- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
korcsi #67673 üzenetére
Egyszerűen elkezdted amolyan szemrehányoan megjegyezni, hogy ennyi a különbség, ahelyett, hogy kipróbáltad volna, nem számít mennyi a különbség ha jobb a végeredmény, ha tudnád, hogy a legtöbb javításban, foltozgatásban csak egy betű vagy szám a változás és mégis jelentős a különbség akkor lehet, hogy nem írnál ilyeneket. Sehol nincs tárgyalva, mert belsős infóként közöltem, még nem jelent meg sehol máshol.
-
blakey
titán
válasz
korcsi #67667 üzenetére
Nem vicc, nem próbáltam ki, de egy tesztelő szerint jelentősen csökkent a hőmérséklet, tehát mit érdekel engem, hogy néhány sorban van csak némi különbség ha működik. De ha ennyire komolyan gondolod akkor kezdj el a CE fórumán erről társalogni, mert engem nem érdekel, ha nem tetszik akkor ennyit sem fogok megosztani.
-
evitiguF
senior tag
válasz
korcsi #67600 üzenetére
Nem. Pont ez a problémám, hogy nem. Próbáltam már többféleképpen újraindítani, áramtalanítani, menüből újraindítani, de semmi.
0214-es standon megakadt.
újraindításnál jelzi, hogy elérhető update, (auto update-n van) de nem ajánlja fel annak telepítését.Ezért is tettem fel a kérdésemet, hogy ilyen esetben mit tudok tenni.
-
Beni2360
félisten
válasz
korcsi #67445 üzenetére
Akkor az én A95X Max-n a FHD filmeknél 56 c fokra, 4K-nál 65 c fokra melegszik az SSH szerint a CPU, ne faragjam tovább. A procin levő réz ventilátort még ki tudnám vezetni és egy táppal forgásra bírni.
Lehet, hogy a kíváncsiság rávesz a jövő héten. -
cof
veterán
válasz
korcsi #67445 üzenetére
Megijedtem, hogy ez ilyen lett mert jó csúnya.
Talán el kellene gondolkodni réz vagy legalább rézmagos irányban. Az jobban és hatékonyabban szállítja a hőt. De ez a borda sem világbajnok, nagyon vékony a sima felület, ennél a gyári is vastagabb és nagyobb is a felület. Nem tűnik valami minőséginek ez a kék pad, lehet többet árt mint segít.
Valaki próbálta már külső infra vevővel, van itthon kettő, az X96-al jó volt, csak mindig elfelejtem felhozni szuterénból.
Na igen, de annak volt külön IR jack csatlakozója.
-
korcsi
veterán
válasz
korcsi #67389 üzenetére
Teszt eset 2:
Van itthon alis kék hővezető padom egy és két milliméteres vastagságban, doboz szét pattint, három csavar ki nyák kifordít, SOC alá egy ami elfért egy kb 4x4cm-es darab 1+2mm vastagságban. Hütő lemezből csavar kiszed processzorra szintén egy jó nagy darab pad rétegelve hogy meglegyen vastagság. Film indít (Coreelec Netflix 1080p), 72+os, a tegnapi borda plusz 1mm-es minőségi pad kombót poénból felnyomtam a dobozra, 2-3 fokot hozott ez is. Egy óra után nincs kihagyott képkocka, és nem throttingol, két óra után már 74 fokos, 1,7-1,8GHz-en megy és kihagyott 133 képkockát.
Veszek 3mm-es padot meg kapja a SOC kétoldalról, a doboz tetjére megy egy 8x8-as borda 0,5mm-es padra felgumizva a dobozra (TV mögött úgyse látszik) és szerintem jó lesz.Valaki próbálta már külső infra vevővel, van itthon kettő, az X96-al jó volt, csak mindig elfelejtem felhozni szuterénból.
Egyszer már meg is nézem ezt a filmet
-
darvinya
titán
válasz
korcsi #67430 üzenetére
Mitől?
Mondjuk alul és oldalt van kivágás a dobozon.
Mikor felmelegszik a borda oldalt kiengedi a meleget, s mivel meleg levegő távozik helyette beszívja a hideget, mert vákuum nem lehet.
És már is meg van a kör, ami ismétlődik.
Laptopoknál (jóknál) nagyon kevés ideig megy a ventilátor, azaz csak akkor megy mikor nagy terhelés van és kell, de legtöbbször csak fizika van légmozgásra hűtésnek.
Helyről meg ne beszéljünk 2010 óta kiadott laptokonál, mert még ennél is kisebbek. -
-
darvinya
titán
válasz
korcsi #67389 üzenetére
Olyan hűtő rendszer kellene, mint laptopokban van, ahol hűtő közeges a hő szállítás ventilátoros bordához, persze ventilátor nélkül s csak helye lenne.
Így nem lenne vastagság növekedés.
Síkban arrább rakható, mert dobozban van hely ahol nincs semmi elektronika.
Persze ez kemény $5 lenne legyártani. -
-
mikrofon
veterán
válasz
korcsi #66533 üzenetére
ondemand - ot elvileg nem támogatja.
Természetesen terheletlenül és üresjáratban néztem. Ez grafikon is azt mutatja, hogy egész éjszaka max-on volt. Ami érdekesebb számomra hogy ehhez kb 80%CPU terhelés tartozik. Pedig elvileg semmi nem ment, nem volt letöltés se TORR, se samba.
Hol tudom megnézni hogy mi az ami fut és terheli a CPU-t? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
korcsi #66533 üzenetére
Elvileg van egy ilyen beállítás: Maintain original volume on downmix-> és ezt kellenen Enabled-re-re rakni.-> Wiki.
Az már más kérdés, hogy a fő kimeneti beállításoknak ehhez minek kellene lennie és működne e 2.0-ás csatornaszámmal és DD átkódolás bekapcsolásával és így DD kiküldésével egyszerre . De gondolom 2.0-ás PCM-el biztos. -
ztsoft
őstag
válasz
korcsi #66134 üzenetére
Ugyan ezeket az értékeket kaptam az S912-es box-on is.
Más.
Mióta visszább vettem a CPU min frekvenciáját, azóta sokkal hamarabb össze kapja magát hideg indítás után (~ 3 - 5 mp-cel hamarabb), látható az RSS sávon, hogy akadozik, míg dolgozik a háttérben. Nem is értem, hogy miért van ez így.
Köszönet érte kenand-nak!
-
mikrofon
veterán
válasz
korcsi #66134 üzenetére
Szerintem ne ragd off-ba mert ez egy fontos rész. Az én box-omon ez nagyon jól működik android alatt. Felébredés után a hőmérséklet 30°C, alapjáraton 36°C, terhelés alatt 45-50°C. Teljesítmény is elég mindenre amire kell. Ha ez nem összehozható CE alatt, akkor az egész semmit nem ér számomra. Sőt mondjuk ki valójában az hogy ilyen gyors a betöltés, gördülékeny a menü a használat valójában azért van mert folyamatosan 100%-on megy a proci és mindent úgy csinál. Márpedig az biztos hogy a folyamatos max. teljesítmény, a csúcsrajáratás senkinek nem tesz jót hosszú távon....
Most akkor működőképes és használható X2-es hardverrel a CE szükséges igényhez igazított teljesítménnyel vagy nem? -
kenand
veterán
válasz
korcsi #65961 üzenetére
Android alatt vagy coreElec-et használsz?
Mostanában új apk-bval HBO GO már nem enged, csak néhány "kiválasztot" boxotMi box és
Mecool KM9PRO
Mecool KM8 KM8
Mecool KM3 KM3Feleségem 2 éve telepített x96 minijén is megy (de bvalószínűleg csak 480p-ben, de LAN-on)
Én CoreElec alatt használom ott megy 720p+LAN
-
Csicsóka
őstag
válasz
korcsi #65658 üzenetére
Nem módosítja. Azért nem lehetett neki bekapcsolni, mert alapból meson-ir/ir-keytable módban van a dtb, és így csak a bl-injection módon, megfúrt U-boot tud bekapcsolni ezeken az NG boxokon. Ha meg ezt megcsinálod, a droid alatt nem fog bekapcsolni. Ha meg kap egy remote.conf-t akkor azt a remote-toggle szkript induláskor "észreveszi" és átváltja a dtb-t fdtput paranccsal amremote módba. Úgy pedig hibátlanul bekapcsol az U-boot, a box gyári IR kódjával.
Üres remote.conf is kiváltja ezt a hatást. -
edk-
őstag
válasz
korcsi #65645 üzenetére
Az itt linkelt remote.confot az SD boot partíciójának (ami win alól is látható) gyökerébe másoltam és most a saját távirányítójával be is tudom kapcsolni.
-
Beni2360
félisten
válasz
korcsi #59055 üzenetére
Droidmester ezt osztotta meg, tehát ezt a fájlt másoljam a rc_keymaps-ba ami szinte üres csak egy readme van.
# table TR99X2, type: NEC
0x140 KEY_POWER
0x113 KEY_ENTER
0x141 KEY_MUTE
0x118 KEY_VOLUMEUP
0x110 KEY_VOLUMEDOWN
0x116 KEY_UP
0x11a KEY_DOWN
0x151 KEY_LEFT
0x150 KEY_RIGHT
0x113 KEY_OK
0x119 KEY_EXIT
0x111 KEY_HOME
0x14c KEY_MENU
0x101 KEY_NUMERIC_0
0x14e KEY_NUMERIC_1
0x10d KEY_NUMERIC_2
0x10c KEY_NUMERIC_3
0x14a KEY_NUMERIC_4
0x109 KEY_NUMERIC_5
0x108 KEY_NUMERIC_6
0x146 KEY_NUMERIC_7
0x105 KEY_NUMERIC_8
0x104 KEY_NUMERIC_9
0x143 KEY_SETUP
0x10f KEY_INFO
0x142 KEY_DEL
----------------------rc-maps-l mit csináljak?
-
rooney8
aktív tag
válasz
korcsi #55211 üzenetére
na köszi, ez volt az
pedig úgy rémlett, hogy ezt próbáltam már a közelmúltban.
most már mappanévből szerzi az infókat, meg is talált egyből mindent. (és fájlnézetben sem kell belépni minden mappába külön, hogy lássam az infókat, hanem a gyökérmappában már látom, ha esetleg valamit nem talált meg magától.)
-
korcsi
veterán
válasz
korcsi #54761 üzenetére
Sikerült megcsinálni, letörörltem minden kapcsolódó addont, majd letöröltem az esetleges kapcsolódó fájlokat, és felraktam zip-ből hbo go-t, input stream helper-t,vm illetve tárolóból az inputstream adaptive-t, így jó lett. Valószínűleg a helper nem volt megfelelő első körben.
-
Csicsóka
őstag
válasz
korcsi #52287 üzenetére
Új kernel.img, ami már működik SD-n, és eMMC-n is.
Kellett bele egy feltétel vizsgálat, így már csak akkor mountolja a /flash alá az SD-t ha arról is indul.
eMMC-ről indulva nem.mount_flash() {
if [ -n "$boot" ]; then
progress "Mounting flash"
mount_part "$boot" "/rootfs/flash" "ro,noatime"
fi
} -
Csicsóka
őstag
válasz
korcsi #52221 üzenetére
Igen lehet. Annyival 1xerűbb hogy nem is kell mountolni a FAT partíciót, mert ebben a mostaniban már ott lesz a /flash alá mountolva, mit az eredeti CE-ben. A boot.img-t kernel.img-re azért változtattam vissza, hogy ne kelljen fogpiszka az eredeti CE után. Ott az aml_autoscrip-ben igy szerepel.
Így csak ennyi az egész:
mkdir mnt
cd /flash
dd if=/dev/zero of=/dev/dtb bs=256k count=1
dd if=dtb.img of=/dev/dtb bs=256k
dd if=kernel.img of=/dev/boot bs=64k
rebootÚjra indulás után:
mke2fs -F -q -t ext4 -m 0 /dev/data 1> /dev/null 2> /dev/null
mount /dev/data mnt/
systemctl stop kodi.service
rsync -axv / mnt/
syncÉs ennyi az egész, jön a kikapcs, majd SD ki, és indul eMMC-ről.
poweroff
Azon boxok amik nem standatd partíciós táblát tartalmaznak, előfordul, hogy nem indul el, áll a box logónál. Ez a jelenség a rendes installernél is ismert.
No panic!
Meg kell ismételni azokat a lépéseket, amikr a reboot-ig vannak.
Az utolsó parancs reboot helyett, poweroff legyen."honnan tudja az emmc-re telepített rendszer, hogy a /dev/data-ról kell a rendszert betölteni?"
Onnan, hogy az initrd-ben, a platform_init-ben, így van megoldva.
Ha a /proc/cmdline-ben nem szerepel bootfromext paraméter, akkor a /dev/data lesz a rootfs.
Ha SD-ről indul, az aml_autoscrip-en keresztül kerül bootfromext paraméter, a /proc/cmdline-ba.Részlet az platform_init-ből:
for arg in $(cat /proc/cmdline); do
case ${arg} in
bootfrom*)
bootfromext=1
;;
boot=*)
boot=${arg#*=}
;;
disk=*)
disk=${arg#*=}
;;
hdmimode=*)
hdmimode=${arg#*=}
;;
esac
done
# Add information where to run LibreELEC from
if [ -z "$boot" -o -z "$disk" ]; then
cmdline=$(cat /proc/cmdline)
if [ -n "$bootfromext" ]; then
cmdline="$cmdline disk=LABEL=ROOT boot=LABEL=BOOT"
else
cmdline="$cmdline disk=/dev/data"
fi
echo "$cmdline" > /proc/cmdline
fi -
Csicsóka
őstag
válasz
korcsi #52180 üzenetére
Ext4-ben már megoldottam, tettem be még 1 feltétel vizsgálatot. Megnézi hogy van e az SD gyökerében, vagy a /storage/.config-ban egy disable_droid-copy nevű fájl. Ha van ilyen, akkor nem engedi a droidból kimásolni a remote.conf-t. Ezzel probléma megoldva. Ha letörlöd az SD-ről a remote.conf-t, simán visszaáll a meson-ir-re.
Annyi a teendő csak, hogy létre kell hozni az említett helyek egyikén, a disable_droid-copy fájlt.Itt a javított szkript:
#!/bin/sh
# SPDX-License-Identifier: GPL-3.0-or-later
# Copyright (C) 2014 Stephan Raue (stephan@openelec.tv)
# Copyright (C) 2018-present Team CoreELEC (https://coreelec.org)
SOURCEREMOTECONF=""
REMAP="no"
if [ -f /storage/.config/remote.conf ]; then
SOURCEREMOTECONF="/storage/.config"
REMAP="yes"
elif [ -f /flash/remote.conf ]; then
SOURCEREMOTECONF="/flash"
REMAP="yes"
elif [ -f /etc/amremote/remote.conf ]; then
SOURCEREMOTECONF="/etc/amremote"
elif [ ! -f /flash/disable_droid-copy ] && [ ! -f /storage/.config/disable_droid-copy ]; then
if ! grep -q /dev/system /proc/mounts ; then
mount -o rw,remount /flash
mkdir -p /tmp/system
mount -o ro /dev/system /tmp/system
for f in /tmp/system/etc/remote*.conf; do
cp $f /flash
done
for f in /tmp/system/remote*.conf; do
cp $f /flash
done
umount /tmp/system
REMAP="yes"
fi
fi
if [ -n "$SOURCEREMOTECONF" ]; then
cp $SOURCEREMOTECONF/remote*.conf /tmp
if [ "$REMAP" = "yes" ]; then
sed -i 's/ 15[^0-9]*$/ 1/
s/ 63[^0-9]*$/ 90/
s/ 97[^0-9]*$/ 28/
s/ 102[^0-9]*$/ 172/
s/ 125[^0-9]*$/ 46/
s/ 128[^0-9]*$/ 45/
s/ 139[^0-9]*$/ 46/
s/ 142[^0-9]*$/ 116/
s/ 143[^0-9]*$/ 116/
s/ 158[^0-9]*$/ 1/
s/ 183[^0-9]*$/ 59/
s/ 184[^0-9]*$/ 399/
s/ 185[^0-9]*$/ 400/
s/ 186[^0-9]*$/ 60/
s/ 232[^0-9]*$/ 28/
s/ 240[^0-9]*$/ 164/
s/ 241[^0-9]*$/ 163/
s/ 242[^0-9]*$/ 165/
s/ 244[^0-9]*$/ 208/
s/ 245[^0-9]*$/ 168/
s/ 264[^0-9]*$/ 63/
s/ 704[^0-9]*$/ 116/' /tmp/remote*.conf
fi
for f in /tmp/remote*.conf; do
/usr/bin/remotecfg $f
done
fi -
Csicsóka
őstag
válasz
korcsi #52147 üzenetére
A helyzet az, hogy csak az első startra lett jó a meson-ir.
Ha csak egyszer is teszel egy remote.conf-t az SD-re, és van a droid system-ben, az /etc alatt is remore.conf, soha többé nem lehet megszabadulni tőle egyszerűen!!! NEM használható ismét a meson-ir.
A következő rebootkor megtalálja a droidban, és onnantól akkor is mindig bemásolja az SD gyökerébe, ha előzőleg letörlöd onnan.
Persze meg van erre a magyarázat, a remote-config-ban benne maradt a system-ben keresés, és SD-re másolás.elif ! grep -q /dev/system /proc/mounts ; then
mount -o rw,remount /flash
mkdir -p /tmp/system
mount -o ro /dev/system /tmp/system
for f in /tmp/system/etc/remote*.conf; do
cp $f /flash
donePersze az ext4 is ugyan így működik, csak ott egyszerűen, véglegesen javítható, mert szerkeszthető a remote-config. Lehe belőle törölni ezeket a sorokat. Vagy meg lehet várni ameddig átírom, hogy figyeljen egy disable_meson-remote fájlt az SD gyökerében, és ha van akkor ne keresse a system-et.
A sima CE alatt csak úgy lehet megszabadulni a amremote-től, hogy eredeti, a devices_tree-ben lévő dtb-vel kell indulni ismét, és nem macerálni többet azoknak akiknek van droid a vason.
Nem ártana ezt a témát felvetni a CE gazdáinak.
Csak infóként, a teljes (mind két) IR távirányító kezelés tiltható, az SD gyökerébe, vagy a /storage/.config-ba tett remote.disable fájllal. Ez légegér esetén megfontolandó.
-
FingR86
őstag
-
Pelican
őstag
válasz
korcsi #52090 üzenetére
Az egyetlen dolog, ami kell az amremote-hez, az a remote.conf a .config-ban vagy a flashben.
És persze újraindítás, ha frissen másolod oda.
Nálam működik rendesen mióta berakták (és sokkal jobb mint a meson-ir).
A régi .confot kicsit javítani kellett, de már az automatikus javítás is bekerült a véglegesbe. -
Csicsóka
őstag
válasz
korcsi #51991 üzenetére
De hát már van ilyen. És a véglegesből is lesz.
Nem egyszerű megcsinálni. Szét kell borítani a kernel.img-t, alaposan bele kell nyúlni a platform_init, és init szkriptekbe, majd új img-t kell csinálni. Módosítani kell az aml_autoscript-et is. Kicsomagolni a SYSTEM fájlt, stb. -
blakey
titán
válasz
korcsi #51983 üzenetére
Az LE 8.2.3.1 nem végleges csak épp abbahagyta a fejlesztője, lettek utána újítások, gondolom megnézted, kipróbáltad, LE 8.2.4.1, 8.2.4.2, szóval valaki még próbálkozott a frissítéssel, javítással hiszen pontosan szerettek volna új funkcíókat beletenni. Messze nem végleges az LE 8.2.3.1.
-
Csicsóka
őstag
válasz
korcsi #51168 üzenetére
Megvan még a környezet, amiben faragtam az előző ext4 verziókat. Ha nincs lényeges eltérés az új CE-ben akkor biztosan lesz ebből is ext4. A pre verzióra ránézek, ha minden ok, akkor majd ki lehet próbálni.
Távolabbi tervekben szerepel egy erre a boot manager-re épülő SD, amin a hagyományos CE mellett (amit lehet majd frissíteni), ott lesz az ext4 változata is, így reboot után, egyből lehet majd látni a két rendszer közti sebesség különbséget. Tervben van még Ubuntu Mate (böngészővel, mindennel), és az itt le nem írható nevű media player integrálása is ebbe az SD-be. Addig lehet majd készíteni a 16 gigás, vagy nagyobb SD-t
-
tibi970307
tag
válasz
korcsi #49213 üzenetére
Igen, az lesz az, nem jutott eszembe, hogy milyen fájlrendszere volt.
Pelican: Akkor így hagyom az OSMC-t, sehogy sem tudom, még a Zeroconf-ban sem beállítani.
Lehet a CoreELEC is jó lett volna, de nem tudtam, hogy kell videocache-t állítani, az összefoglalóban hasznos lenne ez az információ, mert nem sok időm van sajnos követni a topikot. -
blakey
titán
válasz
korcsi #48180 üzenetére
Pl. ha feliratos sorozatot nézek "folyamatos lejátszással" és az utolsó másodpercben is van felirat akkor beragad vagy a következő rész képe lefagy, hang megy tovább, fél perc után leáll a lejátszás. A filmek utolsó 2 másodperce hiányzik, feliratos filmek esetén vagy 1 döccenés illetve ha az infópanelt is előhívom (ez Leiánál is megmaradt) akkor is. A kép minősége nem olyan jó SD esetén. Természetesen Amlogic vonalon értendő. Most hirtelen ezek lennének, még van csak most nem jutott eszembe.
-
blakey
titán
válasz
korcsi #48174 üzenetére
Sajnos sok szempontból a legsz@rabb verzió a Kodi Krypton, a legstabilabb a Jarvis de ugye már régi viszont ha csak helyi lejátszásra kell akkor a legjobb, az újabb kiegészítők meg a DRM miatt már elég szűkös a működő kiegészítők listája. Tehát a legstabilabb LE a 7-es, mondjuk már nem tudom használni megfelelő box hiányában.
-
blakey
titán
válasz
korcsi #48147 üzenetére
Pontosabban a Krypton az ami stabil, az LE sajnos ugyanúgy nem stabil és lehetnek gondok (ráadásul az LE Leia verziói botrányosan sz@rok voltak amikor kipróbáltam), más kérdés, hogy régebbi boxokkal "jobban" kommunikál de amióta a Leia is használható eszem ágába sincs Krypton+LE-t használni, annyira gyengébb a képminőség és a használhatóság is számora jobb Leia+CE alatt. Kb. 2 hét és jón az első stabil Leia, bár ugye RC2-ben vagyunk, tehát ez már a stabil közeli állapot. A CE-ben felmerülő kellemetlenségek meg mint kiderült az LE patch-ek miatt jelentek meg ugyanis az LE Amlogic vonalon konkrétan 2-3 eszközt támogat, S912-eseket pl. nem.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
korcsi #45008 üzenetére
Köszi mindenkinek! Akkor ezek szerint nincs gond a 100Hz-es TV-vel, azért akinek ilyen van írja be legyen szíves, mit jelez HDMI csatlakozáskor. Ha jól értem a "szappanopera effektust", nem a 100-120Hz okozza, hanem a Mozgásjavítás, Sonynál Motion Flow. Ezt kikapcsolva, illetve Mozi módban jó lesz. Ugye ilyen TV-n is kikapcsolva kell hagyni a képernyőhöz való szinkronizálást?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
korcsi #45008 üzenetére
Rendes ember minden, ilyen képjavító és mozgásjavító varázslatot kikapcsol, vagy minimumra vesz. Meg kell érteni, hogy ami nincs ott a fájlban az nem fog megjelenni a képernyőn. Ha 24 kép van ott egy másodpercre, akkor abból tévé csak okoskodással tud többet gyártani és mutatni, aminek az eredménye irreális mozgás megjelenítés.
Amúgy, tényleg az a helyes, ha ilyen anyagnál a tévé 24p üzemmódba vált. A mindenféle pixelfrissítés pedig teljesen más téma, azt ki se írja a tévé. Megjegyzem, az én tévém 600Hz-es subpixel frissítéssel dolgozik, de 24p képfrissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest