- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
Jólvan, tök jogos, megértelek. Csak gondoltam tipp, mert ettől függetlenül jó hűtők, a noctua közelében járnak teljesítményben. Ha van lehetőség a cserére, akkor mindenképpen.
Ui: ha nagyobb teljesítmény ócsón, akkor javaslok egy Noctua D14-et, 15-17 körül mennek aprón, nekem is az van. Ingyé küldtek hozzá AM4 lefogatót, 4 nap alatt, GLS-el. Korrekt banda nagyon.
-
fudi2002
nagyúr
Sajnos ez van. Én kizárólag csak noctua, ott ilyet sosem olvastam még. Ettől eltekintve jó hűtők, csak a talpak nem sikerülnek mindig jól. Vizes csiszolóvászont 600-1600-2000-3000 papírok sorban, ragasztva egy üveglapra oszt mehet a kézmunka
Azért biztos ami zicher, nézz rá szikés módszerrel a procira is, de amd-nél még nem panaszkodtak ilyenre. (vagy nem láttam)No azért hogy fair legyen.
Dark Rock Pro 4 - 24.000
Noctua D15 - 30.000
Ennyiért azért csak belefér némi csiszitolás -
fudi2002
nagyúr
Be quiet sajnos nagyon sok ilyet piacra dobott. Dark Rock Pro 4nél is sokan küzdöttek ezzel, hogy nem sík az alja. Vagy felpolírozod, vagy ha garos akkor cserétesd ki. Szikét vagy tolómérőt rakj az aljára és szemből vmi fényforrást. Rögtön kiderül...
Ui: nyugi, az igazi szívás nem ez, hanem a 9900k időnkénti szintén domborúra sikerült kupakja és ennek találkozása
-
Hát, így mondjuk nehéz bármit mondani, hogy két különböző hűtővel nézzük a dolgot, de gyanítom a Noctua jobb is lehet ennyivel önmagában. Egyébként a Dark Rock elég jó hűtő a tapasztalataim szerint, és a paszta sem tűnik rossznak rajta. Ha legközelebb leszeded, dobj a Noctua alá Kryonautot, én még nem láttam embert, aki abban csalódott volna.
-
-
hokuszpk
nagyúr
hoatadas szemszogbol a fem - fem erintkezes a legjobb, a paszta arra van, ha a ket felulet valamiert nem erintkezik ( regebben a pentium korszakban amikor ezt kitalaltak, akkor elegge hat hogyismondjam tudott gorongyos lenni az ihs vagy eppen a keramiatokozasu pentium 100 se volt eppen lezercsiszolt sima felulelt ) , akkor jobb hoatado kozeg legyen, mint az esetleg ott tartozkodo levego.
szoval ha kinyomja a pasztat, az inkabb jo, mint rossz. depersze ha azert nyomta ki, mert csak azon a reszen fekudt fel jol a huto, akkor utobbi. -
wwenigma
Jómunkásember
Errol a pure rock cuccrol irtak vagy valamelyikrol hogy nem egyenes az alja, lehet csak kinyomta fémtisztára...
BalaNce87: én eddig meg vagyok elégedve vele, jó lenne ha a VRM stabilabb lenne vagy lenne lehetőség LLC-re biosban de egyebkent szépen viszi ha nem akarok tul sokat tole.
grunge: ha kell a +2mag4szál akkor igen, megéri. Amennyiben kesobb 3900x-re váltanál szerintem egy jobb x470 hutessel és vrm-ekkel.
Palinko: ez sajnos akkor ilyen, dual rank modulok, 2x16GB - nicns tapasztalatom veluk (sajna) Alapbol se rosszak btw.
-
kfron
aktív tag
Szép napot!
Leszedtem ezt a be quiet pure rock procihűtőt, és ezt láttam meg. A procihűtő alján középen lényegében nem volt hővezető paszta. (Ez a hűtő felpasztázva érkezik, tehát nem én kentem rosszul...) Ugyanezt láttam a proci közepén is, egy ponton lényegében fémtiszta volt.(erről nincs kép). Nem tettem fel rosszul a hűtőt ebben biztos vagyok. Most egy Noctua NH-U 12SE -AM4 került fel, kb 5-7 fokkal hűvősebb a processzor, alkalmazástól függöen. Dombon ülő juhászkutya legyek, ha értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest