- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dugesz77
őstag
válasz
#72797440 #31512 üzenetére
Írd ki a leírtak szerint az SD kártyát. Mivel Mecool géped van erről az oldalról leszedheted mellé az LE indításához szükséges dtb.img és a remote.conf fájlokat amiket másolj fel illetve írd felül a már kártyán lévő fájlokat. Hozz létre egy üres .zip fájlt. Android alól megadod ezt mint update file-t. A box újraindul és elő indításnál elkészíti a sd kártyádat amiről már ha az sd kártyát bent hagyod akkor az LE fog elindulni ha kiveszed akkor az érintetten Android. (menüből is választhatók a rendszerek kártya kivétel nélkül csak így elsőre jobban értelmezhető amit írtam)
Később ha tetszik a rendszer és nem akarsz droidot használni ,mert te mondjuk csak média lejátszásra akarod majd használni akkor van értelme nand-ra írni a rendszert. Így az android helyére írod a kártyáról az LE-t. Nem kell bele SD kártya és általában nagyon jótékony hatással van a rendszer sebességére( a nand sebessége 100MB/s fölött van az SD-k ügye ezt nem nagyon tudják elérni már csak a boxokba helyezett kártyaolvasó sebessége miatt sem még jó kártyákkal is 20MB/s körül vannak).
Ha gond lenne visszarakható a gyári driod is de akkor már flash-elni kell kábellel. -
blakey
titán
válasz
#72797440 #31484 üzenetére
Ha stabilat szeretnél akkor LE7 vagy LE8, ha kisérletezgetni akkor LE9 alfa. Szerintem LE 8.2-8.2.2.3 teljesen rendben van és a sima. DTB-t meg az S905X alól kell választanod.
(#31489) ttt
Kockéásodik, szaggat, lefagy a kép, stb. Nálam a legkisebb frekitartományban és a legmagasabban is hibátlan, pedig a falba nem 3X árnyékolású kábelek vannak. Minden eszközön és minden csatornán 100%-os a jelminőség, szerencsére és eddig. Remélem így is marad, nem áll szándékomba falat bontani. -
Beni2360
félisten
válasz
#72797440 #31215 üzenetére
Na most már kezdem kapirgálni.
Pontosítanád?
Vagyis van egy S905 vagy s912 is gépem amin van a droid és sd kártyán a LE.
Most akkor ha ezt az utasítások szerint pl usb-ről megcsinálom és feltelepül, minden marad csak kapok +-ba egy nas funkciót, vagy rendszert?
Vagy egy teljes nas rendszerem lesz a droidon és annyi?
LE-vel mi lesz?
Na most egyelőre elég lesz a kérdésekből és ha megjöttem akkor Du ráfekszünk a dologra. -
dugesz77
őstag
válasz
#72797440 #30987 üzenetére
Hát amikor megjelent a Netflix nálunk az ingyenes próbahónapból ha 2-3 napig nézhettem . Tényleg nem volt semmihez felírat . Sajnos nem sokat javult a helyzet, pedig még nem is nagy dolgokhoz néztem( Vikings, Lucifer, Archer, Breaking Bad,) egyikhez sincs magyar felírat (románok sokkal jobban állnak) pedig ezek már szinkronizálva is elérhetők lennének nem ,hogy felirattal . Szerintem szégyen a cégre nézve, hogy ilyen megoldáshoz kell nyúlni ,hogy egyáltalán számomra élvezhető legyen a szolgáltatás. Nincs bajom az felirattal ,sok filmet egyébként is azzal nézek de ez a minimum amit elvárnék egy elvileg lokalizált fizetős szolgáltatásért.
Mindegy LE leszedi a feliratot egy gond kipipálva -
dugesz77
őstag
válasz
#72797440 #30916 üzenetére
Netflix-et próbálgatom én is nemrég írtam róla a kiegészítős topikban .
-
mexel
veterán
válasz
#72797440 #30916 üzenetére
Ha a Netflix is fontos akkor mindenképpen javaslom a Mecoolt a Widevine Level1 miatt, azzal tudod HD-ban nézni a netflixet. Ha jól tudom ( kijavítanak ha nem) akkor ami nem Level1-es azzal nem megy HD-ben a Netflix. Jelenlegi olcsóbb boxok közül talán csak a Mecool tudja ezt. A HBOGo hoz nem tudom kell-e ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen mobilnetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest