Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Saját kamerahardverrel készül a OnePlus 15?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
Több tab topicjában is olvastam, hogy nem megy a skype vagy ha megy akkor a kamera nem műxik rajta (már ha van egyáltalán front kamera).
Kérdésem az lenne, hogy olcsóbbak közül valamelyik ezzel a progival megküzd úgy, hogy használható videohívásra is? Ma mm-ban meglestem pár tabot de sajnos a kiszemeltek közül (70dci,7.0 pime duo) nem volt náluk így azokat a mai napig nem tudtam megtapogatni (Újpesti tacskóban lévő edigiben megfoghattam, de be nem kapcsolhattam, ez meg már milyen)
Vagy egy kategóriával magasabban esetleg van-e már mód a skype teljes értékű használatára? Nekünk ez pl. fontos lenne.
Még egy kérdés:
Flash-el ok, nem mennek a bonyibb játékok, de ma amit fogdostam pl. samsung az is hibát dobott, ha flash tartalmat szerettem volna megnyitni, szóval nem tudtam. Ezeknek a böngészője totál nem támogatja? Mert valahol olvastam, hogy a droid 2.1.1 óta van mindben (vagy valami ilyesmit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyűzet és kitámasztós tok
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest