- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menotti
aktív tag
Nagyon szeretnék egy tabletet venni...Olcsón...
Egy Zenithink 2 ZT-180-on gondolkodom(10 coll),eddig ez tünt aránylag normálisnak "kevés" pénzért.(kb.180 USD)
Tudtok-e ennél jobbat ajánlani?Ha igen akkor miért az?Lehet drágább....(max250 USD) -
smkb
őstag
válasz
The IT guy #1896 üzenetére
Nem kell kukába dobni, el lehet vele buherálgatni, próbálkozni, csak nagy reményeket ne támassz. Ha így állsz hozzá, akkor használhatod amire csak jólesik, nem csalódsz.
-
smkb
őstag
válasz
kelzsoca #1893 üzenetére
A nyers technikai paraméterei alapján én nem venném meg: Arm11 Qualcomm MSM 7227 600mhz, + Adreno Gpu.. nem egy acélos lélek. Andorid 2.2 hiába is lenne rá, Flash gyorsítás akkor sem lesz, mert az Adobe csak ARMv7-től felfele támogatja, ez meg még ARMv6 utasításkészletű. Az Adreno gpu sem egy izomkolosszus, 300 usd+ ért vesztegetik. Ennyi pénzért mindenképp csak CortexA8-ast vennék legalább egy Power VR SGX 530-as gpuval.
-
babosmiki
addikt
válasz
BladePocok #1890 üzenetére
Én 120-ért vettem a t-nél, nekem megérte.
Nagyon szeretem, élvezettel használom! -
z0d1AK
nagyúr
válasz
BladePocok #1890 üzenetére
Ez igy ebben a formaban felesleges kerdes.
Aki nem hasznalta es nem erdekli, az aszt mondja, hogy nem. Aki hasznalta mar, de nem szukseges neki, az meg morfondirozik is rajta. Aki szeretne is, van is ra penze, az azt mondja, hogy megeri. -
BladePocok
tag
f
-
BladePocok
tag
Samsung Galaxy Tab megéri az árát szerintetek ?
Sry a dupláért
-
-
smkb
őstag
válasz
The IT guy #1882 üzenetére
Sajnos a lassúság innen fog eredni eredendően : - CPU: VIA MW8505 600MHz. Az egyik még elérhető leglassabb, leggyengébb arm soc amivel a piacon kaphatók termékek, de már nagyon kikopott.
Eken M001. Hírhedt mintapáldánya az erre a soc-ra épülő eszközöknek. A processzor a sok helyen megadott helyett, 300mhz-en jár maximum, arm9-es. Ezek fényében a lassúság nem is annyira nagy csoda...
-
upszilon
őstag
...egymásnak ellentmondó információkat adtok. Ezért lett volna jó egy-egy konkrét esetben a tesztben tisztázni ezt a video-skype működést...
-
smkb
őstag
válasz
upszilon #1878 üzenetére
Alcor E-Padon, mint minden RK2818-on, nem megy a Marketről letölthető Skype (mint ahogy a 2.1-es Galaxy S-en sem), csak egy Skype (beta) korai verzió, az viszont rendesen működik, de nem támogat videohívást.
A skype egyébként is erősen eszi az erőforrásokat, így az akksit is, vagyis ha van alternatív cset platform (meebo-n keresztül pl gmail chat, msn) akkor azt érdemesebb használni.
-
The IT guy
tag
Üdv mindenkinek!
Ajándékba kaptam egy arab országban vásárolt Noname Google Android Padot, hozzá nem értő rokontól
(a dobozát kidobták mert megsérült)... Nagyon úgy néz ki ,hogy használva volt.... Megpróbáltam a gyári beállításokat visszanyomni, de egy üzenettel fogadott, hogy nem formázható a partíció... És én úgy döntöttem, hogy akkor update-elek vagy újrahúzom ugyanazt (Valahogy tuti lehet, mert custom 1.6os Firmware van rajta -_-) csak egyszerűen ha töröm magam, meg a szerkentyűt, nem bírom Recovery Mode-ba rakni... Találtam róla képet a neten, no meg leírást is a jellemzőiről....
Valaki tudna esetleg segíteni abban, hogy hogy kezdjem, vagy honnan induljak el, hogy egy normálisan működő Padot kapjak (nekem nem kell 2.1, elég ha ugyanazt rakhatnám újra, csak működjön).... most olyan szinten lassú, hogy az valami eszméletlen. Vagy legalább a recovery menüjébe jussak be valahogy. Semmi leírásom nincs hozzá, csak kétusbs-lankábeles alakítóm, és egy zárlatos átalakítóval rendelkező tápkábelem
a kép amit találtam hozzá: [link]
És a leírás:
- Operating System: Google Android OS v1.6
- RAM: 128MB DDR2 800Mhz
- CPU: VIA MW8505 600MHz
- Display: 8" 4:3 widescreen 800*480 high-brightness TFT LCD
- Touch Control: Full size touch operation, Sliding menu, Functional icon dragging
- Storage: 2GB
- Orientation Sensor: automatic steering display screen
- LAN:802.11 b/g/n Wi-Fi CERTIFIED network
- Sound Effect: Stereo speakers device, Built-in micphone
- Support micro SD card (maximum: 32GB)-Camera: 0.3 mega pixels digicam
-Color Display: 7 inch TFT LCD with resistance touch screen
-Resolution: 800x480
Előre is nagyon nagyon köszönöm a segítséget!!!
-
Neurotoxin
őstag
Nézegetve az adatlapját és tekintve, hogy 7", rájöttem, hogy a kínaiak megcsinálták rengeteg ember kívánságát, a 7"es ipadet
Steve Jobs arckifejezését megnézném, mikor meglátja a linket, mivel kijelentette, hogy szerinte ekkora méretben nem lesz táblájuk, de kína kielégíti az igényeket
-
upszilon
őstag
-
z0d1AK
nagyúr
Bár Oraculus elvitte reggel az Alcor e-Padot, de még előtte sikerült csinálnom róla egy videót, amiben látható a használata. Ez éppen most megy fel a YouTube-ra, és hamarosan megtalálható ott is, de az e-Pad tesztemben is.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
upszilon #1865 üzenetére
Ez csak egy szélsőséges példa volt arra, hogy minden relatív. Van akinek a piros Suzuki tetszik, van akinek az ezüst. sőt, valakinek biztos tetszik a sárga is, hiszen nem egy szaladgál az utakon belőle.
Találtam egy olcsó, kapacitív kínai csodát, talán az elsők között van az új generációk közül. Éppen csak az a baj vele, hogy videót nem találni sehol sem. Egyébként nagyon megnyerő ilyen áron.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1862 üzenetére
Nem tudom, hogy hallottál-e arról, hogy a szépség relatív. Az egyik embernek ez, a másiknak az lesz szép, amit a saját igényeihez szab. Ha mindenkinek ugyan az lenne a szép, akkor volna egy nő, akit mindenki feleségül akarna venni, és volna kb 3 milliárd, aki csúnya, és senkinek sem kell. És ki is halna az emberiség.
-
upszilon
őstag
válasz
lumpen_stex #1862 üzenetére
az egyik egy letisztult forma a másik meg
Az összes többi meg nemaz. Nyilvánvaló, hogy az embereknek van szépérzékük. Az is, hogy a használhatóságot ennek elébe helyezik. És e kettő elébe itt magyarországon sajnos még bejön valami: az ár.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1857 üzenetére
hát nem tudom neked milyen szemmértéked van...
az egyik egy letisztult forma a másik meg gány.
-
upszilon
őstag
válasz
Neurotoxin #1860 üzenetére
-
Neurotoxin
őstag
válasz
upszilon #1858 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nekem konkrétan tetszik, hogy vastag a keret. Persze lehetne vékonyabb is.Számomra egyben van kinézetre, de szerintem fontosabb a technika, ami mögötte van, a lényeg, hogy használható legyen!Ha szépérzékre van szükséged nézegesd inkább a csajokat
-
z0d1AK
nagyúr
-
upszilon
őstag
válasz
Neurotoxin #1857 üzenetére
ami úgy tűnik a nagy tömegeknek sem problémája
Hehe, "mit te beszélsz", hiszen nem kapni másmilyent. Mindnek vastag.
Egyébként ilyenkor felmerül bennem, hogy rajtam kívül senkinek ne lenne szépérzéke? Persze-hogy van, csak ismered a régi mondást: "Eszi, -nemeszi, nem kap mást!"Egyébként pedig visszakérdezek: Hányan mondták neked, hogy pediglen ők aztán kifejezetten szeretik a vastag keretet?
-
Neurotoxin
őstag
válasz
upszilon #1855 üzenetére
Előre elnézést kérek a kép alacsony felbontásáért(egy hd youtube videóból vágtam pedig ki):
Ami szépen látszódik: az etalonnak tartott iPadnek is ugyan ilyen vastag a kerete.(ami úgy tűnik a nagy tömegeknek sem problémája, de ott az apple-be vetett töretlen bizalom is közrejátszott a sikerességbe, de ez másik történet, ebbe nem mennék bele)Szépen látszódik a napfényben a Pixel Qi előnye is
-
Neurotoxin
őstag
Szoktam olvasgatni néha a kommenteket a notionink.wordpress.com/ blogján, azt hiszem ezt megkell osztanom: (ez egy !fiktív! beszélgetés Rohan, Steve Jobs és egy apple alkalmazott között, de nagyon humoros)
"I hope this doesn’t offend anyone. This is written in good humour. Apologies to anyone who cannot take it in the right spirit. This is completely fictitious. None of the events have happened yet. Some of the things written may be far fetched at the moment. If Rohan feels this is not appropriate, he may delete it.
A senior executive from A*ple (working in the iP*d division) on his Christmas break at Las Vegas walks into CES 2011 on 6th Jan morning forgetting the fact that A*ple weren’t going to be there at CES. He looks for the A*ple booth and doesn’t find it. He tries his iPh*ne 4 to check with his colleagues and guess what due to poor signal quality he is unable to place the call. He takes out his iP*d to check the reasons on the internet, the wifi connection doesn’t work either. He bumps into a floor steward, who tells him that A*ple aren’t there at this year’s CES. Realising his folly and to make amends for the lost time he decides to suss out the competition for iP*d. He visits the numerous tablets on display and thinks for himself, these all resemble pretty much like his iP*d (just with a different OS) with no innovation whatsoever in terms of design and layout. Well! It is going to be another great year of sales for my iP*d I suppose. He feels he had enough of it and just before making his way out through the maze of CES booths, he sees an Indian with a strange looking tablet giving a hands-on demo to the tech bloggers. It looks like no other tablet out there. He is awe struck. He sees the Indian able to open apps at will and displaying three apps at a time. He also sees things, which he is most certain that iP*d will not be able to do. Now he is in a bit of a dilemma. He asks the Indian whether he could have a look at the tablet, asks for his contact details and a few moments later walks off with the tablet. Now he decides he needs to show this thing to Steve and ask him what he thinks. After a very long drive he makes his way to the Cup*rtino Headquarters. He walks into Steve’s office, shows the demo of the tablet and asks him what he thinks. Steve is impressed but doesn’t want to show it. He says this thing is s**t (just like in the old days). The executive makes his way out thinking what is s**t about this tablet.
A few days later Steve walks into the executive’s office. This how the conversation goes;
Steve: Have a look, I got a prototype for our new iP*d built. I think this thing will rock.
Executive: Steve, that is the same tablet I brought to your office the other day.
Steve: Smiles sheepishly and asks… BTW, who built this thing?
Executive: This was built by an Indian named RS from Bangalore.
Steve: Then let’s buy this guy out.
Executive: It is not going to be easy. He said this is his dream. He is also not alone.
Steve: Then buy him, his team and his investors as well. We can afford them all. For good measure buy all his patents as well.
Executive: That sounds like a great idea. It will save us lots of hard work for the future and will make us a trillion $ company by making tiny incremental upgrades every year.
Executive then realises that this thing runs on Ed*n + Andr*id and they just cannot buy this out and sell it.
Executive: But Steve, this thing runs on Andr*id made by the dreadful guys at G**gle.
Steve: WTF. Why didn’t you tell this before. Let us hire the hackers who jailbroke the iPh*ne and iP*d and ask them to port iOS onto this thing. That will stop the hackers jailbreaking every iOS update we make. Once finished get rid of those guys once and for all.
Executive: Fine. Shall I call the Indian from Bangalore now? I have his mobile number.The call is made.
Steve: Hi R. I am Steve from A*ple. I saw your device you demoed at CES and am very impressed.
RS: It is an honour to hear from you. I am glad you are impressed.
Steve: You know, I visited India even before you were born. I was young like you then.
RS: I read all about you Steve.
Steve: Well! I wish to make you an offer to buy your tablet and your company out.
RS: I am sorry Steve. This thing is my dream and I don’t want to sell it.
Steve: I will give you a billion dollars. I will also name it iAdam. This way your dream can stay alive. Think about it. It is not everyday does a start-up end up being bought out for a billion dollars.
RS: I am very sorry to disappoint you, but, there is nothing in this world that is going to make me sell my dream.
Steve slams the phone down.Steve: Why the hell can’t we innovate like this guy. He has so many things on his tablet that is not on our iP*d: (1) Pixel Qi screen, (2) Ability to use outdoors, (3) Swivel Camera, (4) Great Speakers, (5) Matte screen, (6) Non-glossy back, (7) Rubberised grip, (8) Great User Interface, (9) Ability to Multitask, (10) Great battery life, (11) So many I/O ports (12) Plays flash videos, and the list is endless…
Executive interrupts.
Executive: But Steve, you are the one who always opposes using Flash on our devices. You hate the guys at Ad*be, don’t you?
Steve: Well! let us leave that out for the moment.He is now fuming and doesn’t know what to do. He says to the Executive, “You worked with me for many years. I haven’t seen anything on our iP*d that is on the other tablet. What have we got, a scaled up version of the iPh*ne, with just half its features. What are you doing with iPad2?” The executive replies, “I used our time tested approach of adding a couple of features taken from iPh*ne. I also threw in a few apps for good measure. Just demo this thing like you always do. The media will fall all over you (like they have seen the greatest product ever) and we will sell millions this year as well”. Steve is really upset now. He says “I am totally unimpressed with all this, you are fired!”
There ends the story."
-
upszilon
őstag
Annyi, hogy olyan alkalmazásoknál ami multi touchot szeretne alkalmazni, ott probléma lehet az irányítással.
Mondom, ez az őskor. Később majd kiszűri a szoftver, hogy melyik ujjmozdulat a tartás és melyik a vezérlés. Hidd el, nem marad örökké ez a baromi csúnya-vastag keret. Kecses, de erős és praktikus külsők lesznek majd. Egyébként a 10"-os netbookonál is ez a helyzet. Durung-vastag keret. Pedig azt aztán nem indokolja a kézbentartás. Ez valami tervezői-buta szemlélet. Azt hiszik, hogyha elsőre jó, nem lesz hová fejlődni.
-
rewentlow
csendes tag
válasz
lumpen_stex #1852 üzenetére
Az utolsó mondatodban van a helyes meglátás, Neurotoxinnal mi ilyet veszünk, te meg az általad jónak tartott vmelyik kínai csodát féláron.
Nincs ebben semmi rossz, van akinek erre van igénye, van akinek arra.Nem állítom, hogy kizárólagosan ez a legeslegobb cucc a piacon és másnak nincs is helye, de sztem ár/érték arányban nagyot alkottak az indiai srácok.
Ha vki veszi a fáradtságot a videók megnézésére, akkor annyit el kell ismernie, hogy a készülék tudása impresszív. Az egyéni benyomásokkal pedig nem is akar senki vitatkozni. Ok, széles a keret. Nekem így tetszik, upszilon ocsmánynak tartja. Szíve joga, ő úgyis a netbookok megszálottja.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
lumpen_stex #1852 üzenetére
A videó renderelt, én a képekre mondtam, hogy nem. Ha ennyire hitetlenkedsz, miért nem nézed végig valamelyik Rohannal készült videót, amit a te hozzászólásod előtt illesztettek be vagy mész fel a youtube-ra és írod be pl, hogy "CES 2011 Adam tablet". Egyébként az Edenről is készült vagy 8 videó, ott is a táblát nyomkodják.
Ergonómia:a CESen egy újságíró felkapta, berakta a hóna alá, éppen kéz reállt neki, plusz nem akart kicsúszni sem a kezéből, mert a képernyő feletti rész gumírozott és az alakja is éppen ezért van így kialakítva(a többi tablet mind 1 kaptafára készül, sőt az apple-t majmolja, ők legalább próbáltak belevinni valami fantáziát, arról nem is beszélve, hogy a hátlapon trackpad is helyet kapott)-gondolom emiatt esetlen neked. Plusz végre egy tablet, ami papíron legalábbis, de a legtöbb usb-s perifériával tud mit kezdeni.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1849 üzenetére
ez a video, amit linkeltél rendelrelt, ahogy a képek is. akkor most ki kötekedik?
-
rewentlow
csendes tag
válasz
lumpen_stex #1846 üzenetére
Korábban már bemásoltam pár videó url-jét amelyek elég részletesen bemutatják a készüléket, ezeken világosan látszik, hogy létező valós cuccról van szó.
Elég jó értékeléseket is kapott a vezető techsiteokon.Videók:
http://notionink.wordpress.com/http://www.engadget.com/2011/01/05/notion-ink-adam-hands-on-preview-video/
http://www.engadget.com/2011/01/05/the-engadget-interview-notion-inks-rohan-shravan/
-
Neurotoxin
őstag
válasz
lumpen_stex #1846 üzenetére
Szerintem ez kötekedés, már ne is haragudj!Az idei CESen is belett mutatva, sőt talán a napokban már az első szállítmányok meg is érkeznek, azokhoz, akik novemberben előrendelték.
A többi kommentre válaszolva: az, hogy mennyire vastag a keret, szerintem nézőpont kérdése, de legalább van memóriakártya olvasó, 2x USB, 1x micro usb, hdmi, transflective pixel Qi képernyő, gps, 3G, Tegra 2, 1GB ram. A legolcsóbb változat viszont 379 dollár. Ebből kifolyólag kevesebb üres hely van benne, mint pl egy iPadben.
-
upszilon
őstag
Hát ez-az, valahol meg kellene fogni. De nem mindenhol. Mert itt körbe van vastag keret. Mind a 4 oldalon.
Egyébként pedig ez tudvalevőleg az őskor. A táblagépek őskora. Volt ilyen például a videó-kameráknál is. Hol és hogyan fogjuk meg, de aztán kitalálták a tépőzárral pontosan a kezemre igazítható kézfej-pántot. Filléres megoldás, de nagyon is bevált. Valami ilyesmi eszükbe juthatna már a designereknek is.
Egyébként pedig azt írtam, hogy gusztustalan és úgy is gondoltam. Bunkó vastag. Ha 0 mm-es lenne a keret, akkor is meg lehetne fogni, csak akkor letakarna valamit a zujjunk a képből. És? Mi van olyankor? Ha fontos részlet és akarom látni, majd odébrakom. Ennyi. -
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1839 üzenetére
hát... ez nem a termékről video, inkább arról milyen lesz.... ecce'.... valamikó'
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Drótszamár #1838 üzenetére
ja irt a gyártó hogy van kapacitiv de annak a videónak pár hónapja nem lett volna szabad kikerülnie, mert az csak egy tech demosntrációs videó volt. (mert igy a kutyának se kell a resitiv)
-
upszilon
őstag
válasz
Neurotoxin #1840 üzenetére
Gusztustalanul vastag körben a keret.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Neurotoxin #1839 üzenetére
A videó elég jó. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mit is tud a gép. Jó lenne kézben fogni már lassan.
-
Neurotoxin
őstag
A legújabb promo videó a Notion ink Adamről:[link]
-
NightLord
tag
válasz
lumpen_stex #1834 üzenetére
Ja, mint egy pc-n. Milyen pc -n? Atom processzoros, vagy core i7 -es pc-n?
-
NightLord
tag
A DSL / Kábel / optikai stb hálózatok, amiket wifiel osztani szokás, tizedakkora latencyvel dolgoznak, mint a 3G hálózat, ezért van érzékelhető különbség oldalletöltés szempontjából a wifi és a 3G között még akkor is, ha az elérhető sávszélesség mondjuk megegyezik. És minél izmosabb hardveren (=gyorsabb renderelési képesség) hasonlitod össze a kettőt, annál jobban kijön a különbség, és forditva. Nem hiszem, hogy magyarázni kell, hogy e tekintetben azért jelentős külnbség van egy core i7, és egy arm processzor képességei között.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
NightLord #1828 üzenetére
Ez ebben a formában hülyeség. Ez esetben nagyjából akkor sem kellene különbséget éreznem, ha a wifi kiváló jelerőssége van, illetve gyenge. Mégis van. Függetlenül attól, hogy most nem 3G-ről beszélek.
Ha a renderelési sebesség volna kevés, akkor wifi és 3G sebessége között nem nagyon szabadna különbségnek lennie az oldalbetöltés szempontjából. -
Drótszamár
őstag
válasz
lumpen_stex #1817 üzenetére
Köszi. Kipróbálom ezt is. Mondjuk a telóm 2 óra wifis böngészés után lemerül, uh marad majd a BT szerintem. Nekem stabilnak tűnt, de eddig a 40 perc volt a leghosszabb kapcsolat. (ráadásul így lassabban érem el a forgalmi limitet.
)
-
NightLord
tag
válasz
lumpen_stex #1822 üzenetére
a wifi lehet, hogy "elegánsabb", mint a BT, viszont sajna 3x annyira szivja az akksit.
Amugy olyan megoldás van, ami ugy teszi lehetővé ad-hoc hálózatokhoz való csatlakozást, hogy emelett megmaradjon az infrastructure mode is? (vagyis ne kelljen cserélgetni a wifi conf filet a két mód között?)
-
NightLord
tag
válasz
lumpen_stex #1822 üzenetére
a wifi lehet, hogy "elegánsabb", mint a BT, viszont sajna 3x annyira szivja az akksit.
Amugy olyan megoldás van, ami ugy teszi lehetővé ad-hoc hálózatokhoz való csatlakozást, hogy emelett megmaradjon az infrastructure mode is? (vagyis ne kelljen cserélgetni a wifi conf filet a két mód között?)
-
NightLord
tag
Már ne is haragudj, de a 3G hálózatok latencyje, valamint a jelenlegi tabletek weblap renderelési sebessége mellett egyf*sz mindegy, hogy 0,5 vagy 5mbs a tényleges sávszélesség. Feltételezve persze, hogy nem torrentezni vagy hd videokat nézegetni akarsz a mobilhálózaton.
-
z0d1AK
nagyúr
Az Alcor e-Pad tesztje itt olvasható.
-
mleslie
tag
Az új generációknál a 3g lesz még alternativa, nem?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1818 üzenetére
Akkor nagyjából sz.rt sem ér ezzel a sebességgel.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Drótszamár #1813 üzenetére
a q5-ös programot én is használtam, de a bt ne valami stabil...
van egy olyan megoldás, hogy root után beállitod az ad-hoc mód-ot a wifire (alapból nem tudja az android) és a telefonra teszel egy tether programot. ez igy atomstabil és elegáns is.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Drótszamár #1815 üzenetére
Az nem sok. Nekem közvetlenül a telefonon összejön az 5/1 Mbit/st is gond nélkül. Azért az a 0,5/0,09 nem túl sok.
-
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #1813 üzenetére
Csináltam BT-n keresztül egy speedtestet
A linket nem mentettem ki sajna, de 0,5 Mbit/s volt a letöltés, és 0,09 Mbit/s a feltöltés.
Szerintem a BT volt a szűk keresztmetszet, mert a telefonon kijelzett pillanatnyi letöltés néha 80-90 kbyte/s-ig is felmászott. -
z0d1AK
nagyúr
Éppen egy fordítás közepette vagyok, ami az NVIDIA Tegra 2 processzorról szól, amit már most is megtalálhatunk egyet tabletekben, de az idei évben még több eszközben köszön vissza ránk!
-
Drótszamár
őstag
válasz
lumpen_stex #1509 üzenetére
Rászántam a mai délutánt, és sikerült üzembe helyezni az A81E-n a 3g-s netet.
Ha USB-n rádugod a telót (nekem nokia E51 van), akkor a WCDMA beállítások alatt ki kell törölni a card ID-t, és a passwordot, illetve az Attachement mezőben a "3gnet" szöveget a szolgáltatónál használt APN nevére kell átírni. Pl. Telenor esetén "net".
A fütyike sajnos nagyon instabil, könnyen kicsúszik. Ez után általában reboot jön, mert nem tud újra csatlakozni a telefonhoz.
BT kapcsolathoz rootolni kell, utána fel kell telepíteni a Q5 Bluetooth Dial Up Network programot
Itt meg kell adni az előzőleg összepárosított telefon mac címét, és a csatorna számát (ezeket menüből meg tudja keresni a program). Ha ez megvan módosítani kell a Dial Up Chat Scriptet. Az utolsó előtti sorban én a teljes szöveget kicseréltem az USB-s verzió Attachement mezőjében lévő szövegre, és az elejére hozzátettem, hogy OK 'AT+........ Ezt nem 100%, hogy így kell csinálni, de működik.
Mindkét verziót kb 10-10 percig teszteltem. Az adatforgalom 2-2 mega volt.
Gondoltam leírom, hátha más is szeretne 3g netet az A81E tabletjére.
-
scanman
csendes tag
enTourage eDGe és Pocket eDGe készülékeket ismeri valaki? Vélemény?
Ígéretesnek tűnik mindkettő, és az amazon.com-on 475$ (enTourage) és 332$ (Pocket) áron megvehetők...Viewsonic G-tabletről (10" Multi-Touch LCD Screen, Android OS 2.2) valakinek tapasztalat? az is 399$ az amazonon....
-
lumpen_stex
aktív tag
polaroid...
-
Rusi
senior tag
válasz
Oraculus #1805 üzenetére
Nos, ahogy a BluePanther és a Hyundai esetében is igen hasonló véleményen voltunk, szerintem most is ez lesz.
Közben nyúzom ezt a kis dögöt, és továbbra is azt mondom, fényévekkel jobb, mint a korábbiak és ráadásul még a BluePanthernél is olcsóbb. Nem azt mondom, hogy hibátlan, de egyelőre bőven megszolgálja az árát. Azért egy francos GPS-t még belepréselhettek volna.
Ja, az Angry Birds ezen se fut, illetve hibásan indul el, de ezt el lehet nézni neki (most, hogy már PC-n vagy Mac-en is lehet tolni).
-
piki24
csendes tag
Sziasztok,
vásárolni szeretnék egy táblagépet max 60e ft-ig.
Olvasgatom a forumot és a teszteket de nem igazán tudom eldönteni melyiket is lenne érdemesebb megvenni?
BLUEPANTHER Thunder 7"
Alcor e-Pad 7"
ARCHOS 7"
eddig ezek a szimpik
Lécci segitsetek és irjátok meg azt is,hogy melyiket miért ajánljátok.
Még azis fontos lenne esetlegesen szerviz melyikhez milyen?
köszönöm -
Rusi
senior tag
Alcor e-Pad a boncasztalon.
Egyelőre fényévekkel jobb, mint a trágya BluePanther és a fájdalmasan szar Hyundai.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Balinov #1801 üzenetére
Hát jah. Érdekes cucc. Akkor már inkább az Alcor e-Pad, az jobb nála, még ha nincs is benne GPS. De jóval olcsóbb. Az 48000ft, míg a Bluepanther 59000. Szóval van különbség.
Ami érdekes, hogy szépen viszegetik mind a két típust.
Jobbat mondok, BluePanthert már Olaszországba is adtam el a héten.(#1800) philoxenia: ezt benézni sikeredett.
Ez a Jade, ami GPS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest