-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
keIdor #51440 üzenetére
Hát jelenleg kiszivárgott tesztek szerint 3-5 % lesz a különbség ha megnézd ezt a SAM táblázatot.
A memória ugyan kevesebb de gyorsabb, ami miatt jó a sávszél plusz az RT teljesítmény is jó ami vagy számít vagy nem nehéz megmondani, egyén függő. Szerintem nem fognak hozzányúlni az árához.
Amihez hozzá kellene az a 3070 mert ennyiért viszont nem jó így egy 6800 mellett ennyi rammal és kisebb teljesítménnyel.
A 3070 ára 420$ MSRP-n jó lenne ( mint a Pascalnál az GTx 1070 , az is annyin jött) a 3070 Ti pedig még ha csak 10 GB GDDR6 ( x?)rammal jönne akkor is jó lenne 499 dolláron . Akkor ez megszabná a kisebb 3060 -3060 Ti árát is ,amihez AMD is kénytelen lenne hozzá árazni 6700 - 5700 kártyák árait nagyjából. Ezzel ha nem is olcsó, de elfogadható szegmensbe menne bele újra a középkategória mindkét gyártónál,minek nagyon sokan örülnénk. -
Laja333
őstag
-
válasz
keIdor #51078 üzenetére
tegnap ezt már fejtegettük. A studio driver miatt ez mindegy milyen hardver kapja meg a creator supportot attól az meg elérhető már bárkinek, de maga a hardver a 3090 ben az ami creator munkára alkalmas, mind a sok ram mind az Nv link miatt. A Titantól a tensor negyedelt számítás különbözteti meg .A Quadro teljesen más téma ugye mind árban mind supportban.
Mondjuk ez a gaming szempontból teljesen mindegy szerintem a mai nap után, de azt azért most nem mutogattak, hogy teljesít blenderben szerintem a la 5700 XT -
-
Alogonomus
őstag
válasz
keIdor #47192 üzenetére
Moore's Law Is Dead pont azt fejtegette, hogy egy használt 2080Ti még elmegy 1000 dollárért, viszont a versenyhelyzet miatt egy ugyanannyira erős Ampere/RDNA2 alapú új kártya aligha lesz több 600 dollárnál, szóval érdemes lehet most eladni, és váltani az új generációra.
Az mondjuk nagyon valószínű, hogy 1500-2000 dollár-t nem kérhetnek majd el egy új csúcskártyáért, mert most egyik oldal sem lesz totálisan domináns helyzetben. -
válasz
keIdor #47127 üzenetére
Én azt gondolom pedig, hogy Nvidia most alászaladhat egy pofonnak. Épp jött ma pletyka , hogy az Ampere alig 10 % kal gyorsabb órajeleket képes csak elérni , mint a Turing. Az pedig nem sok, már ha igaz, messze van a szintén pletykált 2,3-2,5 GHz-tól.
Lehet nem kellene játszani 8 nm rel hanem egyből 7 re és minél előbb 5 re ugrálni, és minél előbb kitapasztalni a gyártástechnológiát kidobni rá több generációt.
Ha ezek az órajelek igazak akkor bizony a 3080 vagy 3080 ti nem fogja hozni az ígért 50-( max annyi)meg 90 % előrelepést, maximum RT terén tud nagyobbat dobni, a nagy Navi meg könnyen odaléphet akár a 3080 Ti szintjére,de az biztos, hogy a felső házba az Amperehez nézve is, ami ennyi év után elég nagy dolog.Azért persze mindent úgy kell nézni, hogy pletykákról van szó,de ebben a topikban erre kell alapozni a témát.
szóval igen itt ha Nvidia nem is alszik be, de a mohósága miatt, hogy pénzt akar spórolni de közben nem nyúl az elérhető legjobb gyártástechnológiához és a kártyáit drágán adja mainstream gaming vonalon, megszívhatja.
és ez hosszabb távon is ront a cég megítélésén ami most hogy nem tekintik magukat gamer VGA gyártó cégnek bizony szarul sülhet el. Már megy a tőszdei elemzés hogy elérheti az 500 dolláros részvény árfolyamot, hivatalosan többet ér mint az Intel a tőzsdén a zöld cég, egy ilyen fiaskó bizony nem fog jól esni nekik részvényekben sem... -
Devid_81
félisten
válasz
keIdor #46917 üzenetére
Ebbol olyan wccftech-es cikk lesz mindjart csak lesunk, kesz tenyekkel, release, minden anyam kinja
Mondanam, hogy fake, de ha az meg abbol is a jobbik fele, hutot, teljesitmenyt siman eltudnam kepzelni igy ahogy vanSzerk: nincs emlitve sem a ray tracing, amit szerintem nem hagynanak le rola, hacsak gyotrelem a sebesseg
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
keIdor #35786 üzenetére
Nem kell a Naviig várni a Vega 20 is ilyen. A GMI linkeket kell figyelni. Ha az van a GPU-ban, akkor alkalmas efféle összeköttetésre. Mondjuk a Vega 20 esetében ez szerintem az EPYC-hez van, ahol majd a CPU-val kapcsolják össze. De ennek előbb-utóbb lesz asztali verziója, ami dobja a PCI Express-t, és akkor egy 250 wattos tokozáson belül kapod a CPU-t és a pGPU-t, az összeköttetésük pedig memóriakoherens lesz.
-
törölt tag
válasz
keIdor #35787 üzenetére
Tudom én papa ezek csak szerzodések
Viszont amit motrokba épitenek be az benne marad akkor is ha tovább frissitik
De ha Engine-t cserél akkor megy a kukába
Gamebryo a régi motor de a Starfield meg a ES6 már azt beszélik az újjal lesz
Ezért is szeretnénk ha valaki AMDtol nyilatkozna -
törölt tag
válasz
keIdor #35776 üzenetére
Megtaláltad a választ a saját kérdésedre
A konzol élettartam utolso fázisába érkezett
már hogy mikor lesz PS5 A last of US volt a konzolzáro cim PS3on
Most meg Last of US 2
Meglesz a NAVI már csak egy tubus ragaszto kell APUba záráshoz és meg is vagyunk
Kezdodik a TICKA másik téma ami mellett nem lehet elmenni az továbbra is az E3
és a RADEON forumhoz idomitva ugye az AMD partnership program
Milyen játékok tartoznak bele
máshol beszélgetnek errol itt nem sikerult beszélgetést kirobbantanom rola pedig adja a téma
DOOM Eternal VULCANés még mi a Rage 2
a Vulkán alatt hozza az 56 az 1080at a 64 meg a TI-t azért nagyon nem mindegy nekunk hogy milyen elterjedése lesz
Az uj Wolfenstein
Fallout 76 idTech 6 motorral ?
Vajon errol fognak beszélni a Heti E3 AMD bejelentkezésen
Aki azt gondolja ez nem fontos gondolja át hány ember retinájába égne be a világfájdalom egy Elder Scroll 6nál az AMD RYZEN RADEON logo miatt ezek kártyavásárlást formálo dolgok -
-
stratova
veterán
válasz
keIdor #26434 üzenetére
Right now it is rumoured that the RX 560 will be using AMD's Polaris 11 design, with all CU's unlocked and running at either a lower TDP or higher clock speeds. Vega 11 is expected to replace Polaris 10, though at this time design details of this GPU have not been confirmed.
Tehát Radeon Pro 460-nal Apple megint eljátszotta, amit Tongával (bespájzolt a teljesen ép lapkákból).
-
-
válasz
keIdor #26187 üzenetére
RIP Nvidia lenne, ha nem tudnák mi jön a Volta után.
(#26181) fules: ez a két lépés egyben dolog elég kockázatos szerintem. Ha nem durran nagyot a Vega, akkor az átengedett minimum két generációnyi profit nagyon visszaüt, azt is el tudom képzelni, végzetesen. (lassan nem lesz $$ R&D-re) Polarisnak az lett volna a dolga, hogy részesedést szerezzenek, hát, mondjuk úgy, nem igazán sikerült, a korrekció még R9 3xx széria idején történt (nem is értem hogy), azóta befagyott a piaci arány.
-
-
Habugi
addikt
válasz
keIdor #20160 üzenetére
Kutya nem várta a 1070 szintet
, annyi ideje mondogatják hogy a középkategóriával nyitnak.., gyakorlatilag az egész "műsor" arról szólt hogyan szólítsák meg azt a réteget, akik visszatérően a középkategóriából szeretnek vásárolni, a VR promo is 1:1 ezt adta vissza.
AotS Presetet jó lenne ismerni amivel mértek.
(#20158) Panzika:
Itthon, boltból, custom hűtésekkel azért lesz az 70-75k szerintem.
-
stratova
veterán
válasz
keIdor #20120 üzenetére
Nyilván nem, de nem is fele akkora teljesítményű RX 480 a konfigurációja alapján. Üveghangon GTX 1070-nel kellene versenyeznie, de AMD látszólag nem extrém órajelre gyúrta ki a lapkát. Viszont a teljes variánstól elvárható lenne.
GTX 1080 - 2560:160:64 1607-1733+ MHz GDDR5X 10 GHz - 8,8-9 TFLOPS
RX 480 - 2304:144:64 ~1200 MHz GDDR5 6-8 GHz - 5,5 TFLOPSTermészetesen nem fog mindenki a boltokba rohanni 2 RX 480-ért GTX 1080 helyett. Szvsz ez csak a lapkák relatív teljesítményére tett utalás. Értsd: a GTX 1080 teljesítményének felét meghaladja, legfeljebb fél, vagy kevesebb mint féláron. Amíg pedig nincs Vega 11 [vs. GTX 1080] vagy P10 XT [vs. GTX 1070] addig, még mindig jobban fest egy ilyen CF utalás, mint a 1080 teljesítményének ~ 60%-a.
-
füles_
őstag
-
stratova
veterán
válasz
keIdor #19445 üzenetére
Alakul a molekula
bár nem elképzelhetetlen, hogy a közép és felsőkategóriás lapkák között lesz egy kicsi átfedés.
Megjegyzés: meglepődnék, ha GP102-ben 3840 SP-nél több lenne, mert GP100-ból legfeljebb ennyi jön ki és ennek a már megjelent GP104 pont a 2/3 része. Mindemellett, szvsz változatlanul megmarad az a felállás, hogy AMD valamivel több részegységet tartalmazó, de alacsonyabb órajelű lapkákat hoz ki csak közelebb kerülnek egymáshoz a lapkák.Abu: a brainstrormingról mit gondolsz? vagy teljesen tévúton járunk?
Szerk.: lehet hogy a táblázatban felcserélhető a 10 és 11, mert nem a lapkák méretére, hanem azok érkezési/készítési sorrendjére utalnak.
Elég meredek ez az ALU szám inkább lehet ideális compute célra, mint játékos kártyának (szvsz ha HBM2-vel jött volna ki ez abszolút igaz lenne Fiji-re is). -
Ren Hoek
veterán
válasz
keIdor #16678 üzenetére
Kisebb felbontáson valószínű... beesik 970 szintjére is... Ahogy Fury-X is 980-ra FHD-n. Ezen feltehetőleg a driver sem segít. Ha jól rémlik Abu a ROP-ok hiányát említette a skálázódás gyengeségeiért.
Hát majd DX12-ben jobbak lesznek, oda már nem kell annyi ROP.Inkább a fogyasztás lesz itt érdekes, mert a Fury is azért fogyaszt ennyit elvileg, mert nagyon alacsonyan tartja a hőmérsékletet a víz... Léggel 80 fok környékén mennyi számíthat majd a meleg?
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #16368 üzenetére
Azért azt tedd hozzá, hogyha kiokosítják a csipjüket, akkor a Maxwell fogyasztásbeli előnyének is fújtak.
No, meg az AMD több, mint 3 éve (addigra 4) folyamatosan finomítgatott architektúrája lesz az ellenfél. Szóval szép dolog az optimizmus, de azért itt kicsit többet látok a megalapozottnál.
Ráadásul az AMD már most működő HBM termékkel rendelkezik, a Pascal-nál meg még csak ígéret van rá. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
keIdor #16368 üzenetére
Az biztos hogy nehez dolga van/lesz nekiek.
En csak azt nem ertem miert vartak ennyit a Fiji-vel. Az nv kiadta a 970/980-at, a Titan X-et aztan a 980Ti-t...es meg azutan is vartak 1 honapot. Ha a 970/980 utan kiadtak volna az atnevezett 390/390X-et, majd a TX utan a Fury X-et joval tobb penzt szerezhetek volna maguknak.
De igy..... -
HSM
félisten
válasz
keIdor #16352 üzenetére
De, teljesen normális, ha két 18dbA-es ventilátor hűti csak a házat porszűrőn keresztül, és még egy hang (és egyben hőszigetelő) hab is akadályozza oldalról a hő távozását. Ilyen házakba azért nem szokás 250W-os nyitott VGA-kat szerelni, pláne nem ocsó' hűtősöket.
Vehettem volna +25K-ért Tri-X-et, nem kellett volna ezzel foglakozzak, de ez volt akciós. Vagy Asus-t is Tri-X árban. A Gigabyte viszont kicsit alulméretezte a WF3 hűtést az én hangbeli igényeimhez képest. Mondjuk így -47Mhz-el és -20mv-al már 50W-al kevesebbel beérte a kártya, így már teljesen príma volt, nekem ez bőven jó kompromisszum volt a 80%-os árért cserébe. Így a házam képességeit sem lépte túl, nem kellett az erősebb (hangosabb) ventijeim után sem nyúlni. Szóval mégegyszer, 5% sebességről való lemondással spóroltam 25K-t, és néma maradt a gépem. Nekem jó volt. Gyakorlatilag feleannyiba került így a VGA, mint amennyibe egy Lightning 290X került volna.
A fekete képernyőt 99%-ban az okozza, ha összeakad az Afterburner (én azt használtam) OSD-jével vagy a játék, vagy a játék "platformjának" OSD-je. Ezeket a gondokat semennyi idő sincs orvosolni, pláne, hogy a játékok haszontalan OSD-jét a legritkább esetben sem használtam. Extra program sem kellett, mivel az Afterburnert alapból használtam, éppen az OSD-je miatt állandóan játékokban a HWiNFO-val együtt. No, meg én mindig a saját ízlésem szerint állítottam be vele a VGA-im ventilátorprofiljait. Szóval kb. négy kattintásomba került az egész móka.
(#16353) gyiku: Valóban, köszönöm.
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #16349 üzenetére
Nézd, az a hatalmas "downclock" kőkemény 47Mhz volt (947MHz helyett 900), a leggyengébb hűtésű nem referencia típussal, egy szuperhalk szellőzésű házban, maxra kitolt power limittel (+50%, tehát betonstabil órajel körülményektől függetlenül).
A megfölésről annyit, hogy 75 fok körül volt a VRM, a GPU meg 80-82 körül a legdurvább terhelés (BF4 Mantle) alatt.
Egy jobban szellőző, nem szuperhalk, hangszigetelőhabos oldalú házban egy normálisabb hűtésű típussal semmi ilyesmire nem lett volna szükség.A 970 memóriagondjain viszont nem tudsz segíteni semmilyen hűtéssel, semmilyen házban, semmilyen típusában.
-
törölt tag
válasz
keIdor #16202 üzenetére
Kell a bétateszt, meg így legalább az nV szépen elemezgetheti a kártyát
(#16204) mackosajt: a steames userek 0.6%-a használ 4K felbontást... 33%-uk 1080p-t és ezek a játékosok statjai.
Ha minden játékot átlag 50+ között vinne akkor én is azt mondom, hogy itt a 4K korszak, mert itt az első csúcskártya ami "smooth" élményt ad, de nagyon nem...
FHD-n és 1440p-n pedig a 980 és a 390X is elvérzik ha 4xMSAA-t raksz az újabb játékokban szóval igenis van jogosultsága de az is igaz, hogy nem muszáj az AMD kártyát venni... -
Ren Hoek
veterán
válasz
keIdor #15963 üzenetére
Ez a feldarabolás hogy néz ki? Illetve a felhasználókra milyen hatással lenne?
Mondjuk szétszedik a proci-szerver-VGA részt? Vagy szoftver-hardver szétkapás?Az lenne jó, ha az Intel felvásárolná a VGA részleget szőröstül bőröstül és belenyomna egy billenős KAMAZ fejlesztési pénzt. Akkor lenne epic Intel vs NV csata VGA fronton. Na jó kicsit előreszaladtunk, de nagyon remélem megmarad azért AMD.
Csak ez pont olyan iparág, ahol egyszerűen ölni kell a pénzt a k+f-be. Nem is értem, hogy működhetnek stabil veszteséggel. Ez látszik a Fury-n is pont. Gondolom kisszámú agyonterhelt mérnök, akiket hajtott a vezetőség, hogy facsarjanak ki belőle mindent + túl nagy falat volt a HBM jelenleg. Semennyi előnnyel GDDR5-el szemben MOST induláskor. Szerintem semmi értelme nem volt rárakni csak HBM1-el 4 GB-al, mert óriási marketing öngyilkosság emellé kiadni 8 GB-os 390-eket + (TX, Ti ...) úgy, hogy gyártani se tudják nagy mennyiségben.
VR is szép és jó, de még fényévekre van az elterjedése. Ráadásul az első Rift 2160x1200 90Hz. Ahogy nézem az 1440-es felbontáson nagyon sok játéknál nem éri el a 40-50-60 FPS-sem ultrán. Jó persze le lehet venni a grafikát, de azé' 90 FPS az 90 FPS stabilan, különben jön a rókamóka. Amúgy még ez se egy olyan hűdenagy VR kijelző felbontás, simán több kellene...
-
válasz
keIdor #15611 üzenetére
Hát van belőle pár találat mindenféle nyelven
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #15207 üzenetére
Természetesen ez így van.
A FHD monitorban nagyjából 24"-ig jó. De ennek az az oka, hogy viszonylag közelről szokás egy monitort nézni. (Ugyanis a látás/optika miatt döntő fontosságú, milyen távolságból nézzük!)
Ezért nem gáz pl. ugyanaz a FHD felbontás egy 55"-os TV-n pl., mivel azt meg legalább 3X messzebbről szokás nézni, mint egy monitort.
Ugyanakkor a 4K csak TV-ken probléma a Fiji/Tonga-val, mivel DP-on kimegy belőlük a 4K 60hz-en, csak a HDMI-re van 4K-n egy 30hz-es korlát.
Tehát monitorból nyugodtan tehetsz mellé 4K-sat, TV-ből kell észnél lenni, mivel ott a HDMI2 az elterjedt bementi szabvány, ellentétben a monitorokkal, amiken szép számmal találni DP bemenetet is.De ugye nyáron jönnek a DP-HDMI2 átalakítók, szóval ez meg fog oldódni szépen.
-
-Solt-
veterán
válasz
keIdor #15117 üzenetére
Én nem mondtam, hogy az NV tehet róla...
Erőből játszanak, ez van. Fordított esetben az AMD is ezt csinálná, a történetnek ezzel a részével semmi bajom.
@Ren Hoek: A sokat szidott DC2 VRM hőmérséklete nálam még nem volt 90 fokos sem. Egyedi profil esetén még a 80 fokot sem éri el, és a hangja is bőven jó, szóval ez szerintem rossz példa. Ha kifogynak 290/X-k, beáll az ára 390/X-nek, és nem lesz az rossz vétel 110K környékén.
-
Yllgrim
őstag
válasz
keIdor #14486 üzenetére
Persze hogy megeri, mi bajod lehet vele azon kivul hogy hasznalod egy evig, olcsobb mint a konkurencia es meg gyorsabb is? Akkor egy 1000$-os Titan vasarlonak, ne adj isten SLI-nek mit mondasz?
Haha
(#14489) Szaby59: igen elterjedt rendszerek azok, minden haztartas tart 2-t is
Vegyuk le a amrketinget a keprol, a tobbit meg majd meglatjuk
-
törölt tag
válasz
keIdor #14421 üzenetére
"Mondjuk én csodát nem várok, ugyanúgy marad a konzol az elsődleges. Oda fejlesztenek elsősorban, aztán mehet a PC port."
-Most a microsoft konferencián kétszer is elhangzott a z alábbi mondat:
Xbox ÉS WIN10 exclusive ! Vagyis marad házon belül a cím de már nem egyedüli konzolfejlesztés... -
Assdak
őstag
válasz
keIdor #14413 üzenetére
Az, hogy meg kell válogatni hozzá a házat, egy dolog. De melette még kifejezetten hangos is tud lenni.
Értelmét se nagyon látom, ha csak nem arról van szó, hogy kitekerték a lelkét is ezeknek a kártyáknak, hogy hozzá a konkurencia szintjét, és ezért viz kellett rá. Akkor viszont nem hinném, hogy nagyon lehetne tovább Oc-zni. -
Komplikato
veterán
válasz
keIdor #13717 üzenetére
Na ja, de a 8800GTX annyira jól sikerült, hogy eladták pepitában 9800GT-nek, meg csíkosban GT250-nek is.
És akkor egy szép napon AMD előrántott a kalapból a HD4850-et, ami azért eléggé ütött ár/teljesítmény és fogyasztás/teljesítmény vonalon is. És persze ugyan ezt NVidia is megtette máshol és máskor. Mindezek ellenére szerintem nem jó, hogy kétszereplős ez a piaci verseny, jó lenne egy harmadik a nyomukban, teszem azt visszatérhetne a PowerVR. -
HSM
félisten
válasz
keIdor #13717 üzenetére
Egy dologban más a mostani szituáció. A G80 és R600 esetén legjobb tudomásom szerint a G80-ban egy nagy fogyatékosság volt, miszerint nem szerette a geometry shadereket. Ugyanakkor az R600-nak is megvolt a maga baja, érzékeny volt a fordítóra és a kódra, ami futott rajta. Namost ez azért egy elég specifikus dolog, nem igazán vitték túlzásba a használatát, nem volt belőle gond, inkább a Radeon fordító függőségéből. Fordítva is tudok ilyet, 5870 szemben a GTX480-al. Ott meg az Nv volt az okosabb csip, magasabb geometriai sebességgel, Nv-ék tesszeláltatták is a Crytekkel az óceánt a város alatt a C2-ben.
Azonkívül amúgy ott se borul az "erő egyensúlya" idővel sem.
Ugyanakkor ez a memóriás fogyatékosság nagyon általános dolog, és szembe megy a következő generációs motorok működéséről olvasható infók által diktált elvárásoktól. Ilyen nem volt a korábbi esetekben.
Amúgy van olyan eset a történelemben, ahol baj volt az Nv csipjeivel hamar. Az FX5800 és 9700-as Radeon esete, ahol megjelenéskor még gyorsabb volt az FX, viszont rövid időn belül lemaradt a modernebb címekben, mint a borravaló. Szóval volt amikor bejött az aggodalom, volt amikor nem, mindkét oldalról.
-
-
-
Csabro
tag
válasz
keIdor #13071 üzenetére
Hat ha ez jatekokban is igy lesz akkor csatlakozom az elottem szolohoz. Ha nem csinalnak finom arazast pl nvidia ala, akkor bajban lesznek az eladasokkal.Mindenki tx feletti teljesitmenyt vart a fury x-tol es kb ezt is mondogatta az amd, valamint a 390x-tol hogy a 980-at leveri. Errefel kb ez ugy nez ki hogy kb fel ev kesessel kiadta azt amd azt a teljesitmenyt amit az nvidia mar joideje kirakott. Kicsit erdekes lesz ez igy.Sok lesz a csalodott ember es ezert ha nem adjak az nvidia arai alatt oket, akkor cumi lesz nekik....
-
DemonDani
addikt
Lassan lehet nyitni a kepler találgatósat... mostmár nem lesz más a kepler meg szeptember magaságára van igérve talán
Amúgy irta a reggeli atis hir alatt... nézz be oda(#3810) Abu85
Integrálnak rá egy TegraT20-at vagy olyan lesz mint régen ilyen slot lesz a kártyán aztán bele lesz tolva a Tegra
Aztán meg lenne oldva a HD lejátszás is néhány mW-ból
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest