-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clorf
tag
-
Dragon3000
nagyúr
Volt régen (nem ennél a gépnél) is hasonló de ott csak a klasszikus "ez az eszköz képes lenne magasabb sebességre is, azaz az USB 1.0 es sebesség 2.0 portban" amit sehol senki nemtudott eddíg megmagyarázni miért történt random módon...
Ilyennel régen, akkor találkoztam, amikor előlapi usb-be volt dugva a pendrive és maga a ház usb-s része nem bírta a 2.0-t, ha átdugtam hátlapi csatlakozásra, akkor meg is szűnt a gond. -
Csupingo
veterán
Úgy rémlik, azt egy áprilisi bios-ban ígérték. Nálam eddig nem tudom mi lehetett, de nagyon instabil volt a gép. A win 10 5 percenként is képes volt lefagyni, win 7-nél meg akadozott az egérmutató. X470-es alaplapnál. Úgy néz ki, a legújabb márciusi bios nekem megszüntette ezeket a gondokat.
-
grizlisandor
veterán
SOC Voltage(VID) 0.9V értéket állítsd be a biosban, ez már többünknek megoldotta a random fekete képernyő + maxon pörgő ventillátorokat.
A bios frissítés meg nem kötelező, szerintem én felrakom, majd a héten.
Procit újrapasztázom, ha már a vga-nak nekikezdek; meg be kell szerelni az M.2 SSD-t. -
MaddeNNNN
addikt
nálam egy r7 2700 megy all core 3.8 ghz-en 1.2V-on egy asrock b450 steel legenddel és ha nincs terhelve akkor visszaveszi a feszültséget. biosan pbo legyen off, c-state bekapcsolva windowsban pedig állítsd be energiatakarékos sémát és a minimum processzor teljesítmény legyen 5-10%-ra állítva.
-
Nem bánnám, ha ez most is így lenne. Korábban olvasgattam a Pstate -ről, de nem jutottam el addig egyáltalán tudom e állítani az MSI B350 lapban. ( 2600X cpu -val)
Perpillanat az -offsetet használom.( tudomásom szerint ez levesz a max feszből) Tulajdonképp ez egy hasonló eredmény mintha az utolsó pstatet állítanám? Javítsatok ki, ha nem jól mondom, mert minimál szinten vagyok csak ezen a téren. -
Csupingo
veterán
Igazad van, nekem is úgy csinálja. Fix 3800-on van fix 1,2375V-os feszültséggel, de terhelés hatására megemeli az órajelet és a feszültséget is.
(Akarom mondani, itt fordítva lehet. Amit fix-re teszel, az lesz a minimum, viszont feljebb emelkedhet. Bár néha látom a beállítottnál alacsonyabb értékeken is az órajelet és a feszültséget.)
-
hokuszpk
nagyúr
probald meg nem a core temppel nezni. mar nememlexem jol, de az elso Ryzennel is volt aki erre hivatkozott, aztan kiderult, hogy a program nem ismeri a procit, es fals ertekeket mutat.
** hwinfoban sem a "VID" -et kell nezni, hanem a "cpu core voltage ( svi2-tfn" sort. // ebbol az "svi2 tfn" string a tutti. H.U.K.K ! // )**** szerk : @NdrewSunix : igazsagod vagyon, hirtelen kevertem az Asrock lapot ( pedig van pro4-f -em ! ) ahol nincs offset az Asus B350 Primevel ( az is van... ), ahol meg csak offset van... Szoval ha a fesz fix, akkor az FIX.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest