- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hackeeeee #33517 üzenetére
Nálam 68,7% az ASIC quality, és alapfeszen 1130 a stabil vége.
24/7-be ezekkel a beállításokkal megy, érdekelne, hogy nálad megy-e?
Viszont az én gondom most az, hogy a legújabb béta driverrel böngészés közben napi 2-3 alkalommal dobja a "képernyő illesztő nem válaszolt..." hibát. Nálatok van ilyen? Én eddig még sosem futottam bele.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
hackeeeee #33515 üzenetére
Nekem 1.330-al ment a 290x 1185/1625-öt vizzel (és még csak nem is 1200-as oc bajnok karim volt gpu tekintetében).Szerintem te már bőven ezen felül vagy.Hozzáteszem a kártyám elhalálozott,de hogy a masszív feszelés miatt az rejtély.Nem biztos,hogy nagyon kínoznám azt a karit,mert nagyon nem akar menni
-
Televan74
nagyúr
válasz
hackeeeee #32982 üzenetére
Mit gondolsz miért ilyen kevés MSI 390 jut el hozzánk.Mert top termék lett nálunk nyugatabbra.Nekünk marad a hasonlóan jó Sapphire Nitro, de a MSI 390 Gaming lett a legjobb a tapaszlatok szerint,meg talán még a PowerColor is egy fokkal jobb a Sapphire -nál,de még azt sem lehetett látni webshopban nálunk.
Én kerestem az MSI 390 -t,EVGA GS 650W vagy G2 650W és 750W -os tápot,Core i7 6700K -t is, azt hiszed be lehet szerezni ezeket.
-
deadwing
addikt
válasz
hackeeeee #32792 üzenetére
Pedig pont az lenne a lényeg. Nálam ez nem vezetett eredményre, a cpu-t 3 GHz-re visszavéve 4.5-ről, kb ugyanazokat az eredményeket kaptam 1 kártyával, de ez egy 4770k.
CF alatt volt durva a különbség, de már nincs másik kártyám.
Szóval hasznos lenne, ha csökkentett cpu órajellel is tudnál csinálni egy tesztet, természetesen full HD extrémen. -
deadwing
addikt
válasz
hackeeeee #32771 üzenetére
Hehe, én még mindig azt mondom hogy Valley helyett a Heavent kéne használni, de senki nem hallgat rám, hónapok óta.
Pedig a Heaven jobban hajtja a gpu-t, sokkal kevesebb üresjárattal. Csinálsz azzal is egy cpu órajeles összehasonlító tesztet?
Stoon: nem lehet, hogy BF alatt mantle-t használsz? Ott ugyanis nem megy az AB osd-je.
-
-
odorgg
addikt
válasz
hackeeeee #32736 üzenetére
Az rendben van. Csak sokan hajlamosak a VGA gyártót, és a drivereket szidni, mikor ilyen "remek" szoftvereket telepítenek a gépre.
A monitorozós része már anno az Nvidiás korszakomban is összeakadt, pl Xfire-el meg Originnel is. Persze biztosan sokat fejlődött azóta, legalább is az egyre változatosabb problémák okozása terén, egész biztosan.
-
deadwing
addikt
válasz
hackeeeee #32711 üzenetére
Hülye kérdés, de miután megvannak a kívánt értékek, nyomtál mentést az AB-ben? Nyomni kell egy save-t aztán az egyik slotban elmenteni.
(#32677) sephi: 1 karival nem érzékelhető a különbség, de ha CF rendszer van, ott viszont már elég durván beleszól a cpu a képbe. A Heaven az amelyik teljesen érzéketlen a CPU-ra, és jobb a CF támogatása is. Igaz ugyan, hogy nem sokan használnak CF-et itt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
kp59
aktív tag
válasz
hackeeeee #32662 üzenetére
Ez remélem nem veszi el a mai álmodat
Én már alig várom hogy kijöjjön a Fallout 4. Legyen meg a kártya és mit bánom én a különböző tesztprogramok több ezres pontszámait ott fusson nekem a betonpusztában ful hd-ban csodaszép minőségben a játék.
Az számomra minden pontszámnál többet ér majd.
-
oliba
őstag
válasz
hackeeeee #32586 üzenetére
Az én eredményem a te órajeleiden. 15.10 -es beta van fent. AB-ben én nem használok előre beállított 3D profilt. Beállításokban beállítom a Without PowerPlay beállítást és ha játszok, akkor rányomok az aktuális profilra és apply. Ha végeztem, akkor nyomok egy resetet, így az órajelek visszaállnak alapra. Az előre beállított 2D/3D profillal nem sikerült dűlőre jutnom. A 2D 3D-be váltásnál a memória miatt gyakorta szétfagyott.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
hackeeeee #32563 üzenetére
Ez lehetetlen. Én 290Tri-X ről váltottam Asus black 970-re és az alapótajeles teszteket itt is, meg a 970-es topicban is kitettem, szinte fps-re ugyanannyit tudott a kettő a tesztekben, még meg is jegyeztem, hogy többet vártam a 970-től. A 390 kapásból jobb mint a 290.
A TriX alapórajele 1000mhz volt a black 1325-re boostolt alapból (GPU)
-
-
válasz
hackeeeee #32418 üzenetére
Jól döntöttél.
Nekem ugyan a backplate-es nitro van, előzőleg a sima volt, de hőfokokban nem tapasztalok különbséget.
Így inkább csak esztétikai szerepe van ,haszna nem igen.
2560x1080-as felbontáson használom, és teljesen elégedett vagyok vele, hozza a 970 szintet simán, sőt inkább többet kicsivel ( kivéve asetto, project cars,stb.).
Na és igen, pl. a battlefrontban meg már a 980-al van párban.. Mindenképpen pozitív ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged