- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
BladePocok
tag
válasz
BladePocok #95442 üzenetére
Időközben ráakadtam az új Apple iPad 2025-ös verzióra is, mint lehetséges opció (hasonló ára van mint ezeknek), ajaj...
-
BladePocok
tag
Sziasztok!
Ezt a három tabletet néztem ki, jellemzően kb egy árban vannak, de nem tudok dönteni és szeretném a segítségeteket kérni ezügyben.
A cél az átlagos netezés, videó nézés (rátöltött fájl VLC-vel + youtube), könyv/képregény olvasás és laza játék alkalomadtán (nincs tervben maratoni gaming session).
Ebből kifolyólag nem szempont a silány kamera, illetve a sim kártya/gps hiánya vagy a bővíthetőség nem megléte se.
A három opció közül egyiknek sem ismerem OS-ét, nem tudom szoftverileg melyik a "leggagyibb", amit nagyon elhanyagolnak pl frissítések tekintetében vagy használhatóság szempontjából (akad, bugos stb), a netes bemutatók, fórumok alapján pedig elég vegyes a kép, rendesen szidják mindegyiket egy Samsung/Apple-hez képest, én külsősként egyikre se tudnám rámondani hogy viszi a prímet.
Memória tekintetében 8 vs 12 GB RAM mire elég ma/közeljövőben, kinek mi a tapasztalata (legalább 2-3 évig tervezem használni majd a kiválasztott példányt)?
A pixelsűrüség mennyire mérvadó egy ilyen (tablet) eszköznél? Ahogy látjátok a fentebb, mind a három készülék eléggé eltérő (273 vs 304 vs 345 ppi), átlagos közelségben használva feltünő lehet pl 273 a 345-höz képest?
Illetve ami még talán fontos szempont az az akksi, de röviden utánaolvasva azt vettem észre, hogy hiába raknak bele baromi nagy kapacitásút a gyártók, ha a szoftver maga zabálja rendesen (akármilyen effektív a hardver maga), szóval ez is lutrinak tűnik.
Így elsö körben ezek jutottak hirtelen eszembe, köszi ha végigolvastátok és várom a tippeket, tanácsokat
-
BladePocok
tag
Sziasztok!
Egy új tabletet szeretnék itthon vásárolni,főképp képregény olvasáshoz,mérsékelt böngészéshez és néha egy kis Hearthstone-ozáshoz..
Amiket szívesen látnék benne (de ha az igényeimhez képest nagyon rosszul mértem fel a speceket,akkor nyugodtan elkanyarodhatunk másmerre is):
-9.7 colos kijelző v nagyobb (min Full HD felbontás)
-Legalább 3 v 4 GB RAM
-LCD-nél jobb kijelzőtípus
-Nagy kapacitású akku (legalább 6000 mAh+)
-Legalább 32 v 64 GB-os belső tárhely (vagy bővíthetőségi lehetőség)
-Android 6.0 v 7.0-s verzióVárom a tanácsokat,válaszokat. Köszönöm!
-
BladePocok
tag
Xoom mikor jön Európába várhatóan ?
-
BladePocok
tag
Adott esetben miben jobb egy tablet (motorola xoom pl.) mint pl. egy laptop ? Mert szeretnék majd venni egy xoom-ot , eléggé tetszik , csak hát az ára majdnem annyi lesz mint egy közepes teljesítményű laptopnak amiben van minimum 2 magos proci 2 GHz-el , 2-4 gb ram és egy közepes vga. De valahogy megfog ez az érintőképernyős téma !
-
BladePocok
tag
2011-ben jönnek majd a 2 magos tabletek ... Megéri azokra várni és több pénzt költeni ,vagy pl. most ruházzak be egy Galaxy Tab-ra ? Amúgy azt a + pénzt megéri majd a 2 magos tabletekre költeni ?
-
BladePocok
tag
f
-
BladePocok
tag
Samsung Galaxy Tab megéri az árát szerintetek ?
Sry a dupláért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest