- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
paprobert #39581 üzenetére
[link]
For users seeking to protect themselves, Nissim and Okupski say that for Windows machines—likely the vast majority of affected systems—they expect patches for Sinkclose to be integrated into updates shared by computer makers with Microsoft, who will roll them into future operating system updates. Patches for servers, embedded systems, and Linux machines may be more piecemeal and manual; for Linux machines, it will depend in part on the distribution of Linux a computer has installed.Wired cikk szerint a sérülékenység megtalálói szerint
Majd a microsoft add ki patcheket rá.Ez különösen tetszett lehet reklamálni vagy vissza kérni a háromezres sorozatú processzor árát némelyik európai országban jogunk lehet rá.
If you have a 3000 series processor, be aware of this, and make your desire for a fix known to AMD. If you live in Europe, your country may even have consumer protection laws that entitle you to a refund or replacement. -
válasz
paprobert #39581 üzenetére
BIOS/UEFI flash disabled jumperrel vagy a biosban. CMOS cellák pedig mindíg törlődnek az elemkivétellel. MBR-GPT masterboot nemgond, azt másik gépbe áttéve, legyalulva nem marad semmi, írmagja is eltűnik, kernelbe épült meg alapból távozik már lassú format esetén is. RAM SPD, HDD/SSD nem flashelhető SMM szintről, marad a VGA, X99 szeverlapba pakolva másodlagosnak, újraflash, aztán csá.
Amatőr egy sebezhetőség ez... -
weri
senior tag
válasz
paprobert #6012 üzenetére
Hat amiket itt olvasgatok miota kint vannak a procik abbol igazabol szamomra az derult ki hogy 3600-3900x-ig a stabil orajel 4.2 es 4.3Ghz kozott van.
Ebbe a fw bugba meg nem tudom mi az igazsag, bar teny hogy egy szalon 4450-ig fel tudod huzni a 3600-at is es single core tesztbe birja is csak sose lattam meg 4.4 korul egy szalon fullra kitolt pbo beallitasokkal. -
Atom_Anti
senior tag
válasz
paprobert #1896 üzenetére
Ezt, illetve a (#2950) sati, hozzászólást kiemelném valahol, mondjuk az 1. Hozzászólásban. Úgy kb -0,1 Offsetig nincs jelentős teljesítménycsökkenés, majd utána erősen csökken. De már ez a 0,1 Offset jelentősen csökkenti hőmérsékletet, ami mondjuk Fractal Design Node 202-es tulajoknak áldásos.
-
kfron
aktív tag
válasz
paprobert #3418 üzenetére
Üdv. 3-4 napot összesen, mivel nagyon nem tetszettek a hőfokok. ( netezés közben 40-51 C° fok) Meglepődtem, mert egy 1600x es procit váltottam le, ami 95 W -os ha jól tudom. Az még ennél is hübősebb volt mint most a noctua hűtővel elértem. A ház ugyanaz maradt, tehát... De ahogy olvasom a topicot, már látom hogy ezek a hőfokok nagyjából normálisak.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
paprobert #1666 üzenetére
Igen, csak a jövőben is szeretnék Stellaris-t játszani, ahol bár próbálnak több szálasítani, de maga a játékmotor eredendően régi, buta, szóval sokkal nem lesz jobb a helyzet 1 év múlva sem.
A jó hűtő megvan, de attól félek, hogy all-core tuninggal nem jutnék elég magasra, mint ahogy a mostanival is megrekedtem 4GHz-en, így a single-core teljesítmény nem ideális. Nem tudom, hogy kb. mennyi tuning potenciál van egy 3700X-ben all-core.
KAMELOT: Szép lenne, de az már jóval az fölött van, amit erre áldoznék. Az egész kód fordítás dolog hobbi, szóval nem a megélhetésem része. Ha ebből élnék, akkor lehet költenék még rá.
Tlog: korábban a 3000 CL16 G-Skill Aegis kit volt a menő, mert 2*8-as méretben elég olcsón adták és még jól is járt vele az ember. Ehhez az új Ryzenhez már kicsit jobbat tennék, de annyira én sem néztem még utána nekik, hogy most mi éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest