Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Köszönöm a tippet, de ezzel sajnos tisztában vagyok, és azzal is, hogy csak az alaplap ára többszöröse az ilyen androidos boxoknak (+táp amiből DC csatist még nem láttam, memória, ssd), és szükségtelenül erős számomra.

De jogos, rosszul tettem fel a kérdést, szóval nem kell hardveresen támogatnia, elég ha izomból megoldja a proci, és le tudja játszani ilyen artifactok nélkül, van ilyen készülék ebben az árkategóriában:
-
BullZeye
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Sikerült végül olyan készüléket találnod ami hardveresen tudja Hi10P -t? Ugyanebben a cipőben járok, RaspberryPI elhasal animéken, és nem találok olyat ami hardveresen tudná. Vagyis ami tudja, az rosszabb erősségben mint S905.
-
beach head
senior tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy usb hdd-re nagyon lassan tölt le a box?(ráadásul kábeles csatin keresztül), hogy lehetne megoldani, hogy gyorsabban töltsön le? Hordozható háttérnak van formázva jelenleg az usb hdd. Belső tárhelynek kellene? Vagy az usb 2.0 miatt lassú? Valaki tudna segíteni? -
ztsoft
őstag
válasz
blakey
üzenetére
megnézem az első részt a következő már fekete képpel indul
Ezt még nem tapasztaltam, igaz nem néztem rajta sorozatot. A 4K viszont használhatatlan rajta, mindent 60 fps-el játszik le, független a forrástól. Már az összes beállítást kipróbáltam, de nem használt, mintha dísznek lennének ott. Ezzel szemben az LE (8.2.2.3 Ext4), CE alatt tökéletes.
CE 8.90.4-gyel nekem nem működik a MySQL adatbázis, korábbi verzióval jó volt
Én is gondolkoztam rajta, de mivel több verziót is tesztelek párhuzamosan, így elvetettem a külső adatbázis lehetőségét (jobb a békesség alapon).
várom a 8.90.5-öst ahol már dobva lett az OSMC kernel és egy módosított kszaq kernel lesz.
Igen, ezt én is olvastam. Remélem pozitív változás lesz (8.2.2.3-asból kiindulva), eddig az volt az érzésem, hogy elindultak a lejtőn. Esetleg valami infó, hogy mikorra várható?
-
blakey
titán
válasz
ztsoft
üzenetére
Nem próbáltam, én is dobtam a 8.2.4.2-t, nagyon zavaró, hogy epizódok egymás utáni nézése nem jó, azaz megnézem az első részt a következő már fekete képpel indul, megállítás tán jó, OSMC meg hibátlan. CE 8.90.4-gyel nekem nem működik a MySQL adatbázis, korábbi verzióval jó volt, várom a 8.90.5-öst ahol már dobva lett az OSMC kernel és egy módosított kszaq kernel lesz.
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha már idemásolsz valahonnét egy-az-egyben szöveget, akkor illene jelölni, honnét másolod és jó lenne, ha nem hagynál ki belőle, a másolt részhez szorosan illeszkedő részeket:
"A Magyar Posta esetében ha nem kell az Áfá-t megfizetni egyenlőre nem számol fel semmilyen költséget."
Továbbá, még fontos a kiindulás értékhatárok ismerete:
"Magánszemély által megrendelt áru (vásárolt áru)
0-22 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
22,1-150 euró között vámmentes, de 27% áfa terheli a küldeményt
150,1 euró felett kereskedelmi vámtarifa* +27% áfa terheli a küldeményt"Banggood topik, témaösszefoglaló, amit érdemes tüzetesen átolvasni, mert érthetően és jól leírja miről van szó.
Tehát, 22EUR-tól , bár ÁFA köteles a termék, de ha a befizetendő nem éri el a 10EUR-t, akkor nem kell befizetni. Nálunk (27%-os áfát figyelembe véve) a NAV által (különböző valutákban)kiadott értékhatárok azok, amiknél még nem éri el az ÁFA a 10EUR-t, de nem szabad elfelejteni, ezek akkor is vámeljárás alá esnek (mert 22EUR felettiek). És mivel vámeljárás történik, ezért annak lesznek költségei (még akkor is, ha nem kell fizetni). Ez alól kivétel, hogy -tapasztalat szerint- a Magyar Posta ilyenkor, mégsem számol.
-
blakey
titán
CE fork AlexELEC-től.

-
kgymac
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Legközelebb írd pontosan azt, amire gondolsz: vámkezelési költség
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kgymac
üzenetére
Figyelem, a szolgáltató pénzt kér a vámeljárásért. Magyar Posta 3000 Ft, futárcégek 4300-6700 Ft minimum díj körül! A futár cégek napi tárolási díjat is felszámolnak általában 48 órán túl.
Ha a vásárolt dolog értéke pl.: 42,81 $ alatti, akkor emlékeztetve a fenti jogszabályi helyre az értékigazolást bekérőt, kérni kell egy kérelemben a fent idézett jogszabályi helyre való hivatkozással az áfa kiszabásától történő eltekintést, a vámeljárás vámmenteskénti elbírálását.
Mivel ennek a szabálynak alkalmazása már vámeljárás keretében történik, így a vámolási szolgáltatást végző cég felszámolhatja a vámeljárási költségét. -
kgymac
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Rosszul olvasod. Vám 150 EUR fölött van, 22 EUR felett áfaköteles, de ha a fizetendő áfa 10 EUR alatt van, nem kell befizetni magánszemélynek.
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Melyik box ajánlott, ami alatt működik a wifi CE-vel, illetve gigabites a LAN?
Az se lenne baj, ha van benne belső DVB-S tuner.
Köszönöm szépen a segítséget!
-
-
ztsoft
őstag
-
KorniBarni
újonc
Sziasztok vettem egy venz kütyü Amlogic s912 vel 2giga raknak de a kisebb felbontású filmek hdd ről időnkénti összeomlanak, kockasodnak. Kérdésem lenne ez egyedi hiba vagy a többinél is így van? Javítani lehet-e valahogy, vagy vigyem vissza?
-
-
ramzess
csendes tag
Sziasztok szep napot.segitseget szeretnek toletek kerni vasarlas elott vagyok szeretnek venni egy tv boxot de nem tudom mellyiket,olyan sok van beloluk.elvarasaim nagyon nincsenek az ar kb 70€ lehetne.foleg kodi es a horizon GO menjen rajta.valaszokat es a tippeket elore is koszonom.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
dashed
üzenetére
Lehet, hogy a LE másképp kezeli a CEC-et, mint az androidod, vagy nem ugyanúgy van beállítva.
Kikapcsolást, alvást én nem erőltetem a boxon, mivel a fogyasztása nem sokban különbözik ki/bekapcsolt állapotban. A képernyőkímélőt állítottam be 3 percre a Kodiban, így ha vége a filnek, és nem nyúlok hozzá, vagy bealszok, 3 perc után CEC-en keresztül a tévét kikapcsolja.
Így van beállítva a CEC: kép(#41073) Csicsóka: home server célra biztos jó a Rockchip, ha az Odroid is akart rá építeni SBC-t, az Odroid N1-et. Memória ellátási problémák miatt a tömegtermelésbe nem jutott el, most épp újratervezik N2 néven, és állítólag SoC váltás is lesz, az Amlogic S922 személyében (még NDA az infó).
-
Dr.NX
addikt
Most egy kicsit olcsóbb is lett a MECOOL M8S Pro+ 2/16 EU.
$39.99 + $0.79 Priority Line -
dashed
senior tag
Sziasztok
Lenne egy Beelink MiniMX III s905 2gb ramos kütyüm.
Lenne vele egy problémám amire nem találok megoldást.
Pendriverol futtatva bármilyen libreelec-el a cec nem megfelelően működik.Be van állítva, hogy ha a tv lekapcsol akkor a lejátszó menjen el sleep módba.
Ilyenkor nem történik semmi.Ha beállítom, hogy kapcsoljon le akkor kikapcsol de egyből visszakapcsolja a tv-t.
Android alól hibátlanul működik a dolog de libreelec alól nem.
Valakinek lenne valami ötlete?
Köszi.
-
Csicsóka
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
ROCK64 előnye főleg a GPIO, és a jó termék támogatás. Ha ez nem kell, szerintem nem érdemes ezt venni (se doboz, táp, táv). Ahogy látom a Beelink A1-ben lévő LAN rtl8211f, Wifi rtl8821cu chip támogatott Linux alatt, nem valami egzotikus chipeket tettek bele. A 4 GB RAM mellett biztosan lehet normálisan netezni vele, mert az S905 is elég jó 2 GB RAM-al Armbian alatt. Pár órát teszteltem, az is tetszett. Letöltésre, kiszolgálásra pedig sokkal jobb mint bármelyik Amlogic az USB3 hatalmas lépés ezen a téren. 100 MB/s felett olvas a rádugott HDD-ről.
-
Csicsóka
őstag
válasz
dugesz77
üzenetére
"Gondolom a Sata3 része usb2 sebességen megy."
Csak így lehet, nincs natív SATA támogatás. Ez már kb. 2 évvel ezelőtt ki volt találva, a Tronsmart Vega ma is kapható. Nem volt sikeres, LE alatt nem ment a SATA. Vett itt is valaki belőle.
-
joysefke
veterán
válasz
Csicsóka
üzenetére
Olvasgatok még erről az RK vasról, előfordulhat, hogy rendelek egyet, és kivallatom. Ha kiesik mint media player, (bár a LE megléte miatt, nagyon rossz nem lehet) lesz belőle egy kiváló Linux home server. (nagyon csábító az USB3, és a gyors 140/60 eMMC)
Honnan van az infó, hogy van rá LE?
Én ebben a threadben: https://forum.libreelec.tv/thread/10305-rk3328-any-indication-if-and-when-le-will-be-available-for-these-new-boxes/
______
Jun 15th 2018
nsauro wrote:Hi, have got any news about LE on RK3328?
______Still under active development. Still has some important things to code and get right before we do official releases. When there's major news we'll broadcast it

-
rooney8
aktív tag
válasz
dugesz77
üzenetére
igen, médialejátszónak tervezem. de ha a gyári android kielégíti az igényeimet, akkor egy ideig biztos maradnék rajta. csak még sosem használtam ilyen kütyüket, így fenntartom a lehetőséget az os váltásra.
én a topikban korábban írtakra hagyatkozva vontam le azt a következtetést, hogy s912 még nem 100%-os LE alatt, így azért maradnék s905d-nél. -
dugesz77
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Az érdekes.. Gondolom a Sata3 része usb2 sebességen megy.
rooney8 ha média lejátszónak akarod használni akkor napok kérdése csak a megtérés LE/CE irányába. Ezen rendszerek alatt én nem találok nagy különbséget a kettő között (nálam egy Mecool BB2 S912 és egy K1 Pro S905D megy egymás mellett)
Ha droidra is szeretnéd használni akkor viszont az s912 jobb választás ,mert pörgősebb/erősebb alatta. -
rooney8
aktív tag
Sziasztok.
Hosszas tanakodás és keresgélés után végül úgy néz ki, hogy a Mecool K1 PRO mellett döntöttem. Igazából már csak az ára tart vissza. 5ghz wifi, 4k, illetve gigabites lan lenne fontos. Ha jól láttam ezeket vagy s905d vagy s912 fedi le. s912-t azért hagynám ki, mert bár egyelőre androidot használnék, de ahogy ismerem magam, idővel úgyis kipróbálnám majd a libre-t, úgyhogy marad az s905d.
Ilyen igényekkel van olcsóbb alternatíva a K1 Pro-nál? -
blakey
titán
-
darvinya
titán
-
Csicsóka
őstag
válasz
joysefke
üzenetére
Olvasgatok még erről az RK vasról, előfordulhat, hogy rendelek egyet, és kivallatom. Ha kiesik mint media player, (bár a LE megléte miatt, nagyon rossz nem lehet) lesz belőle egy kiváló Linux home server. (nagyon csábító az USB3, és a gyors 140/60 eMMC)
Olcsóbb kategóriás boxokra nem jellemző az AC+BT. Hirtelen nem is tudok ilyet ajánlani.
Lehet valakinek lesz még ötlete. -
joysefke
veterán
válasz
Csicsóka
üzenetére
A K1 Pro AC-s DDR4 RAM, ez kiesett a választásból?
Kiesett, mert duplájába kerül mint a másik amit ajánlottál, az előnyeit meg -egyelőre- nem fogom kihasználni:
-Egyelőre WiFi-n keresztül szeretném használni, nem etherneten
-Nem kell a DVBHogy bele tegyem a darazsat a füledbe
Hát most beletetted, pedig ma már rendelni szerettem volna, de teszteletlen rendszert tuti nem vállalok be, szuboptimálisat pedig nem akarok venni, patthelyzet

Amit linkeltél az aztán tud mindent mi szem-szájnak ingere: 2.4/5 dual WiFi, Gigás LAN, USB3, BT
Az M8S pro plusz árában van esetleg olyan, ami tud 2.4/5GHz-es b.g.n,ac Wifit és ugyanannyira kipróbált támogatott és vannak hozzá fórumtapasztalatok mint az M8s Pro plus-hoz?
-
Csicsóka
őstag
válasz
joysefke
üzenetére
Ha nincs benne csak N-es wifi chip, akor az sehogy sem fog AC módra váltani. Külső USB-sek közül működik néhány, nekem is van egy rtl8812 chip van benne. Az LE-ben a /usr/lib/modules alatt vannak a kernel modulok, ott lehet megnézni miket támogat biztosan, és csak az után vásárolni.
A K1 Pro AC-s DDR4 RAM, ez kiesett a választásból?Hogy bele tegyem a darazsat a füledbe, én most Rockchip RK3388 SOC-vel szemezek. Már van hozzá LE, AC wifi, USB 3, gigabit LAN. A Rock 64-nek köszönhetően egy rakat Linux distro. Mind ez kellemes áron, igaz egyszerre csak egyet lehet rendelni. Egy dolog hiányzik, egy jó teszt róla LE alatt.
Ha valakinek van róla infó, ne tartsa magába, offba belefér, csak nem lesz dá dá érte a gazdától.
-
hunaqua
addikt
A Tanix TX3 max-hoz (S905W) CE alatt melyik dtb kell,hogy mutassa az órát?
-
SunMount3r
nagyúr
-
Zizi123
senior tag
Esetleg valaki ezeket az android boxokat hasznalja kulso billentyuzettel, ugy, hogy 1 normal USB-s Logitech billentyuzet numerikus resze is mukodik neki?
Az Android 7.1 ala milyen magyar nyelvu billentyuzetet kell telepiteni, hogy magyar billentyuzetnen megfeleloen mukodjon minden gomb?En egyebkent W10-re RDP-zek ra ezzel a box-al. Igy kellene mukodnie.
Koszonom. -
joysefke
veterán
A fórumbeli tapasztalatok sokasága és a korábbi ajánlás miatt az M8s Pro plus -szal szemezek. Mellette még elsősorban a Tannix TX5 Pro és másodsorban a Khadas VIM vannak versenyben (ez drágább ezért hátrébb van). A fórumon mindhárom ajánlott, de az elsővel van a legtöbb tapasztalat.
Egyetlen problémám az M8S Pro plus-szal, hogy adatlapja alapján nem támogatja az 5GHz-es WiFi sávokat illetve nem támogat Bluetooth-ot, pedig ezek a 905X-es boxok között viszonylag elterjedt szabványok.
Kérdés, hogy lehet-e benne aktiválni az 5GHz-es Wifi-t, hardverileg tudná-e, vagy külön USB<-> WiFi stick kell hozzá? Nyilván ebben az esetben az USB2 lesz a szűk keresztmetszet....
Meg tudnátok még egyszer erősíteni, hogy a Linux szépen fog működni az M8S Pro plus-szal? A belső 16GB-os eMMC-re szeretném a Linuxot és a lejátszót feltelepíteni. Androidot gyalulnám...
-
Anyuéknak egy X96-ot vettem (2/16 905W), CoreElec-kel szépen működik, elsősorban online tartalmak lejátszására használjuk.
Magunknak a fórumbeli ajánlások miatt Mecool M8S Pro Plus-t rendeltem Geekbuyingtól, lengyel raktárból ingyenes DPD-vel, $45-ért. Hétfőn rendeltem, ma jelezte a DPD, hogy ma délután hozná is a futár...
-
Biga123
addikt
Szintén x96 openPHT val , viszont bizonyos sorokat nem jelenít meg a feliratból.
Konkrétan azokat amik, szerintem formázás miatt, < karakterrel kezdődnek.
Erre valakinek típpje? (azon kívül h notepaddal szerkesszem meg) -
Dr.NX
addikt
Helló!
Melyik ajánlottabb?
X96 905X
vagy
Mecool M8S Pro+ 905X
Mindkettőből a 2GB/16GB EU plug verzió 43 USD a Gearbesten, Priority Line $5.
Külső vinyóról néznék letöltött kontentet egy Philips FHD tévén, de ha laptopról tudok minőségromlás nélkül streamelni felirattal, az még jobb.
LibreElec, CoreElec van ezekre rendesen?Xiaomi Mi Box 3 eléggé leszerepelt nálam, főleg az Oreos frissítéssel.
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy LG Oled 4K tvhez keresek médialejátszót. Szeretném ha menne a HDR, HDR10, esetleg a DV, de anyag hiányában az DV nem feltétel. A Minix Neo U9-H és az Apple Tv 4K között vacilálok. Mi lenne szerintetek a legjobb választás?
Előre is köszönöm.
-
joysefke
veterán
Kicsit off:
Ha a media boxon nincs "stereo out", de a TV-n van, akkor ha a media box HDMI-vel van összekötve a TV-vel, akkor a TV "audio out"-ján megjelenik a stereo hang, amit elküldhetek az analóg erősítőmnek?
Konkrétan ezt szeretném felokosítani: https://www.philips.hu/c-p/37PFL5603D_10/lcd-tv-pixel-plus-hd/specifications
-
robi12ster
tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszi. Este megnézem.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
robi12ster
üzenetére
OK, ehhez még remote.conf kell, 8.9xx-től volt váltás más formátumra ha jól emlékszek, ill. CE esetén is volt vmi kavarás.
X96 mini-hez ezt találtam. Bemásolod Notepad++ szerkesztőbe, és elmented remote.conf néven a LE .config könyvtárba (Windows Intézőben így találod: Hálózat > LIBREELEC vagy \\boxipcime > Configfiles), és újraindítod a boxot. -
ERPY
őstag
válasz
jkutya
üzenetére
Én csináltam egy backup-ot, másik memkarira / pendrivera rátettem ugyanazt a libreelecet, majd ssh-n rámásoltam a backupot és visszaállítottam. Így nincs jelentősége hogy melyik memkari mekkora, stb. Lányom is így kapta meg a belakott, beállított mentésemet, aztán csak a neki kellő mappákat kellett felvennem, enyémeket meg törölni. Lehet van már módszer is, de nekem ez egyszerű volt és 2 perc az egész.
-
jkutya
tag
Sziasztok,
A gurukat kérdezném:
Van-e arra valami egyszerű módszer, hogy egy X96 flash-re telepített és belakott LIBREELEC-et átmásoljak egy másik, pontosan ugyanolyan lejátszóra?
-
robi12ster
tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Le 8.2.3.1-es verzio. Néztem, hogy androidból kell kiszedni a remote filet, de nencs meg az android frimwareje. Esetleg meg van valakinek?
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
robi12ster
üzenetére
Mi a LE verziószáma?
-
robi12ster
tag
Sziasztok. Egy x96 minit használok már egy éve Libreelecel. Sajna az eredeti távirányitóját a libreelec nem kezelte, kivéve a bekapcsológombot, ezért usb-wifis távirányitóval használtam. Ami most meghalt.
Két megoldáson gondolkodom.
1:
Szeretném életrekelteni az eredeti távirányitót.
Hogy kezgyek hozzá?
2.
Visszarakom az androidot rá Pc-vel.
Na ehez végkép nem tudok hozzászólni.Egy éve használom,és azóta kiestem a frimware-skedés gyakorlatából.

-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Bizony, azzal kellett volna kezdeni, hogy olvasd el alaposan a világhírű összefoglalónkat.

Nem túlzok, az LE fórumról is linkeltek ide már.
-
dugesz77
őstag
válasz
dunkel
üzenetére
K1 Pro-t nézd és ha Eu raktár kell akkor most talán a Geekbuying-nál vannak egész jó árban.
A Minix U9 is van most német raktárból 135$-ért -
Rruuer
senior tag
hello lenne egy tap1 s905x ketyerém és ha kodin nézek filmet akkor sötét a kép. lehet vele mit kezdeni?
-
tkomlosi
aktív tag
Sziasztok,
Van valami egyszerű módja, hogy a 16Gb SD kártyát egy 8Gb-ra klonozzam?
A felhasznált hely alapján simán ráfér -
Csicsóka
őstag
válasz
joysefke
üzenetére
Elsősorban olyan típust válassz, amiről van itt a fórumon tapasztalat.
A Z69, COOLEME CM-MM2 nem ilyen. A 3 Gigás boxok egy része átverés, valójában csak 2 giga. (A droid mért értéke nem mérvadó)A Xiaomi Mi3-n nics LAN, csak wifi.
X96, Tanix TX5 Pro, Khadas jó választás.
Ajánlatom a M8s pro és a K1 Pro még akkor is ha nem kell a DVB. A D-s SOC a legjobb. -
joysefke
veterán
Sziasztok!
Tehát egy 905X-szel szerelt media boxot szeretnék hálószobai TV okosításra.
Elsősorban Linux+Kodi vagy Libreeleccel vagy CSMP-vel vagy valami hasonló rendszerrel használnám.
Androidot, ha csak lehet kikerülném.Amire használva lesz:
-Kodi vagy Libreelec vagy CSMP vagy valami hasonló származék
-FHD
-Alkalmanként 1-2 torrent letöltése a beépített háttértárra vagy SD-kártyára. Semmi komoly torrentezés, de az esti filmet le kell tudnia szedni
-Kodi pluginek: transmission, Youtube meg még 1-2 másik
-WiFi b/g/n 2.4/5GHz
-Fájlmegosztás a PC-velEnnek megfelelően olyan boxot szeretnék, ami:
-905X
-Legalább 2GB RAM, legalább 16GB eMMC (32GB eMMC előny, de úgyis dugok bele egy 32GB-os SD-t)
-SD kártya slot
- 2.4/5GHz WiFi
-Rakható rá kívánság szerint Linux, Libereelec vagy valami hasonló medialejátszó-Legyen minél problémamentesebb és legyen minél jobb a supportja, community-ja.
Ezeket találtam Kínából:
Z69 3GB RAM+ 32GB eMMC tárhellyel csábítóan hangzik:
Z69, 3GB+32GBA fenti kistestvére olcsóbban:
Z69 2GB+ 16GBKhadas VIM1 billentyűzetes távirányítóval
A legtöbbről most hallottam először...
Melyik lenne nekem a legjobb?
Xiaomi: bennük bízom, de a fórum alapján nem biztos, hogy lehet rá Linuxot, Libreelecet stb rakni
Khadas: A khadas benne van az összefoglalóban, mint ajánlott márka, bár elbizonytalanít, hogy a saját oldalukon a VIM1-et már nem lehet megtalálni. A háza viszont nagyon tetszik

Z69: Szimpinek tűnik a 3+32GB opció.
Többiek: olcsóbbak
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Miért, írtam olyat, hogy jó vagy rossz? Nem azt használom HDR-hez, nem tud Dolby Visiont. Hálózati lejátszáshoz meg jobb a "gyári" gigabit és az S905D jobb.
-
szeky81
tag
Sziasztok!
HA ezt a boxot szeretném megrendelni tanix tx5, akkor hogy tudnám megjátszani, hogy ne vámoljanak le? Melyik szállítást válasszam?
Egyébként jóféle box ez, vagy szemezgessek az x96-tal? Ennek olyan puritán a távja.
-
joysefke
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Nem bántásból írom, de nehéz eldönteni, hogy te most trollkodsz-e vagy sem.
Milyen távolságból nézed a 32"-os TV-t, hogy a subpixelek elrendezése, mérete ennyire fontos legyen? Nekem van egy 37"-os FHD TV-m (LCD) és igen közel kell menjek hozzá, hogy lássam a pixeleket/szubpixeleket. Bőven TV-nézési távolságon belülre.
Itt van az asztalomon egy 40"-os 4K TV amit monitornak használok és előredőlve 0.5m-ről nézek, de nem mondanám , hogy látom a subpixeleket PC-desktop képet nézve. Ha hátradőlök és elindítok egy videót lehetetlenség bármiféle pixeleket kivenni.
-
darvinya
titán
Köszönöm építő hozzászólást.
De mint írtam azt, mikrómérővel mértem, és igen Samsung B530-as készülékem 1db össz pixele 0.1mm-es.
1db szín fullHD képpixel nálam 3db össz pixelt jelent.Ha sz.gépet kötök rá sz.gép portjára, a rejtett menüben engedélyezem sz.gép valós megjelenítőt, akkor 5760×3240 kép lesz, s szerencsétlen sz.gép erőlködve f…ssa össze magát ekkora felbontás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

vargalex