- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FF23
senior tag
válasz
grizlisandor #28420 üzenetére
Nem, hanem random bsod, de meguntam és lecseréltem
-
kanyoci
csendes tag
válasz
grizlisandor #28397 üzenetére
"Generáltam" egy lefagyást és ezek a hibakódok [kép] születtek. XMP-vel beállítva is hozza a hibát, kézzel beállítva is. Lehet, hogy valamit nem jól csinálok...
Ezen a lapon csak két memória foglalat van és két modul van benne. -
kanyoci
csendes tag
válasz
grizlisandor #28388 üzenetére
Minden a legfrissebb, az eseménynapló a váratlan leálláson kívül semmit nem tartalmaz.
A lap beállításai reset-be lettek vágva. -
F.B.I.
veterán
válasz
grizlisandor #28279 üzenetére
Akkor marad alapon.
-
Mik76
senior tag
válasz
grizlisandor #28232 üzenetére
Hmm... oke. Akkor ezek szerint nem tudom milyen hw adatokra gondoltal. Ha leirod megkeresem.
FoLey-v
Oke, koszi. Utana olvastam, nem tudtam rola. -
FoLey-v
addikt
válasz
grizlisandor #28232 üzenetére
Ahogy kiolvastam 1x16GB 2666Mhz,jobb lenne ha dualba használná,mert számít a Ryzennél való plusz teljesítmény.
-
Mik76
senior tag
válasz
grizlisandor #28226 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
grizlisandor #28226 üzenetére
320-as lapban szerintem oké ez.
Az is kérdés milyen hütés van rajta, házban milyen a hűtés, -offset van-e bekapcsolva. -
Mik76
senior tag
válasz
grizlisandor #28222 üzenetére
Mire letoltottem ezt a benchmark progit, a masik forumon mar meg is jott a megfejtes. Ezek szerint en neztem be a benchmark progi verzio szamat.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #28198 üzenetére
Ma végre felraktam, működik az 1600AF procival.
SOC helyett valami CPU voltaget állítottam 0.9V-re, nem akart indulni a gép. Feltúrtam mindent, nagynehezen találok egy jumpert, hogy reseteljem a biost. VGA ki, mert nem fér be a kezem, jumper be, sajnos nem sikerült a reset. Akkor kikapom az elemet, fél óra elteltével, összelegózom, sikerült a reset.
Bevállt beállításokat megkapta: SOC Voltage(VID) 0.9V, DOCP-n a RAM és -100 offsett a CPU-ra.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
grizlisandor #27872 üzenetére
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
grizlisandor #27870 üzenetére
akkor lehet az en Matemnak nemszoltak, hogy a 3800XT sok neki
"de azt meg a VRM tier list minimum Tier D-s alaplapot ajánl."
*** ezt kb. f*sag kategoriaba sorolnam , a 3700X 65W kategorias proci, ha nem huzza, akkor megall 88W korul, de legyen 100. a 2700X mar eleve 105, pbo maxon142W , aztan nalam siman elvitte azt is. Allcore oc-n primevel meg avxes ibtvel valoban elmelegedett a vrm, de azer ott mar ilyen 170+ wattokat nyalattam fel vele.
-
ETOM
addikt
válasz
grizlisandor #27690 üzenetére
Én használom mióta kijött nem jött elő semmi hiba.
-
ETOM
addikt
válasz
grizlisandor #27615 üzenetére
Most én is vissza tettem a 2.40-s biost.
Semmi hibám nem volt indításkor, használatkor stb., de ha a monitor elment alvóba véletlenszerűen nem lehetett visszahozni a képet. (a háttérbe ment a windows rendesen.. nem fagyott meg semmi) Gépház leállítás gomb megnyomására szépen le is állt. Nade ez nem volt elég. Le kellett áramtalanítani gépet és csak úgy lehetett képet varázsolni újra. (azt is próbáltam, hogy csak monitort áramtalanítom és átdugom másik DP portba /nem volt jó)Ez lehet a 2.70 biostól?
aoc q3279vwfd8 monitort lett cserélve acer predator xb253qgpbmiiprzx típusra. Ez a változás volt meg a bios update..
Most tesztelem a 2.40-l. Remélem jó lesz.
-
TPimi
csendes tag
válasz
grizlisandor #27638 üzenetére
Köszi!
Akkor én is a 2.40-est töltöm le, ahogy nézem eléggé hasonló a konfigunk
Már próbáltam ezt azt, de nem nagyon akart semmi sem működni. Itt vissza tudod olvasni.
Ha esetleg van valami a tarsolyodban ne tartsd magadban, mert kicsit félek a BIOS írástól. -
Clorf
tag
válasz
grizlisandor #27615 üzenetére
Nos már eltelt azóta annyi idő, hogy leírhassam:
Új bios ( 2.70 ) óta semmi USB jelvesztésem, sem hard fagyás nem volt a rendszeremen.
A chipset fesz auto-n van, egyedül a már említett core vcore offset van -0.100- onÓ igen és az "alvás" funkció is tökéletesen megy, csak mert az I5 7600 as elődön (gigabyte b250m-d3h alaplappal) ha felébresztettem a rendszert a venti vezérlés fullra kapcsolt valamiért -.-
-
ETOM
addikt
válasz
grizlisandor #27607 üzenetére
Ma nálam is volt hasonló, de a monitor menüjében dp>hdmi>dp váltással behozta végül a képet.
-
Clorf
tag
válasz
grizlisandor #27607 üzenetére
Nálam simán megy az új Bios, azóta nem is volt USB jelvesztés (chipsetV auto-n), csak annyi, hogy a kép néha pár másodpercre elsötétült.
Gondoltam, hogy a csoda RX580 driveres nyüge amivel már egy ideje szenvedek (kékhalálok random 30-45 perc után vagy semmi, utána a radeon software azt írja hogy resetelte a beállításokat amikor csak a venti sebességet állítóm, no tuning)...
Kicseréltem a csoda 3m-es lapos HDMI kábelt amit az Edigiben vettem "bestbuy" topik alapján, vissza a régit és azóta semmi hiba nem történt.
Oh és csak annyit változtattam még, eggyik fórumtárs írása alapján levittem a CPUv offset-et -0.100mv ra, valamivel kevésbé fűt azóta a CPU és semmi sebesség vesztést nem vettem érszre (készülök a nyárra
)
-
ETOM
addikt
válasz
grizlisandor #27604 üzenetére
Nálam még nem történt ilyen, de lesznek még új kiadások azt olvastam valahol (AGESA 1.2.0.1, 1.2.0.2)
-
tasiadam
veterán
válasz
grizlisandor #27564 üzenetére
Az 580nak kb az összes paszta kell. Én kyroval etettem
alulfeszelve sem volt 70 alatt fps korlát nélkül, igaz hulladék armor volt.
-
válasz
grizlisandor #27561 üzenetére
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
grizlisandor #27564 üzenetére
Ahogy nézem pasztázás után a cpu sokkal jobban volt terhelve, mint az első mérés esetében.
-
TeeBee73
veterán
válasz
grizlisandor #27561 üzenetére
Valami nem kerek a képen. 1°-ot nyertél a GPU-n, de a proci meg 15°-ot melegedett?
-
ETOM
addikt
válasz
grizlisandor #27535 üzenetére
Én is felraktam. Eddig nem tűnt fel hiba. Igaz a biost még nem néztem át.
-
Chaser
legenda
válasz
grizlisandor #27494 üzenetére
akkor az cool
regener
na látod pont ilyen értelmetlen volt a te kérdésed is...( :
kb upgradeljek 128gb ramra szerintetek? -
Clorf
tag
válasz
grizlisandor #27504 üzenetére
Total commander-ben másoltam volna két eszközre két USB 3.0 porton és el-eltünedezett a pendrive.
Nálam autoplay ki van lőve szóval nem tudok arról nyilatkozni, szerencsére adatvesztés/filerendszer elhalás nem lett belőle mert kb kiszámítható:
Mintha minden file művelet (másolás pl) után esély lenne arra, hogy eldobja az eszközt amit csak akkor lát újra ha ki-be dugom fizikálisan.Volt a gépen a 2.40 bios de az sem oldotta meg anno.
Volt régen (nem ennél a gépnél) is hasonló de ott csak a klasszikus "ez az eszköz képes lenne magasabb sebességre is, azaz az USB 1.0 es sebesség 2.0 portban" amit sehol senki nemtudott eddíg megmagyarázni miért történt random módon...
-
Clorf
tag
válasz
grizlisandor #27482 üzenetére
Nos sajnos megint volt USB eldobás de legalább rendszer fagyás nem volt
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
grizlisandor #27497 üzenetére
fura.
raprobaltam, katt-katt, lejott. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
grizlisandor #27494 üzenetére
az se rossz, amugy itt a honlapja.
-
Chaser
legenda
válasz
grizlisandor #27485 üzenetére
large fft direkt a ram feszültséget és soc-ot teszteli, prime small fft nálam is lement, large fft-nél meg bsod ( : sokszor nincs is gond alkalmazással, legalábbis úgy tűnik...rendernél/konvertálásnál azért meglátszott azon hogy hamarabb végez, csak a soc fesz. emelésétől, de előtte is mentek - látszólag - gond nélkül
regener
te milyen színűre festenéd a szobád?
( : -
Chaser
legenda
válasz
grizlisandor #27469 üzenetére
3200-n használod a ramot? 0,9v-tal talán 3000 körül használtam, ott stabil is volt
3600-nál már 1050mV környéke kell, különben instabil, 3200 passz, de gyanús a 0,9v
prime large fft-vel nézted? ha kevés az gyorsan "megmondja" -
hegegabi80
addikt
válasz
grizlisandor #27480 üzenetére
Szerencsére nekem stabil a rendszer, pedig nem mai telepítés (kopp-kopp-kopp). Csak hőfokok miatt alkalmazok egy kis UV-t, de csak kis lépésekben veszem lejjebb. Akkor megyek még tovább vele. PBO-t kikapcsoltam és csak 3,4 ghz-en megy a 2600, mert így is kényelmesen kiszolgál. Ha max kell idővel kakaó, akkor marad még benne.
-
Clorf
tag
válasz
grizlisandor #27480 üzenetére
Esetleg lehet kérdezni all core beállításokat? Lehet a SoC fesz 1.0v miatt de nekem anno a 3.7ghz all core 1.35V on kb 30 perc játék után dobált kékhalálokat random hibakódokkal...?
Ugyanaz a feeling mint anno az Fx-6300-omnál, az nem fagyott és ott még képes volt az AMD elérni azt hogy levigye a feszt ha nem volt terhelés a rendszeren, de a gyári turbo-boost-hoz képest lomhább lett a rendszer.
Szóval Cinebench 11.5 ben multicore hiába mérek 1-2.0 ponttal többet, nem érezhető az az extra teljesítmény...
nem mintha a hőskorban lennék ahol muszály volt kicsikarni mindent a hardwareből. -
hegegabi80
addikt
válasz
Ennyire le lehet vinni a SOC feszt? Most már én is lejjebb állítottam kicsit, de még akkor mehet tovább is.
-
ETOM
addikt
válasz
Az a durva, hogy múltkor valakinek még MSI alaplapnál is megoldotta.
Nem tudom miféle bug ez a soc fesz miatti idle fagyás..
Az új biost még én se mertem felrakni. Ha valaki bevállalja írja meg milyen.
-
Francia91
veterán
válasz
grizlisandor #26976 üzenetére
-
HANDO88
senior tag
válasz
grizlisandor #26952 üzenetére
Egyensúlyozós. Elég hajmeresztően van oda téve az asztal szélére.
-
Francia91
veterán
válasz
grizlisandor #26952 üzenetére
Silverstone Grandia GD09
-
Kroni1
veterán
válasz
grizlisandor #26530 üzenetére
Értem, az is igaz, az idő fogja megmondani... Köszi!
-
Kroni1
veterán
válasz
grizlisandor #26527 üzenetére
Neked akkor pro4f lap és 1600AF tökéletes a 2.4 biossal? Akkor én is megpróbálom!
(A ventivezérlést amugy én is be szoktam állítani, az már 1.6 alatt is biztos megvolt..)
-
konci79
őstag
válasz
grizlisandor #26522 üzenetére
Eddig is volt custom ventivezérlés, az összes biosban. Elsőre mindig azt állítottam be.
-
ETOM
addikt
válasz
Van offset voltage csak átkerült az "External Voltage Settings and Load-Line Calibration" menü alá.
-
ETOM
addikt
válasz
Na akkor ránézek majd én is
-
Kroni1
veterán
válasz
grizlisandor #26492 üzenetére
Nekem olyan CPU-m és lapom van mint neked, ennél az utolsó 2.40 bioshoz nincsenek odairva már a figyelmeztetések amik 1.60-tól felfelé igen, úgyhogy ebből én arra következtetek, hogy ezzel már nem lesz gond talán, bármilyen generációs procival menni fog rendesen remélhetőleg.. Én most rápróbálok szeritnem.
-
duo
addikt
válasz
grizlisandor #26492 üzenetére
simán. én mondjuk fogalmatlanságból frissítettem
egyszerű ember vagyok új biost látok, rányomok.
később olvastam, hogy esetleg újabb biosok lefelé inkompatibilisek.
de azért annyira nem aggódtam. elvégre, ezt a lapot ilyen procikhoz ( is) szánták. kellett pl frissíteni ha 3xxx szériát akart benne az ember használni.
majd a következőnél figyelek. mindig nem leszek úttörő -
duo
addikt
válasz
grizlisandor #26479 üzenetére
en vsak lattam h a redditen kint van. volt a fatality itxhez is. mondom nosza.
nekem az volt a fontos hogy nagysagrendekkel gyorsabban talál magára, mikor bekapcsolom. nincs az a tökölés. es ja egyszer meg az 5600-os is menni fog benne rendesen, az hab a tortán. (no tuning) -
tasiadam
veterán
válasz
grizlisandor #25733 üzenetére
99%ban onnan ismerik az emberek. En is azt ajanlottam ismerosomnek, de nem azert mert RP azt mondta, hanem mert nem draga. De o mikrofont vett es szeket.
-
CirrMee
addikt
válasz
grizlisandor #25260 üzenetére
Azt nézem, hogy az alaplapom nem támogatja a RAM-jaimat. Így talán az alaplapot engedném el.
A support list nem azt jelenti, hogy ami nincs rajta, az nem is fog működni. A lista arról szól, hogy hivatalosan milyen modulokat tesztelt a gyártó, amelyek hibátlan működését meg tudják erősíteni.
-
Robi_73
őstag
válasz
grizlisandor #25356 üzenetére
" XMP profil, 3200 Mhz, DRAM Voltage 1.3V.
SOC Voltage(VID) 0.9V"?"Igen.
Ha stabil a rendszer, a proci hőfoka és a fogyasztása is alacsonyabb lesz.
"Offset-eket, ha stabil lesz. Procinál +0,1V?"
Nem.
Mínuszos offsetre gyúrjál, amit neked kell kitesztelni.
A két itthoni gépben is 1.3 V-on stabilan mennek a Ballistix-ok. Az egyik 3200 MHz-en, a másik 3600 MHz-en.
1600AF
2700X
-
Robi_73
őstag
válasz
grizlisandor #25267 üzenetére
Az Asrock leírása (tiltása) nem egyértelmű, ezt már korábban is boncolgattuk itt, és a procidat hivatalosan is a 2.00 verziójú bios támogatja. Én maradnék a 2.00-ás biosnál, a memóriának adnék 1.3V-ot (XMP profil 3200MHz 16/18/18/18), SOC VID 0.9v + offset 0.050v, proci offset 0,100v. A fiam gépe így stabil és hibátlanul működik.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
ismerősömnél is folyton kifagytak a játékok, hibát dobott, néha volt kékhalál is. Utánanézett fórumokon, majd visszavitte autora a RAM-okat, és azóta hibátlan. Így a 3000-es memóriák 2133-on mennek, ez van...
-
Gyuri27
félisten
válasz
grizlisandor #25269 üzenetére
Fèlve kèrdezem mennyi feszt kap a ram? Jók az idözitèsek?
-
Speed®
titán
válasz
Mivel az IMC a prociban van, másképp nem jutsz előrébb. SOC fesz variálást próbáltad?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Ugyanilyen ramjaim vannak 2700 mellett és msi b450 tomahawk lapban 3200MHz cl14-en hajtom jelenleg és semmi gondom nincs vele, ment 3600-on is, de nem vettem észre különbséget, ezért is vettem visszább.
A b550 felejtős a számodra, mert az 1xxx és 2xxx cpu-kat nem támogatja, így mindenképp előbb egy 3xxx cpu kellene, hogy tudd használni is. -
rumkola
nagyúr
válasz
cserélj ramot
-
ETOM
addikt
válasz
Ez a probléma van nekem is. Van esély rá, hogy nem fogja megoldani a lapcsere. Előző lapommal is csinálta. (Asus)
Annyit értem el, hogy fix feszen megy proci (4GHz) SOC fesz 1.1v. Jó ideig nem csinálta így, de ma youtube alatt megint volt egy.Igaz a ramjaim 3200MHz-n mentek.
Most tesztelni fogom a gyári 3000MHz-t minden más beállítást hagyok a jelenlegin. -
Robi_73
őstag
válasz
Szerintem támogatja a memóriádat az alaplap, csak rossz helyen nézted. [link] A2-B2-es slotokban van a memória, biost frissítettél? A fiamnak raktam össze egy hasonló gépet. Sima ASRock B450 PRO4 alaplap, amin régebbi bios volt és simán elindult benne 1600AF-es proci, pedig a bios nem is támogatja a procit. Egyből frissítettem és azóta is hibátlanul teszi a dolgát.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #24951 üzenetére
VGA UV-ját is leszedtem, szóval a RAM beállításait rontottam el, megyek is a RAM-os topikba.
De felmérgel a szitu. -
ETOM
addikt
válasz
grizlisandor #24949 üzenetére
A ram miatt is csinálhatja, de a vga undervoltot is érdemes lenne teszt erejéig levenni. A vicces, hogy nálam is volt ez a féle hiba mióta felhúztam a procit meg ram is 3200-n megy nem csinálta.
Lehet, hogy a fix feszes oc miatt vagy nem tudom. (soc feszt is adtam rá pluszba egy kicsit) De tényleg 2 hete nem fagytam máskor meg 2 naponta.
-
ETOM
addikt
válasz
grizlisandor #24905 üzenetére
Okozhat ilyet elvileg. [link]
-
Chaser
legenda
válasz
grizlisandor #24696 üzenetére
mondjuk ha olyan helyről vennéd ahol nem opatnak', akkor nem lenne opatás'...alzán van freezer 34, lehet hogy éppen az drágább mint 1-2 helyen, de van és nem opatnak'
nemrég pclandtól vettem hűtőt, kissé defektes a talp, megy vissza, már egy tortúra az egész, komunikácó nulla, egyik legnagyobb it-s bolt...pffffff, csak azért tőlük vettem mert alzán nem volt amit akartam -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #24678 üzenetére
Igya ki Bluechip, megrendeléskor azt írják van, erre most kapom az e-mail-t, hogy nincs se 140 venti, se CPU hűtő, és nem is tudják mikor lesz.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
grizlisandor #24678 üzenetére
ha a prociteszt arrairanyul, hogy konnyebben jojjon le a huto, akkor a cinebench nem fogja megfuteni annyira, amennyire kellene.
erosebbet adj neki. -
Gyuri27
félisten
válasz
grizlisandor #24405 üzenetére
Tegyük hozzá nálam nem a proci lelkének a kihajtása a szempont (lévén az 570-nek igy is sok). Nálam a lényeg a hő és energia meg hang megspórolása. Így ha úgy tatrtja kedvem offolom a ventit.
Net, film alatt passzivan elmegy 40-45 fokon. Vga is tudja ugye a félpassziv üzemet (főleg alulfeszelve).Annak aki tuningolni akar az szerintem válassza ezt a spórolós beállitást. Majd gyári appal vagy ryzen masterrel keresse meg amit szeretne. Készitsen egy profilt. Amikor meg kell az erő akkor két kattintásra betölti a profilt.
-
Whysperer
addikt
válasz
grizlisandor #24369 üzenetére
Igen nincs eldugva de Én csak 0.0050t akartam adni neki és a kezdő érték fix 0.0125
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
grizlisandor #24213 üzenetére
a hwmonitorbol volt olyan verzio, ami teljesen felremert mindent amit lehetett. persze ettol lehet jo, de akkor a legfrissebb legyen.
* viszont mostmar tudom, hogy miert mindenki ezzel esik be ide.
vagy tokonrugom RP'Lair embert, vagy odakuldok mindenkit. megalmodom. -
Gyuri27
félisten
válasz
grizlisandor #24210 üzenetére
Ha af akkor ne csodálkozz. Kivették a rézmagos hűtőt belőle. De van id hűtő 5k-ért freezer 33-34 7k körül. Azzal rendben leszel. A többi mint kb az enyém.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
grizlisandor #24210 üzenetére
eloszoris most leszogezem, hogy aki legkozelebb a hwmonitorral jon, azt ugy offline megkeresem es alaposan tokonrugom.
amugy a 68 fokra gondolsz ? az ha feltetelezzuk, hogy ez egy okes verzioju hwmonitor, akkoris meg van ugy 20(+) fok mozgastere felfele.
ja. ize. stock huto. azzal meg vegkepp teljesen ok.* ui : a cinebenchet nem neveznem komoly terhelesnek. en ibt/avx hivo vagyok, de egyezzunk ki az y-crucherben.
-
Chaser
legenda
válasz
grizlisandor #24165 üzenetére
nyugodtan adj neki -100-at, nem robban bele ( :
aztán megnézheted manual oc-val mi lesz a helyzet -
hokuszpk
nagyúr
válasz
grizlisandor #24154 üzenetére
azert ne akard ugy hangolni, mint a 3xxx -et. oke, valojaban ez egy 2xxx processzor, de 1xxx -et emulal
szoval van ott a korabbi generaciokhoz is tutorial, inkabb azt...
de szinte biztos, hogy allcore megfutja a 3.9-4 Ghz -t eleg jo feszekkel, mondjuk ha nem rezmagos hutot kaptal hozza, akkor tenyleg kezdd azzal, hogy lecsereled.*konfigot olvasva szvsz ha jatekra van a gep, raersz akkor matekolni vele, ha erosebbre cserelted az RX580 -at.
-
Speed®
titán
válasz
grizlisandor #23672 üzenetére
Lezárt socket mellett ki lehet szedni a procit, nekem ez alapvetően annak tűnik (hosszú évek óta)
A másik oldal ilyen téren átgondoltabb picit.
-
Csupingo
veterán
válasz
grizlisandor #23668 üzenetére
Azt szokták javasolni, hogy szétszedés előtt érdemes pl. egy procitesztet futtatni, vagy kicsit játszogatni, amitől melegszik a cpu. Aztán a prociról való leemelés előtt akár kicsit el is lehet forgatni, meg lehet mozgatni a hűtőt. Elvileg ilyenkor kulturáltan le kéne jönnie. Pláne a te esetedben, hisz egy vadi új processzorról van szó.
-
kecsawi
senior tag
válasz
grizlisandor #23668 üzenetére
Ha felvetődik benned ez, akkor ajánlatos teljesen letörölni a pasztát, és pl mx-4 segítségével ujrakenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest