-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crytek #36526 üzenetére
Nincs nekik
Tegnap megrendeltem ,kifizettem. Ma írták a levelet, hogy sajnos nincs ,csak fehér, ami 181USD, ha szeretném azt, akkor fizessek rá. Visszaírtam, hogy nem szeretnék fehéret, de ha szeretnék, akkor sem fizetnék rá, mivel pofátlanság, hogy ennek ellenére még mindig kint van.
Csak az elmúlt fél évben több, mint egy tucat rendelésem volt a Pandawill-nél, de most elpofátlanodtak. Minideal ilyen esetben sűrű bocsánatkérések közepette felajánlja, hogy elküldi a drágább fehéret, ha nekem megfelel, vagy azonnal visszafizeti a pénzt, nem hogy még fizessek is rá. Az elmúlt másfél hónapban már a második ilyen húzásuk, miközben 2.000USD-t hagytam náluk fél év alatt.
Tavaly még sokkal normálisabbak voltak
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- iPad Air 13" 2025 256GB WiFi M3 Asztroszürke (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 ÉV GARI
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest