- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
Én vagyok az egyedüli, aki normál felhasználás mellett, a vizezést csak kifejezetten hátránynak érzi?
-
Assdak
őstag
válasz keIdor #14413 üzenetére
Az, hogy meg kell válogatni hozzá a házat, egy dolog. De melette még kifejezetten hangos is tud lenni.
Értelmét se nagyon látom, ha csak nem arról van szó, hogy kitekerték a lelkét is ezeknek a kártyáknak, hogy hozzá a konkurencia szintjét, és ezért viz kellett rá. Akkor viszont nem hinném, hogy nagyon lehetne tovább Oc-zni. -
Assdak
őstag
válasz Laja333 #14634 üzenetére
Részemről vártam volna, hogy valami konkrétum is kiderül, de egyelőre csak az biztos, hogy az árazás nem sikerült valami fényesen, a teljesítményről meg nincs semmi konkrétum. Van víz, de hogy ez előny e, az egyáltalán nem biztos.
A részvényeik sem akarnak nagyon erősödni, ami szintén nem túl jó jel.
Én nagyon biztam benne, hogy jön valami tényleg jó a részükről, amivel árversenyt generálnak, de ez sajnos úgy néz ki elmarad.... -
Assdak
őstag
Az AMD megint hozta amit vártunk tőle. Sajnos.
Csak nem értem miért kellett erre ennyire titkolózni.... -
Assdak
őstag
Ez mind szép és jó, és bonyolult és hosszú. Te érted, meg még páran értik. Van aki még számol is ezzel, mondjuk a vásárló közönség 0.1%. A baj az, hogy aki vga-t vesz, megnézi, teljesítmény, ár arányban, melyik mit tud, aztán megveszi. Senkit nem érdekel, mi lesz 1-2-3 hónap múlva. Ráadásul, ha még ezek után esetleg mégis begyorsul a kártya DX12-n, és windows 10 mellett, akkor is már lement egy olyan negatív marketing áradat, amit már nem tudnak eltörölni, és ezt csak maguknak köszönhetik. Plusz mire begyorsulnak, már jön a másik oldalról a Pascal, aztán megint elkeni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- Öregszem
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest