- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
Directors #106435 üzenetére
A tápja egyébként rendben van, rámértem.
Üresben lehet, hogy megvan az 5V, de terhelésre simán beeshet a feszültség. Indításnál vesz fel a box nagyobb áramot, érdemes direktben mérni. Már 5-6. alkalomra a kondik feltöltődtek valószínűleg annyira, hogy induljon. Gyári tápnál mindig azt kell feltételezni legelőször, hogy az a hibás és megnézni egy másikkal ha van.
-
blakey
titán
válasz
Directors #106444 üzenetére
Google Cromecast a Fire TV Stick helyett.
-
divan
őstag
válasz
Directors #106435 üzenetére
Ha csak Youtube videókat szeretnél nézni rajta, arra a Coreelec szerintem nem a legjobb választás. Sok vele a macera. Arra mondjuk egy Amazon Firestick.
Esetleg itt olvashatsz róla többet. -
Ikolum
csendes tag
válasz
Directors #87647 üzenetére
Hogy sikerült megoldani? Úgyan ezt a hibát írja ki nekem is.???
Yotube-on beadtam az Api key adatokat mindent amit kellett.
Szeretnék bejelentkezni. A Kodi írja hogy menjek a google.com/device oldalra majd írjam be a PC-n a kódot. Be is írom. Ekkor engedélyezem is amit kell. Ki is írja hogy "Sikerült! Az eszköz csatlakoztatva van" + az e-mail címem. Aztán a kodi ismételten kéri hogy ismét írjam be a google.com/device oldalra a jelszót. Be is írom, viszont ezt írja kiHitelesítési hibaHiba (403): access_deniedThe developer hasn’t given you access to this app. It’s currently being tested and it hasn’t been verified by Google. If you think you should have access, contact the developer
Mi a hiba?
-
Beni2360
félisten
-
blakey
titán
válasz
Directors #76433 üzenetére
A Mecool M8S pro W-n talán a 30fps is menni fog de abban az esetben ha engedélyezési listában beállítod, hogy neked mi a jó, tehát, belépsz, beállítod az összes 1080p-s lehetőséget valamint a 2160p/ 23,976/24/25/29,97/30-at. az 50,60 opciókat nem jelölöd be, így elvileg minden menni fog. az 50/60fps anyagokkal meg ne is próbálkozz, nem bírja.
-
-
Beni2360
félisten
-
cof
veterán
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Directors #66442 üzenetére
Attól függ milyen YT app van azon a Box-on? YT alternatívák: Smart YouTube TV és YouTube Vanced (keress rájuk) apk-ból telepítve. Sok szempontból jobbak, pár szempontból lehet rosszabbak (igény függő) a Google féle YT-nál, de legalább auto update-elnek.
Vagy ha mindenképpen a Google féle YT kell, akkor pl. APK mirror-ol kell telepíteni a legfrissebb verziót (sajnos így nem tud auto update-elni, így azt néha neked kell manuálisan).
(#66443) blakey: Úgy értettem az Android fő verzió: 7, 8, 9?
-
korcsi
veterán
válasz
Directors #66442 üzenetére
Tedd fel a legfrissebb
alpha vagy beta verziójúyoutube addont. Sőt mostmár van 6.6-os végleges. -
cof
veterán
válasz
Directors #59857 üzenetére
Én semmit nem állítottam csak a kapcsolót (USE MPEG-DASH) ON állásba tettem, de a felbontásokat mindenki egyénileg állíthassa, alapból 1080p volt az MPEG-DASH rész, nekem mindegy mert amin néztem TV az csak 720p.
(#59859) Directors Jó, hogy felhoztad a témát, mert mint írtam nekem is volt olyan videó, amit nem játszott, de akkor gyanítom, hogy ez volt a hiba forrása
-
cof
veterán
válasz
Directors #59849 üzenetére
Nekem sem ment amiket linkeltél. Telepíteni kellett az inputstream adaptive kiegészítőt, kiegészítőknél rámész a keresésre és beírod, hogy 'input', aztán a Youtube kiegészítőknél engedélyezni az MPEGDASH-t, és egy újraindítás után már megy.
Sima S905 BOX-on próbáltam.
-
cof
veterán
válasz
Directors #59837 üzenetére
Erről már olvastam itt, vagy a Kodi topikban. Valami új videó kodeket alkalmaz a youtube, és azokat nem tudja lejátszani a Kodi-s, vagy ilyesmi, de egy youtube verzió, és egy példa videó, hogy melyik nem megy jó lenne, ránéznék.
(#59835) stigma Ha nagyon akarsz sebességet mérni, akkor összekötheted a PC-t direktben a BOX-al, ha másképp nem kivitelezhető, hogy a routerrel egy helyiségbe kerülj.
-
-
blakey
titán
válasz
Directors #47894 üzenetére
Azt az SSID-t változtasd meg, fura dolgokat művel vele a rendszer. A telepítés dolgot továbbra sem értem, hogy miért nem megy. Egyszerűen bemész a Kiegészítők-höz és ha zip-ből telepítenéd akkor a "Telepítés zip-ből"-t választod, onnan meg mennie kell, feldob egy ablakot, hogy miket telepítene azt leokézod és ennyi. Tárolóból is ugyaanaz a módszer.
-
blakey
titán
válasz
Directors #47913 üzenetére
Mecool M8S Pro+-nál (S905X) volt ún. "dirty chipes" széria ami elég furcsán viselkedett vagy épp nem működött, nem azt írom, hogy a tiéd is az, de ha mindent leírás szerint csinálsz akkor működnie kéne. Már túl vagyok több mint 20 Amlogic boxon, mindegyiken jó volt a Wifi LE/CE alatt.
S905W-n a legjobb a CE, az legalább akadás nélkül működik és 4K 25fps-ig tökéletesen teszi a dolgát, LE esetében azért vannak akadások. -
Directors
senior tag
válasz
Directors #47849 üzenetére
Újratettem az egészet. Egyszerűen nem akar a wifire csatlakozni. Ha megadom a jelszót errort ír rá.
Meg olyan wifiket hoz elő ami nincs is. Az enyémnek a nevében benne van az is hogy TP-LINK. Erre a Kodiban csatlakozáskor olyanok jönnek fel hogy TP-DINK meg TP%LINKW. Természetesen egyikre sem csatlakozik. -
dugesz77
őstag
válasz
Directors #47817 üzenetére
Igazándiból nem kéne vele szenvedni. Kiegészítők/keresésnél beírod youtube. Kidob pár találatot és a sima youtube -médiaforrásokat telepíted (ha nincs találat akkor net probléma lesz). De régen volt nálam is olyan,hogy a a video kiegészítőket nem engedte illetve a skineket cserélni
Egy újratelepítés megoldotta.
-
zoltanz
nagyúr
-
blakey
titán
válasz
Directors #47693 üzenetére
Nem kellett volna szétszedni, ha van Update app a boxon akkor egy tetszőleges zip-re "frissítve" SD-ről fog bootolni vagy Playstore-ból letöltőd a LibreELEC app-ot és onnan indítod az SD-t, ezt csak 1X kell megtenni. 2 éve a 20 boxból egyszer sem használtam semmilyen reset gombot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mozilla Firefox
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The First Berserker: Khazan
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged