- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
válasz
Digitalis #96108 üzenetére
Este láttam azt is, csak mivel több órát szórakoztam már vele Nexus, Matrix újrahúzás, youtube verziók tesztelése, új api készítése, video_info.py szerkesztése, ezért most Matrix-on maradtam 6.8.26~alpha3-val. Alpha5-nél is olvastam, hogy valakinek ugyanúgy max. 720p maradt, de ha azt mondod nálad minden ok, akkor lehet futok vele még egy kört.
-
-
kenand
veterán
válasz
Digitalis #76133 üzenetére
Én is írtam, kedvelem a Marantzot, azon csak optika van..nincs is ingerenciám cserélni..oda direkt olyan boxot választottam aminek van digitális kimenete (Coax vagy optika) (de egy helyen- egy barátomnál- egy olcsó USB hangkártyával oldottam meg, annak van optika/koax kimente és passthroughban tudja vele küldeni az optika/koax nélküli box a hangot az erősítőbe
-
kokokka
addikt
válasz
Digitalis #76133 üzenetére
És egészen addig elég is, amíg nem akarsz szintet lépni mondjuk egy 7.1-el, vagy egy Atmos-al. Mert bár a 7.1 is jobb, mint az 5.1, azért az Atmos igencsak meg tudja dobni a hangélményt. Írom ezt úgy, hogy még nincsenek is tökéletesen elhelyezve a magassági hangszóróim, csak "majdnem". Aki nem így látja az vagy hazudik vagy sz@r a hallása/térérzékelése. De szerintem szakadjunk le erről a témáról és térjünk vissza a topikéhoz, mert nagyon elment az egész.
-
kenand
veterán
válasz
Digitalis #76107 üzenetére
Nekem is van egy régi Marantz SR 4400-asom, nagyon szépen szól és még csak HDMI-s, egyik helyen azt használjuk egy kidobott 720p-s projektorral. Kedvelem, nem is vágyom a cseréjére. Ahogy mondod csak a core szól a HD hangból, az DD/DTS, mert más nem fér bele az optikai átvitelbe, HD hang nem.
-
syler123
veterán
válasz
Digitalis #67381 üzenetére
Szuper, köszi! Sajnos az előző hozzászólásodon valahogy elsiklottam.
Az X96-nak csavarosan jön le az alja? Már mindent inkább megkérdezek előre, pedig lesz vagy 1,5 hónap mire megjön a box
Dear customer,because China is severely affected by viral pneumonia. In order to reduce the spread of the virus, the government asked us to temporarily stop working, including logistics and transportation companies. Ask to stay at home and not to be outdoors. We are trying our best to deliver your order as fast as possible. Appreciate your understanding. Should you want to cancel the order, please raise a cancellation request and we will deal with it as soon as possible. -
mexel
veterán
válasz
Digitalis #65061 üzenetére
Igen, a sorrend kb jó ( JoyBuy-t nem ismerem). Én is azért kezdem most az alit mert már valóban jókat hallok, állítólag eltűntek a himihumi dzsunka eladók, illetve a nagy részük és sok nagyon jó kereskedő van.
Sajnos Geatbest valóban csúszik kicsit lefelé, főleg az ügyfélkezelésük miatt szerintem. De ez már off it, be is fejeztemVajon mikor jön új fix CE?
-
válasz
Digitalis #64832 üzenetére
méretileg jó lenne, de nincs feltüntetve milyen a hővezető(W/mK) képessége! így lehet hogy még rosszabb mint ami gyárilag van az X96MAX-ba
a 6222B-SRC driver elvileg már több mint 1 hete bekerült a nightly ba, mennie kéne! a 6222B-SRB vel volt gond ott be se lehetett kapcsolni a BT.t és wifi.t se, az már megy csak BT nél még a hangátvitel nem jó akadozik!
-
sagem1
csendes tag
válasz
Digitalis #64457 üzenetére
működik a kijelző is most már.köszönöm bár az egészet ujra raktam mert eltűnt a hálózatból csak samba ki-be kapcs segített bár az egész az eemc-n van már .az addonok nagyon lassúak a távkapcsoló is nehezen reagál az s905x2-es remote fájlokat használom hozzá.android alatt is nehézkesen reagál a vezérlő az ok gombra se mindig kapcsol .
-
sagem1
csendes tag
válasz
Digitalis #64453 üzenetére
Bluetooth kikacsolva a menüben azt nem használom de a hangot csak tv-n hallgatom alapbeállítással jó,lan wifi működik.A sebességet még nem mértem viszont a 4k video jó youtube-ról nézve.De a kijelzőt nem sikerűlt beizzítanom még pedig vfd.conf a helyén app elindítva.esetleg linkelnéd a te vfd.conf-odat hátha az a rossz amit bemásoltam.
-
gojko.m
senior tag
válasz
Digitalis #64099 üzenetére
Tudnál konkrét lejátszó(ka)t említeni?
(#64098) Black&White: Mondjuk az fura, hogy a műszaki adatok közt a LAN nincs megemlítve. Pedig a képeken jól látható, hogy van ilyen csatlakozó a lejátszón. Ahogy nézem az X96 Air-nak is 100M LAN csatlakozója van...
(#64097) gyűrű: ...és a memória is mindkét készüléken eMMC 64GB. Pontosabban az Eachlink-nél eMMc 64GB-t írnak, ha ennek van valami jelentősége egyáltalán.
Nem kötekedni szeretnék és nem védeni akarom magam, ha esetleg nem jól választottam. Csak tényleg érdekel, mire alapozzátok az összehasonlítást. Sajnos, tesztet még nem találtam erről a lejátszóról, csak az elődjéről: [link] Azzal a teszter csapatnak 4K videót nem sikerült lejátszani. Ez némi izgalomra adhatna okot. Viszont jelenleg 2K-nál nagyobb felbontású videókat biztos nem fogok nézni, mivel a TV-m ennyit tud (persze később ez még változhat). Inkább az vezérelt a választásban, hogy videónézés, zene lejátszás, online rádiók hallgatása mellett, akár mini PC-ként is használhassam (leginkább csak böngészésre) ezt a kütyüt. Először egy Rasberry Pi-re gondoltam, de ár/érték arányban ez jobb választásnak tűnt.
(#64100) files32: akkornemezanekedvalófórum
-
-
mikrofon
veterán
válasz
Digitalis #62417 üzenetére
az X2 Cube S905X2 DDR4 RAM 2GB 16GB 4GB... -ra nem megy fel a CE.
Ezt leszámítva nagyon jó box. -
válasz
Digitalis #62397 üzenetére
itt belinkeltem a X96Max+ omat
az első képen a lényeg
látható hogy a Max után a + jel ami az s905X3-ra utal
-
-
válasz
Digitalis #62375 üzenetére
Egyértelműen S905X3 ahol nem írják oda hogy 905X2 az 1000% hogy X3 lesz! és leírtam már az árából is lehet tudni ami 50-55.dolcsi alatt van az MIND X3 lesz!
CoF ezt a baromságot honnét vetted hogy a X96Max X3 ban 100.as LAN van?
itt van mellettem 2.db egy 4/32 és egy 4/64.es X96Max(+) és mind2 GIGABIT LAN! ugyan úgy a 2/16.os változat csak a 100.as lan és nincs 5.GHz wifi se BT ahogy eddig is volt a X2.es X96Maxoknál
-
cof
veterán
válasz
Digitalis #62377 üzenetére
Reklamálhatsz majd, hogy nem Gigabites a LAN, mert az S905X3-ban tuti nem az, de az S905X2-nél is csak a 4GB memóriásnál, 2GB itt is csak 100-as. Vámhatár most 40-42$, pontos összeget most hirtelen nem tudok, de 33-al bőven alatta vagy.
Le van halva a ph, előző törölhető...
(#62378) SunMount3r Én nem bonyolítanám grafikával, nyilván szebb mint egy pár soros szöveg, de úgysem azt nézegeti az ember, a funkció lenne a lényeg, arra meg egy szöveges boot menü is megteszi.
-
cof
veterán
válasz
Digitalis #62375 üzenetére
Én a 1000LAN-ból arra következtetek, hogy S905X2. Aztán, hogy mi lesz belőle amire ideér, az egy jó kérdés.
Egyébként ahogy nézem megy fel szépen csendesen a S905X3 box-ok ára is, 2 hónapja vettem egy S905X3-t, már 7$-al drágább.
--------------------------------------------------------------
(#62373) mexel Én úgy képzelném el mint a PC-n mikor 2 vagy több rendszert használunk, egy boot menü, egyszerű mint a faék, 10 másodperc visszaszámlálás, és akkor az indul amelyik az elsődleges rendszer, persze ehhez a remote.conf-ot be kellene már tölteni, olyasmi menüre gondolok mint a recovery menü.
-
peterk
senior tag
válasz
Digitalis #44626 üzenetére
Lehet, hogy a box nem érzékeli jól a TV lehetséges felbontásait. és valami olyan felbontásban próbál bootolni, amit a TV-d nem támogat.
Bootolj be androidba monitorra csatlakoztatva, aztán android settingsben állítsd be a felbontást valamilyen fix értékre. Valami sztenderted válassz, 1080p, vagy 720p, stb. Aztán kapcsold ki a boxot, tedd rá a TV-re és nézd meg úgy, először android alatt. Ha úgy megy, akkor CE/LE alatt is mennie kell.
-
blakey
titán
válasz
Digitalis #35169 üzenetére
Nem ajánlom a közvetlen frissítést 8.2-ről 8.90.5-re, nagyon sok változás történt, sőt, komolly változások, szóval nem biztos, hogy minden megfelelően frissül.
(#35167) Csicsóka
Az új OSMC-ben sok javítás történt, még jobb lehet a cucc. Nekem tetszik, sőt, elgondolkodom azon, hogy a másik fő kártyára az LE 8.2 helyett a kártyára azt tegyem, csak kérdés, hogy a távot hogyan bírjam működésre, mert a Harmony Activities miatt a kikapcsolásnál jól jönne egy működő táv. LE 8.90.5 alól valamit át lehet másolni? Ott működik mindegyik eszközöm távja. -
darvinya
titán
válasz
Digitalis #32082 üzenetére
Ha junkpod fórumtárs javasolja a ház jukasztást, akkor itt az én megoldásom.
Szereltem bordára egy 65°C-os Normaly open hőkapcsolót, ez kapcsolja 5V-os ventilátort(oldal befúvó ventilátor).
Persze ilyenkor nagyobb táp nem árt, mert beinduláskor sokat eszik, mert gyári 1A-es nem 2A-es, csak felirat. -
divan
őstag
-
ttt
senior tag
válasz
Digitalis #31493 üzenetére
Köszönöm!
Nálam valszeg ez nem lesz zavaró tényező: új optikai hálózat és nem is lakótelepi, ilyen egyedi.
Nem csak ennek örömére, de mivel felcsigázott : le is ütöttem egy KI-et.
(Ne mondjátok el az asszonynak !
Ha Itt lesz, írom a tapasztalatokat - ez a kütyü abszolút játékszer lesz - nem mintha a KIII-on eddig nem próbáltam volna még ki mindent
)
-
-
mexel
veterán
válasz
Digitalis #31468 üzenetére
Simán átdugtam az antennát a régi DVB-C boxból. Hibátlan jel és kép volt/van. Most keres a TVheadend, de nem talál az sem semmit. A jelerősség 85%, de csatorna nuku.
Szerintem kuka a tuner a boxban. A fene essen bele.
A harmadik program amivel próbálom beállítani és semmi. -
törölt tag
válasz
Digitalis #31463 üzenetére
Minden remekül megy, kivéve egyet.
Mivel HBOGO nem volt a PlayStore-ban (legalábbis ami a Mecool-on van) ezért innen töltöttem le, betallóztam az apk file-t, telepítettem és működik is, de csak egérrel. A távirányítóra nem reagál de csak ez az egy alkalmazás. Valaki tudna erre megoldást? Mindegy hogyan csak legyen HBO elvégre ezért vettem a készüléket. -
ttt
senior tag
válasz
Digitalis #30591 üzenetére
A csatorna váltás inkább box függő, de azt a mecoolon nem láttam gázosnak. A pvrnél más gondokat olvastam - az előre programozásnál nem mindig vált át a másik csatornára és ezt tapasztaltam is adroidon. LE alatt meg nem tudtam beüzemelni a TVaHeadet, de még nincs digim 1-2 hétig, akkor lesz majd éles.
De ez is off itt. Azért nagyon köszönöm! -
mexel
veterán
válasz
Digitalis #27814 üzenetére
Szia! Végül is ilyet vettél ugye? Ezt ajánlotta nem régen DYS is itt valakinek ha jól láttam. Ha pontosan ilyened van akkor ez biztosan jó DVB-C-re? Visszaolvastam és írtad hogy egy valami nem ment vele, valami hd rész akadozott, de a DVB-C- az működött ettől függetlenül.
Talán éppen Te linlkelted az itt lentebb található táblázatot ahol írják már a C-t.
Kellene vennem egy ilyet, de ezt biztos vámolják ( áfázzák) -
tabela
tag
válasz
Digitalis #27814 üzenetére
Új vagyok itt, üdvözlök mindenkit!
Rendeltem egy ilyen MECOOL KI Pro-t. Eddig általában elégedett vagyok vele, de sajnos pont arra, amire elsősorban szerettem volna használni, úgy néz ki nem lesz jó. A T-Kábel DVB-C adásából Sport 1/2 NFL meccseket akartam volna felvenni. Ezeket HD-ban adják, és amint átvált az adás a nagyobb felbontásra, a tuner képe szétesik. A TV Shopot remekül lehet rajta nézni, de meccseket sajnos nem.
Ha valakinek van erre megoldási javaslata, szívesen venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest