- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
válasz
Oraculus #1805 üzenetére
Nos, ahogy a BluePanther és a Hyundai esetében is igen hasonló véleményen voltunk, szerintem most is ez lesz.
Közben nyúzom ezt a kis dögöt, és továbbra is azt mondom, fényévekkel jobb, mint a korábbiak és ráadásul még a BluePanthernél is olcsóbb. Nem azt mondom, hogy hibátlan, de egyelőre bőven megszolgálja az árát. Azért egy francos GPS-t még belepréselhettek volna.
Ja, az Angry Birds ezen se fut, illetve hibásan indul el, de ezt el lehet nézni neki (most, hogy már PC-n vagy Mac-en is lehet tolni).
-
Rusi
senior tag
Alcor e-Pad a boncasztalon.
Egyelőre fényévekkel jobb, mint a trágya BluePanther és a fájdalmasan szar Hyundai.
-
Rusi
senior tag
válasz
Neurotoxin #1504 üzenetére
Ööö, talán Mobilaréna?
-
Rusi
senior tag
Nézd, én nem azt mondom, hogy nem lehet mást gyártani a Tabon és az iPadon kívül. Viszont most ez a két eszköz itt van nálam és gyakorilatilag az egyik még éppen használható, a másik meg azonnal "földhöz vágós" kategória. És nem, nem azért, mert nincs bennük 8 magos proci és HD kijelző, meg 64 GB tárhely. Hanem azért, mert pl. a Hyundai a használhatatlanság szintjén van, nem lehet rá semmit letölteni (hiába lépek be a Marketre és bökök a gombra, csak tölti a végtelenségig, nem segített eddig semmi rajta), nem működik normálisan a GSM rész, és millió olyan hihetetlenül idegesítő dolog van bennük, amik a puszta létüket kérdőjelezik meg (az 1.5-ös Androidot nem is említem, de a másik se sokkal jobb, pedig az 2.2).
Hidd el, mi is roppantul örülnénk, ha nem kellene mindenkinek a 150-200 ezerbe kerülő modelleket megvenni és 60-80-100 ezer körül lennének értelmes, vállalható(!) alternatívák, melyek persze butábbak, gyengébbek, lassabbak, mint a fent említett két kütyü, de legalább arra legyenek képesek, amit a specifikáció szerint tudnak...
Egyébként hamarosan meglesznek a cikkek is (engem tessék szidni, mert nálam két tablet is van
), csak most hirtelen baromi sok cucc ömlött be hozzánk és nyilván nem ész nélkül hajigáljuk a teszteket az oldalra.
-
Rusi
senior tag
Na srácok, azt hittem, a BluePanther után nem jöhet rosszabb, de azt kicseréltettem (minimum a kijelzője hibás volt, az új már használhatóbb) és jött mellé egy Hyundai szerkezet. Ez szó szerint büntet, egyszerűen fizikai fájdalmat okoz a használata...
-
Rusi
senior tag
Ha valaki meglátja valahol a BluePanther Thunder nevű eszközt, akkor MENEKÜLJÖN!!!
Van nálam most egy, Android 2.2, Marvell proci és valami extrém használhatatlan az egész, ilyen sz*rt még életemben nem láttam (már elnézést a fogalmazásért). A többit majd a tesztben meglátjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged