- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovakovi77
tag
válasz
-ZeeZee- #61580 üzenetére
100M lan sebességgel X96 Air már van. (Épp biztonsági mentés készül a /dev/block/mmcblk0-ról) de erről majd később írok...
Gondoltam ennél írják az 1g Lan-t nézzük ezt a "csodát" is meg... Max megy a dispute ha nem hozza a speed-et
Jut fejembe elírtam 4/64G -os verziót rendeltem be chinábol 31$-os áron volt egy jobb fajta kuponom
Memória mentés kis tesztek CE indítás utánna megy eladásra -
válasz
-ZeeZee- #61544 üzenetére
Sajnos már kifogyóban van kb az összes eladónál a jóféle S905X2-es X96Max
Éppen tegnap este kérdeztem rá ennél az eladónál, mert nekem is furcsa volt hogy eltűnt a szövegből a X2 jelzés, és a promós képek is cserélve lettek másra!
És éppen nem rég válaszolt hogy s905X3
És igen létezik X96Max ból s905X3 SOC val szerelt box! méghozzá egyetlen eltérés van a végén!
X96Max PLUS vagy X96Max+ ki hogy írja oda!
amúgy könnyedén rálehet jönni ahol bizonytalan a leírás azok a X96Max BOX.ok amik 35-40.dolcsis áron vannak azok szinte 100% biztos hogy X3.as lesz!
szóval noszogatni kell a CE fejlesztőket hogy legyenek szívesek bevenni a listájukba a s905x3 at!
-
dave0825
őstag
válasz
-ZeeZee- #61544 üzenetére
Amit én linkeltem korábban X96 max-ot, annál írták, úgy tudom, de az reggel már sajnos elfogyott... Néztem másikat, és én is ezt rendeltem, ugyanennél az eladónál volt a másik is. Nagyon remélem, hogy S905X2 lesz.
Szerk.: mégsem, az ugyanez volt, nincs írva, hogy az lenne benne, az eladónál néztem, X96 Max-hoz egyiknél se írja, csak H96 Max-hoz.
-
-
-
Martin Eden
tag
válasz
-ZeeZee- #49116 üzenetére
1. Ha a tv távirányítóján nyomnál le valamit, akkor közben irányítsd a távot épp az ellenkező irányba, vagy a plafon felé. Jó eséllyel a tv még venni fogja úgy is a jelet, a box már nem.
2. Engedélyezd a HDMI cec-et és akkor a tv távjával adsz parancsokat majd a box-nak is.
3. CoreElec esetén: keress otthon valami használaton kívül távot és programozd föl a box-hoz a gyári helyett vagy inkább mellé, jó eséllyel a plusz táv már egyedi frekiket használ majd, nem lesz átfedés a tv-jével.
Úgy kb. ennyi. -
korcsi
veterán
válasz
-ZeeZee- #48112 üzenetére
Külső IR portot fillérekért lehet venni, de vizsgáltam az X96-os, és nem szimplán a doboz érzékelője van lepárhuzamosítva.
-
rooney8
aktív tag
válasz
-ZeeZee- #47240 üzenetére
CE-nel mar nem mukodik a remote.conf
Neked kell legyartanod a sajat IR map-edet. Szep sorban minden gombot majd le kell nyomnod, kiir ra majd kodokat es azokat kell majd a megfelelo funkciohoz feljegyezni. Itt van egy tok jo kis leiras rola, hogyan kell megcsinalni. Ha nem megy az angol, akkor itt a topikban valaki mar leirta magyarul is a lepeseket, sot talan meg az osszefoglaloban is benne van. -
divan
őstag
válasz
-ZeeZee- #47135 üzenetére
Amit belinkeltél aszerint külsőleg is teljesen más a két termék. A két linket küld el, saját fényképpel, hogy te a másodikat kaptad, pedig az elsőt rendelted.
Egyébként pl az Aida64-el tudod megnézni, hogy mi van benne, de ha nincs internet...
akkor hogyan levelezel az eladóval? -
-ZeeZee-
senior tag
válasz
-ZeeZee- #47126 üzenetére
Segítséget kérek. Rádugtam TVre, de nem látom android alatt, hogy mi van benne. Hiába megyek be a settingsbe, nem mutat semmit. Milyen programmal/app-pal tudom megnézni, hogy mi van a belsejében?
Mivel nincs most itthon internet, ezért képet sem tudok feltölteni róla.
-
darvinya
titán
válasz
-ZeeZee- #47111 üzenetére
Felrakható, s mint említik X96Mini-hez adnak felfogatót is.
De totál.értelmetlen használni, mert tapasztalatból mondom, hogy 1 hónap múlva leesik, mert felfogatás hűtőlemeznél van, így közvetlenül melegíti a felfogató ragasztóját emiatt elenged.
Ráadásul ez hűtőlemez nem ér semmit, s már lecseréltem rendes hütőbordára+lassú ventilátorra, így legnagyobb terhelés alatt is max. 65°C-ra megy fel. -
darvinya
titán
válasz
-ZeeZee- #46018 üzenetére
Akkor pár hsz-el feljebb linkeltem pár box-ot, csak 3.5 jack-RCA kábel kell hozzá.
Black Friday -t nem várnám meg, mert akkor eleve drágább árcímkét akciózzák, így max. 5% engedmény lesz.
Arról nem is szólva, sok csomag rendelés miatt kiszállítás sokat fog csúszni.(#46017) DoItYourself
Gondoltam, hogy hangzatosság miatt adják.
-
dugynok
senior tag
válasz
-ZeeZee- #34694 üzenetére
Wifis, gombos - touchpados tàvot hasznàlok, de volt nàlam olyan box (x96mini) aminek olyan erős volt az infràja, hogy így is működött. Csak az LG tv tàvjànak a gombjai bezavartak, mert volt, hogy csatornàt vàltottam a tv-n, a box meg lenémult... Így viszont nincs ilyen és írni is könnyebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged