- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz
ViZion #14239 üzenetére
Nem láttam ezt a listát de tudtommal a defender rengeteget fejlődött azért az évek során. A pontozása se olyan rossz.
Én azt vallom nem a vírusírtó számít úgysem, hanem maga a felhasználó... Ésszel kell netezni és persze telepíteni.
Online nem szoktam filmet nézni, de ha azt normális, megbízhataó felületről teszed nem hiszem h bármi gondod lenne belőle.
Viszont néha sport streameket nézek, lehetőleg acestream vagy sopcaston de ez nem mindig lehetséges. Ekkor a reklámblokkoló véd meg valamennyire a reklámáradattól. De ezt valamikor ki kell sajnos kapcsolni az ilyen oldalakon. Aztán persze jönnek az arcba a reklámok mikor bezárnám lehet épp megnyitok egy másikat... Na szerintem ez a legveszélyesebb dolog amivel szembekerülök a neten. -
Lui09
kezdő
válasz
ViZion #14226 üzenetére
Most fut az eset internet security, mert még én is erre gondoltam. Amíg nem írtam át a biosban a dolgokat, addig volt, hogy a windows is hibával újraindult
https://www.youtube.com/watch?v=TNXQcZ80inM
Ekkor kezdtem keresgélni, mert régen volt már AMD-s gépem. Akkor találtam ezt a videót.
-
Albigator
őstag
válasz
ViZion #14226 üzenetére
Én hónapokig el voltam chipset driver nékül is és semmi anomáliát nem tapasztalam. Persze a win friss és tiszta telepítés volt.
Egyedül VGA drivert pakoltam fel csak...Valamint csak nekem kicsit érhetetlen a dolog?
CPU voltot lejjebb vette 50 mA-ral? Ez mit takar?
DDR4 300Mhz-re gondolom 3000 MHz. Az egyértelmű.
Szertintem ez nem stabil, ezt kéne letesztelni a megfelelő programokkal (Memtest64, Memtest 86, Prime 95 Blend test pl) -
Pferi
senior tag
válasz
ViZion #14093 üzenetére
Igazad van, a CX400 az egyik legjobb 400W-os táp. Én is nemrég vettem új gépet, és a 9 éves tökéletesen működő Fsp 400w gln-t nyugdijazni szerettem volna, de a 3 napos Chieftec Eco 700 w-os táp egy pukkanással elhalálozott... Úgyhogy ideiglenesen újra az Fsp 400 w-os gép szolgálja ki az aláírásomban szereplő erős konfigot amíg nem veszek másikat. Van itt a Ph-n egy jó cikk, Mire elég 400 watt címmel, érdemes elolvasni.
-
AlienApollo
tag
válasz
ViZion #13878 üzenetére
Én annyira emlékszem, hogy m2 ssd-nél a base clock állítgatásra mondják h felejtős, mert ha 100 nál nagyobbra állítod az érdekes anomáliákat okozhat.
A linkelt videó lehet hogy ez volt mert ebben is szó van róla mikor bemutatja az adott BIOS részt:
https://youtu.be/bu9ZD18a9CY -
chros
őstag
válasz
ViZion #12325 üzenetére
"ah, a többi beállítás: Soc 0,9 V,"
No, ezen felbuzdulva en is gyorsan kiprobaltam, menmnyire tudok lemenni (-0.1125 -el hasznaltam 3 honapja), az eredmeny -0.1725, ezzel meg 2-3 fokot nyertem (a proci nincs huzva, underclock). -0.2-vel (0.9V) mar a windows boot-nal fagyott
-
-
ViZion
félisten
válasz
ViZion #12138 üzenetére
Nah, fejlődött a tudomány, HPET-et kikapcsoltam win alól is, ezért nem variálta a proci frekit elvileg. Most ez jó, viszont fixen a biosba beállított feszt kapja illetve csak 1,31-1,325 között inog... Mintha korábban azt is levette volna 1,0 akármennyire. Másnál mit mutat ez? Mit hegesztettem el?
Mondjuk nem melegszik, hisz' teljesítmény nincs ha nincs terhelés, de nah. Esetleg offset legyen a CPU fesz, és ne override?HPET-hez annyit, h olvasgattam, korábban kellett még a rájszmaszterhez is, utána hegesztették, h ne kelljen. Ami érdekes, h van, ahol azt írják, h enabled a jobb (bencs, IRL szvsz ez nem difi), máshol disabledre esküsznek.
Legutóbbi R25-el elégedett vagyok, sikerült javítani a helyzeten: -
AlienApollo
tag
válasz
ViZion #12138 üzenetére
HPET off után nálam sem lehetett többet resetelni , mert nem bootolt be, csak ha kikapcsoltam és újra bekapcsoltam a gépet, így én is inkább visszaállítottam és nem piszkáltam.
cnq MSI deszkákon elvileg akkor veszi vissza frekit is ha nem bios-ban mókolsz az OC-val hanem mondjuk a valamelyik szoftverben (rizsa mester, msi command center) állítod a szorzót. Ha így csináltad akkor amit érdemes még megnézni az az hogy az energia gazdálkodásnál proci minimális teljesítmény hány százalékon van - alap esetben nálam 90%-on volt, így értelem szerűen nem is vette vissza a teljesítményt, de adhatsz neki 5-10% ot és akkor normálisan működik majd.
-
Albigator
őstag
válasz
ViZion #12138 üzenetére
Tudtommal progival nem is ajánlatos tuningolni. (Sokan talán ezzel nem értenek egyet)
Persze próbából lehet, de utána csak a BIOS-ban kéne beállítani a dolgokat és a "tunig progikat" meg le kéne törölni ne h bezavarjanak.(#12141) zseko
Vega 56 és 1300X persze h nem a legjobb kombo főleg 4K-ra, de sztem ha még birod várd meg a Zen 2-öt.
-
Zicokuka
senior tag
-
Alpi.
addikt
válasz
ViZion #10772 üzenetére
Hogy mindig ott legyen elrettentő példának, honnan jöttünk.
Leginkább azért, mert sajnos bármilyen jó is Am4 mindennapos használathoz, oc-s (hwbotos) vonatkozásban nem sok jelene van az alacsony órajel miatt. Ebbe Intel egyelőre megközelíthetetlen. (zömében 3d benchmarkoknál, 2d-be szerencsére ez nem ilyen egyértelmü )
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest