- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert2011
csendes tag
válasz
gabby123 #69064 üzenetére
Nekem a készülék Mecool s912 Pro 3/16 gb nem / L-es / felmegy a firmware , ez / MECOOL M8S PRO PC 20170817 img. / de a HDMI azután sem ad képet! Kellett a táp is ! az usb- a + reset , próbáltam : Coreelec kártyára, csak simán kártya nélkül android indítással is de nincs kép.
Az android helyére tettem a CE, úgy működött még hátast nem dobott,mondjuk nem is értem mivel már vagy két hete kivolt kapcsolva, A95X max amit használok. -
-
xtend
senior tag
válasz
gabby123 #48631 üzenetére
Csocsi. X napja vettem TX3 max-ot. Azon van 2018. novemberi. TX3 Max/Mini-re jó (2/16gb). Nem dual, sima droid, de már csiszolgattak rajta. Oldalukon nincs fent, nem tudom miért. Ha vissza olvasol kicsit, akkor írtam már róla és mexel kolléga is tesztelte már. Van róla twrp-m ha érdekel.
-
junkpod
veterán
válasz
gabby123 #32728 üzenetére
ez jobb a vendor fájl helyett
[linux keycodes] -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
gabby123 #32502 üzenetére
Csak egy Mini M8S II-höz való remote.conf-ot találtam, próbáld ki, hogy működik-e.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gabby123 #30260 üzenetére
Nekem ez a világítós MX3 bekapcsolta a BeelinkMXIII-at, csak alig lehet látni a billentyűfeliratokat. Vettem egy ilyet, ez jobban olvasható, mikrofonja is jó, viszont nem tudja bekapcsolni a készüléket. Megírtam, visszaküldték az árát. Lehet, hogy én azért visszaadom a felét, mert egyébként jó. TV programozása, egyikre sem sikerült.
Ha nem kapcsolja be, írd meg, lehet te is visszakapod az árát.Valakinek sikerült már a TV programozása MX3-ra? Nekem sehogy sem megy. Beelink MXIII II, MECOOL M8S Pro+-al egyből sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest