Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11T Pro éjfélkor ébreszt probléma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az idei hajlíthatóra tartogatta a muníciót a Samsung?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xsechmadi
csendes tag
Sziasztok! Eddig csendben követtem a fórumot, és pár Ryzenes gépet össze is raktam, és eddig nem volt problémám, most belefutottam egybe. Egy ismerősnek összeraktam vágásra, Photoshopra egy Ryzen 3800x, FSP Windale 6 AC601, Strix B450-F kombót HyperX Predator 3333 MHz kittel, MSI Armor RX580-al. Képet egyáltalán nem ad, cserébe a sárga - DDR - led folyamatosan világít.
Kábelek a helyükön, memóriák kipróbálva mindenféle kombinációban, kitben, egyenként, más foglalatban.
Vga a 2. PCI-E slotban van, mivel a hűtő felfelé néz, kevés a hely a levegőnek.Kértem a boltban bios frissítést, de nem vagyok benne biztos, hogy megcsinálták. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy amikor elhoztam, más ügyben jártam ott, de rákérdeztem, hogy van-e valami infó a rendelésről, és mondták, hogy csak a VGA nincs felvíve a rendszerbe, de az is már ott van náluk, ezért kiszámlázzák, elhozhatom.
Aránylag sürgős lenne, hogy elkészüljön, mivel jövő héten már munkára fogná a tulaj.
Bármilyen ötletet szívesen vennék, vagy esetleg ha valaki ráér, kölcsön tudna adni egy régebbi Ryzent egy bios frissítés erejéig, hálás lennék! 13. kerületben szenvedek éppen...
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11T Pro éjfélkor ébreszt probléma
- Hatékony emulációt használ a Switch címek futtatására a Switch 2
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bestbuy játékok
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest