- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
Oké, de ez nem az fw ez csak egy felület. Ez nem erősen gépfüggő (ráadásul a gtablet és notion ink platformja azért sokban hasonlít). Ettől még a gTabhoz a platformfüggő összes drivert meg kell csinálni az Android alá. Ezeket xda-developers nem fogja, infójuk sincs hozzá. Erősen platform függő. Senki nem fog pl. a Ramoson (vagy vélhetően maga a Rockhip adja) kívül a Rockchip RK2818 dsp csipjére hw videolejátszáshoz a drivert megírni.. vagy a wifijér, g sensorára stb stb.... Az, hogy egy felületet feltesz valaki egy Androidos gépre, az nem váltja ki a rendszerszintű driverek elkészítését.
Egy ADW Launchert vagy LauncherPro-t is feltehetsz szinte bérmely készülékre, de ez az eszköz képességeire nincs hatással. Nem változik/javul a médialejátszás, browse-olás stb. képesség, csak egy látványosabb gördülékenyebb felület kapsz, azon kívül mást nem, mivel ezek a felületek az Android "tetején" ülnek, míg az eszköz képességeit meghatározó driverek pedig az Android "alatt".
-
rtom
senior tag
Ezért kezdtem el az utolsó oszlopba a forrásra mutató linket betenni, hogy látható legyen, honnan származik az infó, ez alapján megítélhető, hogy mennyire hivatalos.
smkb: pl. ha a Viewsonic gTablet esetét veszem, a gyári felületet mindenki fikázta, aztán az xda-developers nevű csapat kezelésbe vette, és csináltak hozzá pikk-pakk használható sw-t. Ebből kiindulva én a gyártó/forgalmazó helyében adnék még nekik pár mintapéldányt, hogy legyen min tesztelni, aztán ha eredményt érnek el, akkor azt betenném a hivatalos forrásba. No persze, akkor felmerül a kérdés, minek fizetnek saját programozókat...
-
smkb
őstag
Szerinted hány felhasználó akar otthon ilyen olyan forrásokból ilyen olyan félkész a működésre semmi garanciával nem szolgáló fejlesztést ferakni, mégha tud is?
99.9%-uk nem, sőt, szerintem a hivatalos fw frissítést is nagyon kevesen teszik meg még neves gyártók termékei esetén is, nem kisnevűeknél ahol eleve valami kínai feliratos oldalról kell letölteni az fw-t, amit kibogarászni sem egyszerű, hogy akkor milyen gombkombináció megnyomásával kerülsz update üzemmódba, majd egy kínai nyelvű update programmal frissíteni...
Meg mivel 9999 féle készülék van, ki fog ezekre hobbiból optimalizált fw-t készíteni? Mert ugye egyikben rezisztív másikban kapacitív kijelző van egyikben van gps másikban nins stb stb...akkor még ott vannak az egzotikusabb platformok mint a Rockchip, Telechips, Informix... amit ázsián kívüli gyártk nem is használnak... és még gyártón belül is többféle konfiguráció van azonos hw platformon belül is.
A gyártó az egyetlen aki pontos infók birtokában van, hogy mi is van a vasban illetve ahhoz a cucchoz a devkit stb...
-
rtom
senior tag
Tegnap este frissítettem, HP Topaz és HTC Flyer infókkal.
smkb: nem nagyon látom át a dolgot, ezért kérdezem, hogy ha az Android nyílt rendszer, akkor az egyes gyártóknak miért kéne saját erőforrást fordítani a szoftver javítására, a közösség nem oldaná meg ezt a kérdést? (mint pl. xda-developers). Sokfelé lehet találni segítőkész kockákat.
-
smkb
őstag
válasz
Kobaljov #1986 üzenetére
Hát... azért az gáz, hogy egy az ADW launcherrel gördülékenyebb, ami egy univerzális launcher, még csak nem is célvashoz igazított, ráadásul nem akkora fejlesztőcsapat dolgozik rajta, mint az Eden-en. Az meg minidg baj, ha a kezdetben sok gond van a szoftverrel. Ezekben a készülékekben már hardveres gond szinte alig akad, mindig a szofteveren buknak. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy mindig az aktuális boltban kapható szoftverrel kell vizsgálni, és ahhoz mérni hogy az ismert hibákkal megfelel e vagy sem, mert az updatekben lehet bízni de sok példa van arra, hogy 1 dolog javul 2 romlik... vagyis arra sose alapozok, hogy MAJD lesz rá JÓ firmware... ugyanis alig érdeke valakinek a nagy gyártókon kívül. Egy Wits-nek pl. pont ugyanannyi erőforrás egy jó firmware összerakása, mint a Samsungnak a Galaxy Tabra, csak épp az utóbbiból milliókat adnak el, masszív áron, így megtérül, nekik érdek. Egy Wits-nek, Ramosnak, Herotabnak egyszerűen nem éri meg... sosem térül meg...
-
smkb
őstag
válasz
scanman #1983 üzenetére
És ezek szerinted hol esnek az "50-60.000 ft alatt'-i szegmensbe?
A srác azt kérdezte, hogy ezen ár alatt mi van.... A Herotab egyrészt még csak preorder, az ha vám áfa nélkül sikerül megérkeznie is szállítással együtt a 75.000-et verdesi. Az Archos 101-el ugyanez a helyzet, ha viszont az Amazon.de-ről rendelnéd ahol a legolcsóbb az euban is 300eur+szállítási költésg... ez is irtó messze van az "50-60.000 alatt"-tól.
Vagyis senki nem ajánl jelenleg 50-60.000 körül kapacitív multitacsos 10 colos tabletet, ugyanis a rendelt cuccokba bele kell számítani az egyéb költségeket is (mert ugye ez rárakódik az itthon vásárolttal szemben), de még ha VIP árfolyamon számolom csak az alapárát is 60 felett van mindegyik egyéb költségek nélkül is.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Kobaljov #1986 üzenetére
Nem is vártam mást, mert ez a cég első terméke, abból is az első verzió.A legtöbb probléma, amit felsoroltak szoftveres-nem kiforrott még az Eden.Majd javítják,alakul, azért van a support.A Genesis se indult még el.A cikkből kiderül, hogy AWD launcherrel gyorsabb az Adam, mint az Edennel.Engem a szoftverfrissítés akadozása izgat, de már dolgoznak rajta.(az upgrade fájl nem töltődött le rendesen,viszont most lehet őket újra flashelni, igaz van hozzá részletes leírás.)
-
Kobaljov
senior tag
Notion Ink Adam vásárlói tapasztalat körkép
-
scanman
csendes tag
Azért ez nem annyira egyértelmű nem....
Pl. ITT van a Herotab M10, ami a leírt paraméterek alapján Android 2.2 Flash 10.1 Cortex A8 CPU Capacitive Multitouch, és ha találtam volna valakit, aki már látott ilyet, meg is rendelném, mert 299$....
Vagy az Archos 101 - ami azért nem is annyira gagyi - 8 gigás modellje is a gyártó honlapján 299$, csak most nem rendelhető... -
smokk.
tag
Sziasztok!
50-60k alatt lehet venni valami korrektebb kínai tabletet kapacitív kijelzővel? Fontos,hogy 10"-s kellene.
Köszi!
-
z0d1AK
nagyúr
Nem lesz még most teszt az Archos 101-ről, mind elment ami jött.
-
TTomax
félisten
De jó kis gép ez,le se tudtam rakni
-
TTomax
félisten
froyo-hoz nincs magyar nyelv?
-
z0d1AK
nagyúr
Ipad tudod mikor hal meg? Mikor itunes nelkuli gepen szerernel csinalni valamit rajta. Tul sok a kotottseg benne nekem. Es ami kizaro ok: 10''. Es emiatt nem erdemes hasonlitgatni a xoomot es a tabot sem.
Szoftveresen es hardveresen hasonlithato, de merete miatt teljesen mas felhasznalasi terulet. -
Peat;)
veterán
Pont én ellenzem ezeket a bluephanter sőt még az alcor csodákat is. Van kínai amit valóban jónak tartom, de nem csak én, hardwaresen meg nincs lemaradva mint pl az alcor, főleg hogy már kapacitív kijelzővel is 210$ szállítással és tokkal.
A mostani ipad a mostani programkínálattal nem tartom rossz vételnek, de az új generáció 16/32 gigás változata sem lesz drágább 800$-nál szerintem. És akkor egy kiforrott támogatott, folyamatosan bővülő frissülő rendszerről beszélünk. A motorola nem egy felső kategóriás androidtelefonnál bemutatta a középső ujját a vásárlóknak és akkor még finom voltam. Mi a garancia hogy itt nem fogja. Akkor már galaxy tab. Ja nem mert ott a samsung nem a support bajnoka, marketben is amikor olvasom a rating szekciót nem egyszer találkozom azzal hogy nem megy a tableten ez meg az. Akkor meg mi az ami versenyben van az ipaddal, használatban. Hardwaresen lehet hogy ott vannak ezek a gépek, de másban már nem nőnek fel ugyanarra a szintre.
-
TTomax
félisten
Na megyek az Archos 70-ért megérkezett... 229font volt
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, lehet filléreskedve 60 ezret adni egy Bluepantherért, csak utána nem kell sírni, hogy sz.r.
Az meg hogy mennyi is lesz itthon, majd elválik akkor, ha itt lesz. 200 alatt lesz, attól nem kell félni.
Mivel 800 ezer darabot akar eladni belőle a Motorola, nem teheti meg, hogy nagyon túlárazza. -
Peat;)
veterán
A hülyéknek biztosan az. 800$ az itt 800 euró, ami 220 000. Motorolát ismerve meg ahogy veszed úgy használd, frissítést ne várjál.
Asszem egy terület van ahol meghajlok az apple előtt és az a tablet piac. Pedig baromira nem fogták vissza magukat, ugyanolyan ár értéket adnak mint más területen, ahol sok sok gyártó többet ad olcsóbban. A tableteknél viszont a sok sok gyártó csak szerencsétlenkedik.
-
rtom
senior tag
Hír: beárazták a Motorola Xoom-ot (?) $800
-
TTomax
félisten
Hétfőn 5után megyek egy Archos70-ért!
-
upszilon
őstag
válasz
Neurotoxin #1955 üzenetére
de én csak a garanciális háttérre és minőségre adok pént, ha már ki kell adni valamiért, mert manapság leromlott az elektronikai eszközök megbízhatósága
Ezzel, így egy-az egyben egyetértek. Egy százezer forintos kütyünek legyen megbízható magyarországi garanciája, különben nekem sem kell.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
upszilon #1950 üzenetére
Szivesen
De néha komolyan provokálónak érzem a hozzászólásaidat.Amúgy én sem azt mondtam, hogy szükségem van egy tabletre nagyon, de megérett a gondolat, hogy vegyek egyet, mert a szűk családban csak az én laptopom van egyedül, ezt használja mindenki, úgy döntöttem, hogy mivel idén végzek, a családra hagyom, veszek egy netbookot, de egy tablet nekem hordozhatóbbnak tűnik, hosszabb az üzemideje is, játszani már nem játszok, de főleg magazin/ebook olvasásra, internetre, levelezésre, egy kis dokument szerkesztésre kitudnám használni.Erre jó lenne egy kínai vacak is, de én csak a garanciális háttérre és minőségre adok pént, ha már ki kell adni valamiért, mert manapság leromlott az elektronikai eszközök megbízhatósága.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
rewentlow #1949 üzenetére
Nagyon kiváncsi leszek azért felhasználói véleményekre/tapasztalatokra.Lehet, hogy pont most bontogatják a gépet az előrendelők.(bár nem hinném, hogy hétvégén lenne csomagkézbesítés, de elvileg az USÁba ér leghamarabb a cucc).Viszont, ami számomra csalódás, hogy a beígért "matte finish,anti glare surface"helyett a képek tanúsága szerint "glossy" felülete van. Állítólag később orvosolható valami felragasztható?:S tükröződés mentes réteggel..
Eden:ahogy az engadgeten és a gizmodón olvastam, ez is csak valószínűleg a hivatalos Honeycombig lesz innovatív, ugyanis ott már lesz hasonló panel kezelés.Mindenesetre a hozzáállásuk és a szoftveres támogatás miatt szimpatikus a gyártó, papíron "mindent" tud az adam,de mint mondottam, ne hamarkodjunk el a dolgot, várjuk meg a teszteket.Enélkül én nem mertem volna bevállalni az előrendelést, mint a blogon sokan mások.(De azért kiváncsi vagyok az ipad2re is.) -
upszilon
őstag
Lehet lesz róla teszt is, majd meglátom.
legyen! Imádom a tesztjeidet, de megkérlek, ezúttal legyen Skype teszt is benne! Én anélkül, hogy a Skype videó-telefonálás ne tudná, biztosan nem veszem meg! Gondolom ezzel vannak még páran így. A Skype videó-telefonálás kb 8-10 éve működik. Minden ismerősöm, barátom, ügyfelem, rokonom ezen hív. Nehogymár egy új kütyü 2011-ben pont ezt ne tudja...
-
upszilon
őstag
válasz
rewentlow #1949 üzenetére
A többieket meg sztem ne győzködjük, vmiért nem tetszik nekik a cucc, amit én sajnálok, de az ő döntésük.
De! Csak győzködjetek. Ennek itt a helye!
Egyébként azért nem tetszik, mert egy ekkora keretbe biztonsággal belefért volna egy majdnem 13"-os kijelző is. Na-bumm, most mondd, kb 10%-al kerülne többe és kb 20%-al fogyasztana többet. És akkor mivan? Vennék mint a cukrot. Az van. Hozzáteszem: szerintem.
Egyébként sokáig halogattam a netbook vásárlást. Megérte! Már nem azt veszek, hanem tabletet. Vagy ezt is halogassam, amíg aztán egy izét veszek. Mit is? Ja, hogy azt még fel sem találták?
De ez az egész azért nem olyan vicces, mert ugye ezalatt az idő alatt viszont lecseréltem a teljes asztali gépparkomat. Merthogy arra valóban szükségem volt...
-
upszilon
őstag
válasz
Neurotoxin #1948 üzenetére
Amúgy meg teszek a véleményedre.
Én nem. Én megköszönöm neked az értelmes összefoglalót!
-
rewentlow
csendes tag
válasz
Neurotoxin #1947 üzenetére
Én ugyanígy vagyok vele, amint elérhető lesz biztosan venni fogok egyet. Reméljük ez minél hamarabb (pl februárnak nagyon örülnék) be fog következni. Így már kettő adames biztos lesz Magyarországon.
Informatikus könyvtárosként egyébként arról írom a szakdolgozatomat is, hogy ezek a kütyük hogyan alakítják át az olvasást mint olyat.
A többieket meg sztem ne győzködjük, vmiért nem tetszik nekik a cucc, amit én sajnálok, de az ő döntésük. Azt viszont bátran ki merem jelenteni, hogy jelenleg az Adam a legjobb ár/érték arányú tablet a világon.
Olcsóbb mint az iPad, viszont technikailag sokkal többet ad annál. Olyan előremutató innovációkat (tegra, pixelqi, eden) is tartalmaz, amelyek miatt ha egy nagy gyártó jön ki az eszközzel biztosan 1000$ fölé vinnék az árcédulát.
Nálam a kínai csodák nem játszanak, mert ha egyszer pénzt áldozok érte, akkor nem gagyit fogok venni. Az iPad és Galaxy tab alapvetően nem rosszak, de az Adam ezeknél jóval többet nyújt hasonló árszinten. Akkor miért ne ezt venném?
A szimpatikus fejlesztői háttér és hozzáállás már csak hab a tortán.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
upszilon #1943 üzenetére
Ne vedd személyeskedésnek, de az utóbbi időben te meg lumpen_stex kollega voltatok a legnagyobb hitetlenek, a megjelenéssel kapcsolatban. Azért is linkelem a képeket
Igen, vastag az oldalán a szegély, de mutass egy hasonló tabletet, akár árban, ami hozza ezeket a paramétereket. Amúgy meg teszek a véleményedre.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
upszilon #1943 üzenetére
A legjobb ár/érték arányú tablet, Tegra 2vel,1GB rammal, Pixel Qi kijelzővel és használható ergonómiával. Az Eden nagyon ötletes újítás, ezenkívül a gép képes futtatni ubuntut, chrome-ot is. Támogat szinte minden usb perifériát még a külső winchestereket is. 14-16 óra üzemidő, a jövőben támogatás és upgrade Honeycombra. Flash, 1080p lejátszás, HDMI, 3x usb, bővíthető memória és nem árad minden porcikájából a lehúzás, mint pl az iPadnél. Egyenlőre ennyi.Jah és a Pixel Qi-s verzió 3G nélkül 500 dollár Az indiaiak mertek nagyot álmodni.(saját marketjük lesz, Genesis néven, a kezdetektől követem a blogot, szinte a koncepció megjelenésétől). Ha megjelenik hivatalosan is a piacon, veszek egyet, ha egyenlőre nem lesz elérhető nálunk, kimegyek érte Ausztriába is.
-
z0d1AK
nagyúr
Megjött tegnap az Archos 101 és 70.
A 101 kijelzője érintésre iszonyat jól reagál, piszok jó. A betekintési szöge kevésbé jó, de mivel alapesetben szemből néznéd, így ez kevésbé jelent nagy veszélyt. -
upszilon
őstag
válasz
Neurotoxin #1942 üzenetére
...most őszintén, miért vagy úgy odáig ezért a gépért?
-
Neurotoxin
őstag
Megérkeztek az első Adamek Hong Kongból Bangalore-ba a Notion Ink hadiszállására.
Azt hiszem a képek magukért beszélnek. -
Balinov
titán
erdekes egy joszag lesz. Az en tippeim a csatikra bal also saroktol felfele haladva
- HDMI
- ami fedve van az passz- talan lefedett card reader slot
- speci rendszercsatlakozo, kicsit hasonlit a sata csatihoz, de annak egy tableten mi ertelme?
- USB host
- headset
- passz, tapcsatinak nez ki, meg logikus is lenne annak, de minek nem microUSB-s tap/adatcsatlakozo?biztos prototipus, de az uccso csatlakozo alatt eleg rendesen el van valva a hatlap a haztol..
-
z0d1AK
nagyúr
És van végre fizikailag Archos 70 és 101, hétfőn érkezik az első szállítmány.
-
smkb
őstag
válasz
hejesírásó #1919 üzenetére
"a zenithinkre ARM 11 es cpu-t írnak kb 80% ban az odalak, de a maradék 20% on meg azt olvasom h ez csak átverés és valójában 800-as proci van benne csak át van írva a biosban h arm 11 et mutasson. most akkor melyik igaz?"
Semmi köze az ARM11-nek az órajelhez. Az, hogy valami Arm9(Armv5), Arm11(Armv6), Arm Cortex A8 (Armv7), Arm Coretx A9(Armv7) csak annyit jelent, hogy milyen architektúrajú (utasításkészletű) az adott cpu. Vagyis egy Arm11 architektúrára épülő SoC Armv6 utasításkészletet tud futtatni. Az hogy milyen órajelű processzorként implementálják már a gyártótól függ.
A legnagyobb különbség Arm11 és Cortex A8 közt van, felét tudja sebességben az azonos órajelű Cortex A8-nak. Vagyi egy 800mhz-es Arm 11 elvileg egy 400mzes Cortex A8-nak felel meg. Mindenképp érdemes inkább már a CortexA8(Armv7) irányba vásárolni, mert alig drágább, viszont pl flash gyorsítást csak innetől felfele támogat az Adobe, stb...
-
rtom
senior tag
válasz
scanman #1811 üzenetére
Viewsonic gTableről saját tapasztalat nincs, csak az vásárlói visszajelzéseket olvastam végig, az alapján a saját TapNTap UI gyalázatos, xda-developers azonban használható dolgokat hozott ki belőle.
Ha már itt vagyok, akkor ide is beszúrom a táblicskumhoz a linket, ha valaki összehasonlítgatni szeretne.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
upszilon #1917 üzenetére
A jelenlegei legtöbb processzor teljesítményleadása szerény. A csúcsprocesszorokkal, mint a Hummingbirddel és az újabb OMAP-pokkal nincs igazából baj, de a középkategória nagyon elmarad tőlük.
Viszont nem emiatt várom a Tegra 2 elterjedését, hanem elsősorban azért, mert 2 magon kisebb energiafelhasználással, azaz nagyobb üzemidővel lehet ugyan akkora, vagy nagyobb teljesítményt elérni.
-
hejesírásó
senior tag
ja még annyi h melyik a legolcsóbb gpu val rendelkező 10 es androidos kínai?
és melyik a legolcsóbb capacitív 10-es kínai?
-
hejesírásó
senior tag
üdv mindenki!
találtam két zenithinkes tesztet is logouton de elég felületesek.
kínai tableten gondolkodom, de neten gyakran ellentmondásos infókat találok.amiket eddig találtam és tetszenek az a zenithink féle zt-180 valamint a flytouch II.
a flytouchban elvileg van gps, de a dobozban mellékelnek antennát is...antenna nélkül is működik?
a zenithinkre ARM 11 es cpu-t írnak kb 80% ban az odalak, de a maradék 20% on meg azt olvasom h ez csak átverés és valójában 800-as proci van benne csak át van írva a biosban h arm 11 et mutasson. most akkor melyik igaz?
mennyire karcolásállóak a kínai tabletek?
azt tudom h a ZT-180 ra rendszeresen van firmware updééjt, ez a többi kínai tabletre mennyire igaz?más alternatív tablet neveknek, linkeknek vagy a kérdésekre adott válaszoknak nagyon örülnék.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
lumpen_stex #1851 üzenetére
-
babosmiki
addikt
válasz
BladePocok #1910 üzenetére
Nagyon sok mindenre elég a mostani proci,
nekem még eddíg egyszer sem volt kevés a Tab ereje. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Sokat gondolkodtam ezen. Véleményem szerint megéri még várni, kivéve, ha ki vagy tömve pénzzel.
Egyébként a 2011-es év egyik nyertes procija lehet az NVIDIA Tegra 2, amiről itt olvashattok egy kis ismertetőt, hogy miért is olyan jó. -
Neurotoxin
őstag
válasz
1.Én várnék.
2.Nem lesz drágább annyival. -
BladePocok
tag
2011-ben jönnek majd a 2 magos tabletek ... Megéri azokra várni és több pénzt költeni ,vagy pl. most ruházzak be egy Galaxy Tab-ra ? Amúgy azt a + pénzt megéri majd a 2 magos tabletekre költeni ?
-
Protekt
tag
válasz
Menotti #1900 üzenetére
Szia!
Én egy ilyet vettem, teljesen rendben van:
http://www.nowsupplier.com/android-22-os-tablet-inch-with-freescale-imx515-cortex-a8-chip-support-flash-player-10512m-ram-p-1413.html
Market előre telepítve, üzemidő kb. 3-4 óra
Kicsit lassan jön meg, a karácsonyi mizéria miatt.
( EMS - 7-10 nap ígéret - 22 nap tényleges) )Ár: 43 eFt volt szállítással együtt.
Üdv.
-
The IT guy
tag
-
smkb
őstag
válasz
The IT guy #1905 üzenetére
Nem tudom. Típus alapján kell a gyártóét megkeresni, és azt felrakni. Ha nins hozzá akkor bukó. Eleve a firmware update üzemmódban idítás is készülékfüggő... nekem pl egy gemkapoccsal kell egy kis lukon benyomva tartani egy pöcköt és úgy dugni usb kábelre
... egy factory reset segíthet még talán ha azt nem próbáltad, ez a settings menüben van, de hogy 1.6-ban hol, az nem tudom.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Menotti #1903 üzenetére
Ha megnézed a CES idei felhozatalát, ott is szinte csak 10"-os tabletek voltak, 7"-os méretből alig volt. Igazából nem is értem egyébként, hogy miért.
Ez az S22 érdekel amúgy valakit? Gondolkoztam rajta, hogy rendelek egy ilyet és megtesztelem, de valószínűleg utána nem kellene nekem, így gazdát kéne találni rá, hogy teszt készüljön.
-
Menotti
aktív tag
válasz
Neurotoxin #1902 üzenetére
Ha 10 colos lenne nem is gondolkoznék tovább.....Hátha lessz belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest