- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem lesz iPhone 19
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek
minő meglepetés, én is tablet ügyben vagyok (és persze elolvastam az eddigieket...), de azért kérdeznék, hátha vannak újabb fejlemények vagy valami amit nem vettem észre...
Szóval tabletet szeretnék venni, az ár képlékeny... alapvetően 35-40k körül terveztem, de nem elképzelhetetlen kicsit feljebb mennem...
Szóval a jelentkezők:
Concorde Tab Speed 8GB.. 35k lesz egy hónap múlva kb, 1280x800, 1 giga ram, a proci nem gyenge tudtommal, és MP4-es mali van benne.. bővíthető, hdmi, szóval királyság
WayteQ xTAB-70dci. Ára kb ugyanott van, felbontás ugyanaz, tár ugyanaz, de gyengébb procival nem? mármint gyengébb gpu és cpu... a többi ugyanaz
Nexus 7 16GB... Na ezt foghúzósan talán még be tudnám választani, ugyanakkor nem bővíthető, nincs hdmi, dnla, de van benne nfc, meg jobb a támogatása... nehéz kérdés...
Szóval mit ajánlotok?
Ami kellene:
1280x800-as felbontás... nem kevesebb...
1 giga ram...
minél erősebb proci
lehetőleg bővíthető
minél több extra feature, gps, nfc, hdmi, OTG...a nexus tárhelye bővíthető otg-vel csatlakoztatott külső tárral, pl pendrive-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX