- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
A jelenlévők közül gondolom sokan sokféle tabot nyomkodtak már. Nyilán nagyobb tapasztalattal is rendelkeztek mint én.
A kérdésem az lenne, hogy IPS és TN paneles kijelző között mi a lényeges különbség? Tudom, hogy nagyon tág ez a fogalom és azzal is tisztában vagyok, hogy az IPS az a betekintési szög terén sokkal jobb és a színhűsége is jó.
A MyAudio 808 DCC és a 1016 DCC között vacilálok. Ugyebár a kettő között a lényeges különbség az a panel típus. Meg nyilván a 2"
Mind kettő 1280x800 felbontású, szóval csak az a fránya IPS a lényeges különbség. Hosszú távon megéri a TN panelben gondolkodni?
Ami a TN panelt illeti engem az riasztana vissza, hogy erős nappali viszonyok mellett vajon elegendő e a kijelző fénye? Vagy ez nem függ össze? IPS és TN panel is szintén jó fényerővel van felvértezve? Mi a helyzet s kontrasztal?
Köszönöm előre is!
T
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest