- Google Pixel topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Konfig adatlapomon...
Pár furcsaság: olvastam, h hpet disableddel jobb a teljesítmény. Ha kikapcsolom, akkor restart nincs, csak a ventik pörögnek black screen. Nem egyedi dolog, van, akinél OK, sokaknál meg nem... Itt mik ezzel a tapasztalatok?
Másik érdekesség a CPU opcióknál a BIOS PSP Support kikapcsolásával a sleep tűnik el...Mire ezeket kisakkoztam... Kellene kicsit több infó az összefoglalóba
'oszt erre meg vmi most nem kerek, fullon megy a proci, nem veszi vissza a frekit, ez már gondolom SW dolog, el lett állítgatva vmelyik progival, a finomítgatás közben. Ha van tipp, h mit qrtam el, akkor mondjátok...
Eegen, ha nincs terhelés, akkor full frekin sem melegszik, meg ilyesmi, de boldogabb lennék, ha változna. C'n'Q be van kapcsolva.Még valami: cpu opcióknál a PBO beállítás mi legyen? Ennek nem csak X prociknál kellene aktívnak lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Google Pixel topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged