Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek
minő meglepetés, én is tablet ügyben vagyok (és persze elolvastam az eddigieket...), de azért kérdeznék, hátha vannak újabb fejlemények vagy valami amit nem vettem észre...
Szóval tabletet szeretnék venni, az ár képlékeny... alapvetően 35-40k körül terveztem, de nem elképzelhetetlen kicsit feljebb mennem...
Szóval a jelentkezők:
Concorde Tab Speed 8GB.. 35k lesz egy hónap múlva kb, 1280x800, 1 giga ram, a proci nem gyenge tudtommal, és MP4-es mali van benne.. bővíthető, hdmi, szóval királyság
WayteQ xTAB-70dci. Ára kb ugyanott van, felbontás ugyanaz, tár ugyanaz, de gyengébb procival nem? mármint gyengébb gpu és cpu... a többi ugyanaz
Nexus 7 16GB... Na ezt foghúzósan talán még be tudnám választani, ugyanakkor nem bővíthető, nincs hdmi, dnla, de van benne nfc, meg jobb a támogatása... nehéz kérdés...
Szóval mit ajánlotok?
Ami kellene:
1280x800-as felbontás... nem kevesebb...
1 giga ram...
minél erősebb proci
lehetőleg bővíthető
minél több extra feature, gps, nfc, hdmi, OTG...a nexus tárhelye bővíthető otg-vel csatlakoztatott külső tárral, pl pendrive-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenWRT topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest