- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Gabócza #84737 üzenetére
Be van kapcsolva igen. De enélkül is be kellene bootolnia. Akkor hogy leegyszerűsítsem: kártyáról nem bootol be, pendrive-ról igen. Áramtalnítás után is egyből bootol pendrive-ról(reset gomb nélkül is) és ugyan úgy nem bootol kártyáról. Ugyan azok a felírt file-ok vannak.
-
Beni2360
félisten
válasz
Gabócza #84738 üzenetére
Ezt nem tudom értelmezni.
-Ha utána ki lett húzva a box és elindul az android,
Megkapta az sd-t, berakta és bekapcsolat és nem indult hanem ezt a képet kapta. -
ORCA58
addikt
válasz
Gabócza #84338 üzenetére
Többhelyen olvastam és dingoka is az írta, hogy Q2-eseknél, az idei ROM-mal van probléma. X96MAX_Plus_Q2_20201209-1446 ezzel a kaptam mindkettőt. Ráadásul új WiFi chip is lehet benne, de az új CE már ismeri. Ma minden igaz ez a korábbi X96Max_Plus2_20200901-1005.img. [link] Itt írnak róla.
esicyhun
Egyelőre még nézegetem, a SlimBox-al. -
esicyhun
tag
válasz
Gabócza #84338 üzenetére
Lehet belső tárhelyre is rakni, de sosem próbáltam, illetve nem is akarom, alapszinten kellene az android. Írtam korábban sokat, milyen hülyeségeket csinál, ha visszakeresed látod.
Ami a legbosszantóbb:
HDR-es tévével használva, a HDR mindig megy alapból, CE alatt nem is lehet kikapcsolni, csak droid alatt. Borzasztó képminősége van, ha ezt nem kapcsoljuk ki.
Reboot to Libreelec nem működik rajta, lehet fogpiszkálózni.
Memkártyáról nem szeret bootolni, kínszenvedéssel lehet rávenni.
Melegszik, bár ez a régebbi verziókra is igaz.
Gyári droidon az általam használt streaming app, a Zattoo nem megy, csatornaváltásnál kilép.
Emiatt valószínűleg az enyémen is slimbox lesz.
-
esicyhun
tag
válasz
Gabócza #84333 üzenetére
Sajnos úgy tűnik az új verziók ilyenek, nekem és ORCA58-nak Q2-es van. Az enyém pendrájvról nem felejti el a CoreEleccel bootolást, memkártyáról igen. Emellett van még pár hülye baja, de azokkal együtt lehet élni. Ezt a boxot nem áramtalanítom, csak kikapcsolom, így jól működik. ORCA58 most kísérletezik SlimBox androiddal, az egyelőre jobbnak néz ki. Bár most írta, hogy azon a Wi-Fi tűnik el CoreElec alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest