- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
maiden8
csendes tag
"Csavarra megegyezik"
Halkan kérdezném, hogy te magad szétszedted és állítod ezt vagy csak úgy gondolod?
Mert még véletlenül sem egyeznek sem hardveresen sem szoftveresen!Egy korábbi hozzászólást ajánlanék épp A és B gép hasonlóságával kapcsolatban amit a concorde válaszolt.
Én egy senki vagyok, de mindezeken túl szoftver oldalról ehhez én még egy apró adalékot tennék hozzá. ITT szó volt a Baseband-ekről.
A ConCorde már az 1.5-öst használja, javították az én felsorolásomat is.
Nagyon nem mindegy, hogy a szoftverbe milyen állapotú és frissességű driverek kerülnek bele!
Én azt mondom, hogy meglátjuk ki fogja kiadni hamarabb a Jelly Beant.
A ConCorde-nál ellenőrzötten letölthető három darab frissítés ( A 4.0.3-ból volt két változat és a 4.0.4)
A Myaudio esetében én sehol sem látok hivatalos forumot, hivatalos supportot és hivatalos romtámogatást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest