- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Laza... #80391 üzenetére
Nem tervezem javítgatni az fw-t, régebben nekiálltam de túl macerás és mire elkészül elavul.
Csak a 9-es android írható fw -jének a készítése ami érdekelt igazán, nem maga a droid javítása. Már csak meglévő és aránylag működő fw-kbe teszek pár kényelmi dolgot max amit használok.
Ezt a Slimbox-os fw-t elég tűrhetőnek találtam, főleg az AFR és Noisereduction miatt, plusz nincs teleszemetelve, csak nagyon oroszra volt hangolva.
A hibákat majd kijavítják az eredeti készítőik ha tudjákEz a google voice search hogyan működne? Valami mikrofonos távval? működik az valamilyen fw-ben vagy boxon? Soha nem próbáltam.
Ahogy írtam csak azért csinálom hogy a linuxot használjam és gyakoroljak pár dolgot, de akkor már kis haszna is lesz esetleg
-
mikrofon
veterán
válasz
Laza... #79953 üzenetére
Hát szerintem már egy éve ezt használom is.... Tényleg jól megy rajta minden... CEC, hang, kép és a az automatikus váltás is....
Mégcsak nem is az ATV-t használom hanem a rendes droidot. Van rá egy nagyon jó kezelőfelületük "Ugoog home"... Jobb mint az ATV, szerintem. Az ATV felületét sosem tudtam megszeretni...
Jah és az idei év elején titkosították, így új frissítés nem lesz már másmilyen hardverre csak a sajátjukra....
Elég jól összerakta ezt az Ugoos az elmúlt időszakban....
Radásul mivel elég nagy az igény ugye megcsinálták dualboot-tal is. Tehát az android és CE együtt van a belső tárhelyen....#79960Imi1981: a Netflix android alatt nem a szoftver kérdése hanem a hardveré. Azaz hogy kapott-e a netflix-től licencet maga a box. CE alatt ugye ez trükközéssel ki van kerülve....
-
Imi1981
veterán
válasz
Laza... #79953 üzenetére
Ez android tv? Basszus ez érdekelne nagyon! Te már használod és jól működik minden? Netflix megy rajta full HD - ben? Nekem sokkal jobban tetszik az Android tv mint a sima android még ha sokkal kevesebb alkalmazás van rá mint sima droidra. Viszont amik vannak rendesen irányítható /kezelhető.
Ce működik mellette sd kártyáról?
És a távirányító működik? -
mexel
veterán
válasz
Laza... #79955 üzenetére
Sok egyebet is látok a videón, de csak írtam, nekem teljesen mindegy. Biztos nem rossz fw. ( mondjuk kevés olyat találtam még a neten amiből ne lehetett volna gyomlálni, igaz én utálom a feleslegesen telepakolt cuccokat. Én azt szeretem amin csak az van ami a működéshez kell, a többit meg pakolják fel a userek ha akarják - mint puffin browser, videobox - oroszul stb)
-
trance89
őstag
válasz
Laza... #79955 üzenetére
Akinek nagyon fontos a droid talán a slimbox a legjobb megoldás, több modellel kompatibilis és van atv és stock pie verzió is belőle
Én se nagyon favorizálom az atv felületet, mondom ezt úgy hogy most adtam el a Shield TV-met mert visszatértem az X96Max+/CE párosra, droid a büdös életben nem lesz olyan jó médiafogyasztásra mint a CE
Ez az atv felület szép és jó de kizárólag streaming-re (netflix/amazon stbstb) -
mexel
veterán
válasz
Laza... #79953 üzenetére
Ha jól látom ez egy ATV FW. A frekiváltás ezzel a módszerrel bármelyik droidon megy már. Tele van pakolva felesleges appokkal is, ATV fw van már régóta, lehet válogatni közülük. Egyet én is módosítottam és kiszedtem minden nem kellő ( főleg orosz) appot és a lokalizációt is átírtam de nem nagyon van értelme használgatni. Ha filmezésre kella box akkor úgyis CE, a droid meg játékra, mail-re, böngészére kellhet, arra meg az alap droid ids elég már ezeken, sőt szerintem sok mindenben jobb mint az ATV-s. ( nagyon behatárolt az atv play)
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Laza... #79721 üzenetére
Köszi Laza...,, gyűrű! Egyébként az 5.1-ről sztereóra konvertálás elméletileg probléma mentes, minden csatorna hallatszik sztereóban is?
Ezzel az 5.1 teszt programmal próbáltam, de a jobb első/hátsó nem hallatszik, mély csak nagyon picit ha az Include LFE in stereo downmix 100-on van. Ha tudjátok töltsétek le és nézzétek meg légy szíves, hogy nektek minden csatorna hallatszik sztereóban is?
Illetve a Beck - Sea Change (DTS-HDMA 24-192kHz 5.1 (45sec) teszt fájl, nem találom pedig szerintem ez is a Kodi Audio teszt fájloknál volt. Feltöltöttem a Mega-ra. 5.1-ben nagyon szépen szól, sztereóban nincs mély, az egész olyan "üres". Nem tudom, hogy valami beállítási gond van nálam, jó lenne megtalálni, vagy egyszerűen nem lehet miden 5.1 csatornát 2.0-ra konvertálni? Valami nem is fog hallatszódni, valami meg gyengébben fog szólni.
Próbáltam, hogy kikapcsoltam a sorrund hangokat, eleve inaktív lesz ha kikapcsolom a hangtovábbítást, de semmi változás. -
mgaben
senior tag
válasz
Laza... #78883 üzenetére
Új, folyamatosan frissít a playről.
dragon1993! Offline, hogy lehet Plex-en filmetnézni?
Max Plus-ról egyelőre sok véleményem nincs, még nem állítottam élesbe. De minden megy elvileg rajta ami eddig. Már belőttem a CE-et rajta. Tetszik egyébként, főleg, hogy van bt.
Csomó tesztvideót letöltöttem innen, a prohardverről, és kipróbáltam vele az újabb kódolásokat, nálam simán vitt mindent. A hang cuccom mondjuk semmi komoly, stereo receiver. TV is régi, nem is FHD, HDR meg ilyenek hírből sincsenek.Pc monitoron is próbáltam, ott is jók voltak a képek. Egyelőre ennyit tudok részemről.
-
-
válasz
Laza... #48863 üzenetére
melyikre gondolsz?
de akkor itt van mind2ő!
M8S_PRO+_NHG47L_20171124.183803.V0928.img
M8S_PRO+-ota-20180806.102424.V0213.zip
közben meglett a friss img is M8S_PRO+20180806.img
-
blakey
titán
válasz
Laza... #40427 üzenetére
Teljesen rendben van miinden szempontból, állítólag még lesz benne 1-2 javítás és akkor jó lesz.
(#40429) ztsoft
Most 59 fok működés közben, több úrája megy, M8S Pro+-nál ez nagyon jónak számít, ennél magasabb értékek voltak korábbi verzókkal. ez nem S912, teljesen más "liga", itt minden működik. -
dethroner
veterán
válasz
Laza... #39862 üzenetére
Gondoltam kipróbálom hogy nálam is megoldás-e ha várok a bekapcsolás után. Szóval bekapcs, amint felállt a rendszer őrült módon mentem a megosztott mappába és mindent látott. Talán 3 másodperc volt az idő, ami alatt odanyomtam. Ez is random hiba, nem lehet kijelenteni hogy a samba szar, meg hogy némi várakozás után megjavul. Néha egyből jó. Rosseb az egész informatikába.
-
C. s.
addikt
válasz
Laza... #38994 üzenetére
Köszönöm!
Itthonról akarják megrendelni, és hosszú válogatás után kötöttek ki a Minix NEO U1-nél. A másik versenyző a Xiaomi Mi Box 3 volt, csak az kevésbé tetszett nekik, de ha ez a készülék nem okosítható meg, akkor a 2. helyezett lesz. Úgy tudom, az nem működik az LE-vel sajnos, viszont van hangvezérlése. Nem egyszerű az élet(em)! -
cof
veterán
válasz
Laza... #38775 üzenetére
Végül is ez is mini pc, maga a pc personal computer, személyi számítógép.
#38779 Nekem is van egy régi Samsung tv-m, DVI bemenetes, DVI-HDMI átalakítóval használom a szerver S905-höz, VGA-n 1366x768, DVI-n 720p, de 1080p-nek hazudja magát, az a baj, hogy LE egyből 1080p-be indul telepítés után, ilyenkor át kell tenni egy rendes TV-re és átállítani a felbontást 720p-re, nem tudom miért nem lehetett 720p-n hagyni mint a 7-es LE-t alapbeállításon. Nekem is a kodin keresztül kell korrigálni a képet mert amúgy kilóg.
-
-
blakey
titán
válasz
Laza... #38532 üzenetére
Mert az SMB/NFS olyan mintha USB lenne, tehát az eszköz natív tudását használod ki míg DLNA-n a DLNA szerver nyújtotta tudást ami többnyire az eszköz valós tudásának kb az 50-60%-a. Ha Kodit használsz akkor az is tud borítókat sőt jobban tudja, feliratokat is letölthetsz rengeteg helyről tetszés szerint és a film melellt tárolhatod vagy ahol akarod, rengeteg más tudást is kihozhatsz belőle, a DLNA erősen kolrátolt.
Serviio-t én is használok de csak Blu-ray lejátszókon és TV-ken, sehol máshol ahol van SMB/NFS elérés. -
blakey
titán
válasz
Laza... #38525 üzenetére
Azaz szét kell szedni a boxot, és a kapcsoló forrasztásának helyét rövidre kell zárni, és így fel lehet tenni a CE-t - ezt a részét nem vágom, simán update app-ból indítva egy kamu zip-et működik az SD-ről való indítás, legyen az CE, LE, OSMC, semmilyen rövidrezárást nem kellett alkalmaznom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest