- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
weri
senior tag
válasz
DeadMeat #38954 üzenetére
Hat nekem is itt korul van BF4-be, de mas game ami nem mantle alatt fut az alig melegiti 70°C fole. Szerintem normalis. Egyebkent 90°C-ig nem kene parazni.
Ami meg BF4-be elo johet az a memoria tulmelegedes, szereti hajtani a jatek de nem igazan jellemzo szerintem az se! Nagy ritkan nalam elo jon.
-
Sondi1986
addikt
-
odorgg
addikt
válasz
DeadMeat #36510 üzenetére
Jáj, szegény konfig
Engem a hang nem érdekel annyira, csak ne melegedjen. Netezés közben mondjuk szinte néma.
Lőnék, de mostanság mindíg akad valami egyéb elfoglaltság.
(#36511) daveoff
Megvárom míg megjelenik. BF-et sosem veszek többet megjelenés elött, vagy közvetlen utánna. Megvárom a tapasztalatokat, nézek majd pár gameplayt, és eldöntöm kell e, vagy nem.
-
MM
őstag
válasz
DeadMeat #34866 üzenetére
Ebben az a durva, hogy valaki megvesz egy ilyen tápot 8-9e Ft-ért 100e+ géphez, miközben 1-2e Ft-al többért már lehet TÁP-ot is venni... Okos ember a más kárán tanul...
-
Haffner1986
csendes tag
válasz
DeadMeat #34862 üzenetére
Tisztába vagyok vele,hogy nem egy világmegváltó táp de addig amíg megy igazábol le......rom már bocs
ha majd behal akkor veszek egy chieftec-et vagy hasonló jó minőségű tápot de most attól,hogy azt mondják hogy shit attól most nem szaladok rögtön a boltba.
Persze köszi,hogy jelezted te is de ezt én is tudtam viszont addig még nincs személyes tapasztalatom arról,hogy ez valóban nem érte meg az árát addig nekem megfelel ezt remélem te is megérted !Ja és még annyit,hogy az ár nem minden nekem volt már chieftec tápom amit 20 000 ft vettem bírta 3 évet később vettem egy hkc-t ami elvileg gagyibb és ráadásul fele annyiba került azt meg öt év után csréltem le nagyobbra de nem azért mert meghalt hanem mert kellett a nagyobb táp.
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy az ár nem biztos,hogy tükrözi a valóságot
A tapasztalatok már annál inkább de nekem még nincs negatív tapasztalatom erről a (selejt) tápról -
=HG=
addikt
válasz
DeadMeat #34154 üzenetére
Hát azt láttam, hogy megszűntek a gondjaid bf-ben! ( Mindég az első 3-ban végzel! Multkor is jól szétlőtted a seggem!
)
(#34152) soultrapp:Egyébként ha full HD-ban játszol, és visszaveszed a grafikát simán előidézel egy proci limitet, ha ennyire le van korlátozva az FX! ( inkább tedd ultrára a beállítást! )
-
soultrapp
senior tag
válasz
DeadMeat #34150 üzenetére
Hát én értem amit mondasz,de tesztelgettem régen elég sokat és tudom mikor throttlingol.
Egyébként 6100 volt ebben a lapban.Régen azzal is megvolt sajnos az a jelenség,de az is csak bizonyos hőmérséklet után és 100%kihasználtság mellett.
Azért mertem még bevállalni ezt a procit,mert nincs húzva csak 3.8ghz-re.
és ugye 100%on nem is hajtja semmi a prime,aida stb progikon kívül.
alul van fesszelve is,tehát én nem erre szavaznék,de majd monitorozom.Egyébként írta valaki,hogy neki is van hogy le esik 17re a fps,ha minden fullon van mint nekem.
Nekem pedig csak 32körülire esik le,de ez is idegesítő.Az nem lehet,hogy ennyit bír a kártya?
Assasin creedben sem valami bika. -
soultrapp
senior tag
válasz
DeadMeat #34148 üzenetére
Pedig nem throttlingol!
Pláne nem az elején throttlingolna.régen teszteltem,de akkor is csak 65fok után kezdett el prime alatt.
Mondjuk lehet high-mediumon nekem is annyi lenne,de ha csak egy két dolgot veszek le ultráról high-ra akkor nincs változás.
Lehet meg kell néznem nekem is úgy. -
atomanti19
aktív tag
válasz
DeadMeat #32253 üzenetére
Proci nincs húzva csak fix turbó órajelen ketyeg pontos bios setup-al. Prime 95 megy egy évig ha elindítom. Vga furmarkal akármivel jó hőfokokat és stabilitást mutat
1100/1400 on sem több mint 60-62 fokos default ventiprofillal, costum profillal 50-54 fokos és még nem is igazán hallani.A procid alapon nem volt "gyenge" a vga hoz, úgyértem emlegetnek fx laggokat, ebből tapasztaltál valamit.Megpróbálom 4.4Ghz en a procit, úgy még 57 fok alatt marad a maghő, jobban nem bírom hűteni remélem az megold mindent!Vagy legalább irányt mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest