- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Xmister #22148 üzenetére
Egy kis csámcsogni való..
390X alap: [link]
OC: [link]
Az alapórajeles eredménytől egy kicsit el van maradva a Graphics de tekintve hogy még driver sincs a 480hoz ez még sok mindent nem jelent.
A 6600K-t azért nem ismerte fel, mert hibakeresési módban toltam le Win10-en, hogy az utolsó apró kicsi szuflát is ki tudjam préselni a vasból..Btw.., lassan jöhetne már egy WHQL driver, mert csak azokkal lehet validálni, a bétákkal nem..
-
törölt tag
válasz
Xmister #17009 üzenetére
Sajnos nem. Sapphire OC van a tesztben, hát ipon egyet árult 217 ben azt nem én vettem aztán azóta sem volt
De azért ez felvillanyozott rendesen.12.128 => 12.429 -re, azért az 3%
Pont erről beszélgettünk itt nemrégen hogy miért kell a Fury Proba letiltani 3584-re a cores-t miért nem tiltják le egyszerűen a rossz részt és % osan adhatná skálázódva annyiért ami jó benne.
Na hát itt a teszt fóruma amit először nem találtam mert nem ITT kerestem és köszi érte hogy szóltatok, azt írja mindet senkinek nem sikerült felkapcsolni de ha egy sikerül akkor 3840 re felmegy, ennyit talán megér egy próbát.Hoek: 380 at nem sikerült nekik fórumba 2 volt belinkelve
Gigabyte R9 380 4GB G1
Adapters detected: 1
Card #1 PCI ID: 1002:6939 - 1458:22BB
DevID [6939] Rev [F1] (1), memory config: 0x500066AA Hynix
Tonga-class chip with 8 compute units per Shader Engine
SE1 hw/sw: FF010001 / 00000000 [.......x]
SE2 hw/sw: FF400001 / 00000000 [.x......]
SE3 hw/sw: FF010001 / 00000000 [.......x]
SE4 hw/sw: FF010001 / 00000000 [.......x]
28 of 32 CUs are active. HW locks: 4 (R/O) / SW locks: 0 (R/W).
Sorry, all 4 disabled CUs can't be unlocked by BIOS replacement.Viszont Sapphire OC Fury Tri-X et sokat.
De hogy a FURY X et csomóan fel akarták kapcsolni az elég megmosolyogtató -
-
schwartz
addikt
válasz
Xmister #14618 üzenetére
Persze, hogy vannak baratai az nvidainal, hisz onnan jott. Bar lehet nem kolcsonos a dolog...
A Zennel nem temetett semmit, egy új kategóriára hívta fel a figyelmet
De en vehetem ugy is, hogy a Zen-el kb elismerte, hogy eddig hiaba toltak az APU szekeret mert nem jott be. Milyen uj kategoriara gondolsz? High end desktop CPU? A Bulldozer is annak keszult.
-
Asbee
veterán
válasz
Xmister #13435 üzenetére
Tudod a Titan X-nél is mindig ment, hogy kamu-kamu, aztán valahogy bejöttek a specifikációk és az volt megjelenéskor amit már 2 hónappal előtte leírtak. Arra akartam célozni, nem kell azonnal ráhúzni, hogy úgysem ér semmit mert 3 kép vagy 1 grafikon, mert általában ez van mindenre írva ami hír. Kivéve ha nem az szerepel benne, hogy Titan alázó. Mert annak mindig találtok valóság alapot.
-
válasz
Xmister #13435 üzenetére
nettó egyszerű... a pletykák nem lehetnek "általában igazak" ebben az esetben sem, mert teljesen mindenféle, ahogy írtad, egymásnak ellentmondó pletykák vannak. Gyorsabb, lassabb mint a 980 Ti, iszonyat hőfokon jár, de mégis lesz belőle levegős, mert a gddr5 kukázása csökkentette jócskán a fogyasztást (amit persze részben felszívott a gpu). 1000 dollár körül lesz, de mégis lesz 650-es is, nem lesz levegős XT, de mégis.
Mind nem lehet igaz, viszont nincs tény ami alapján el lehetne dönteni melyik az igaz. -
válasz
Xmister #13241 üzenetére
Dehogyisnem, az rengeteget jelent. Azt jelenti, hogy olyan ütemben tudták a piacra tenni a Maxwell termékeket, ami nekik a legjövedelmezőbb volt. A Fiji GPU meg hiába van kész már egy ideje, ha be kellett várni a memória-alrendszert.
A Pascalra az optimista időpont Q1 vége, a realista a valamikor Q2-ben, a pesszimista pedig Q3 eleje. Ehhez képest az AMD 1-3 hónap késésben lehet - ez akár még be is hozható.(#13258) Malibutomi: Nyilván. Szerintem a Fijin kívül nem is hoztak volna ki semmit, ha nincs a piaci nyomás az új termékekre. Szívás, hogy ilyen rövidre jön ki a termékciklus, viszont legalább lesz tapasztalatuk a HBM-mel.
-
-
törölt tag
válasz
Xmister #10997 üzenetére
Egy találgatós topicban úgy gondolom nem kell kiemelni még külön a hszben is, hogy "rumor" főleg ha a cikket is linkelem...
Maradjunk annyiban, hogy ha még valamivel gyorsabb is lenne ameddig nem lesz 8 GB-s variáns nem valami jó vétel ha van egy hasonló teljesítményű, de 12 GB-s kártya + ugye addigra lesz egy 6 GB-s Ti is hasonló áron.
Szerk.: Amire ők 8 GB-s verzióként hivatkoznak az a 395X2.
-
daveoff
veterán
válasz
Xmister #10144 üzenetére
Ha annyira átdolgozták a Hawaiit, akkor ennyi erővel csinálhattak volna egy teljesen új középkategóriás kártyát. Ennek szerintem így semmi értelme, vagy sima átnevezés lesz apróbb finomhangolásokkal, mint a 7970->280X, vagy egy teljesen új kártya. De lehet én gondolom rosszul....
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Windows 11
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest