- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
The IT guy
tag
-
The IT guy
tag
Üdv mindenkinek!
Ajándékba kaptam egy arab országban vásárolt Noname Google Android Padot, hozzá nem értő rokontól
(a dobozát kidobták mert megsérült)... Nagyon úgy néz ki ,hogy használva volt.... Megpróbáltam a gyári beállításokat visszanyomni, de egy üzenettel fogadott, hogy nem formázható a partíció... És én úgy döntöttem, hogy akkor update-elek vagy újrahúzom ugyanazt (Valahogy tuti lehet, mert custom 1.6os Firmware van rajta -_-) csak egyszerűen ha töröm magam, meg a szerkentyűt, nem bírom Recovery Mode-ba rakni... Találtam róla képet a neten, no meg leírást is a jellemzőiről....
Valaki tudna esetleg segíteni abban, hogy hogy kezdjem, vagy honnan induljak el, hogy egy normálisan működő Padot kapjak (nekem nem kell 2.1, elég ha ugyanazt rakhatnám újra, csak működjön).... most olyan szinten lassú, hogy az valami eszméletlen. Vagy legalább a recovery menüjébe jussak be valahogy. Semmi leírásom nincs hozzá, csak kétusbs-lankábeles alakítóm, és egy zárlatos átalakítóval rendelkező tápkábelem
a kép amit találtam hozzá: [link]
És a leírás:
- Operating System: Google Android OS v1.6
- RAM: 128MB DDR2 800Mhz
- CPU: VIA MW8505 600MHz
- Display: 8" 4:3 widescreen 800*480 high-brightness TFT LCD
- Touch Control: Full size touch operation, Sliding menu, Functional icon dragging
- Storage: 2GB
- Orientation Sensor: automatic steering display screen
- LAN:802.11 b/g/n Wi-Fi CERTIFIED network
- Sound Effect: Stereo speakers device, Built-in micphone
- Support micro SD card (maximum: 32GB)-Camera: 0.3 mega pixels digicam
-Color Display: 7 inch TFT LCD with resistance touch screen
-Resolution: 800x480
Előre is nagyon nagyon köszönöm a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest