- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz
Rocko66 #32504 üzenetére
Szia! A bioskapcsoló kéken égjen ,én ebben jobban bízok mint a másikban! De amúgy tetszőleges!
Elég ha beállítom a trixx-be fentebb leírt értékeket és utána apply,majd save bios? IGENA +20-ot a BOARD POWER LI-re érted? IGEN
De ezeket figyeld amiket írtam,ha gondolod tegyél fel HWinfót! az még jobb,csak itt a Biosodat nem tudod lementeni!!
Annyit pedig már most megtehetsz hogy lemented a biosaidat Gpuzvel! a chip jel jobb oldalt! és tedd el őket jó helyre ha netán egyszer Biost cserélsz a karidon meglegyen!
-
BullKoxa
őstag
válasz
Rocko66 #32499 üzenetére
Én így használom! A bioskapcsoló nálam kéken ég (azt használom) . Én módosítottam a Biost hogy ne kelljen AB vagy Trixxel szórakozni.
Régebben ez volt az elején amit használtam!
GPU Cloc . 1050MHz
Memory Clock 1400MHz
VDDC gpu fesze: 1100
Memory feszét én hagytam 1600-nHa ez kész, húzzad lejjebb a csuszkát jobboldalt. és ott húzzad +20-ra! és mentsed el ,és állítsad be hogy rendszerrel induljon. Nekem ez volt az elején!
Ja ha kész vagy akkor Tegyél fel egy GpuZ-t és nézzed az adatokat!
Amit fontos nézned ! Nem kap-e sok feszt a kártya,és a másik fontos dolog nem melegszik-e a Vrm,és a memória!Mi sokan AB-t + HWinfót használunk monitorozásra. De az elején a Gpu-z is megteszi,egyszerűbb a dolog.Én 1150 Gpu/ 1400 Memórián használom . 1.1V / 1.6V-l. Most mondjuk házat cseréltem és amig nem jönnek meg a komoly ventik addig csak 1050/1400 mennek igy nem meleg a VRM!
-
HSM
félisten
válasz
Rocko66 #30657 üzenetére
Ha van kérdés, persze... De itt is van sok infó ezekről a karikról [link], meg a legfontosabb paraméterek állításáról kis tutorialt is írtam: [link].
Ami a tutorialból kimaradt talán, hogy a VRM monitorozására a HWiNFO nevű progi "sensor only" módja ajánlott.Ír pillanatnyi, maximum, minimum, átlag értéket, megbízhatóan.
No, meg itt a fórum, keresővel, aligha van benne, amit még ne írtunk volna le...XD -
HSM
félisten
válasz
Rocko66 #30652 üzenetére
Bőségesen megéri azt a plussz 50 eurót szvsz a Vapor-X.
A másik két Sapphire 7950 közelse olyan jó. A sima 7870-et reggelire megeszik modernebb címekben, pláne tuningolva, és a Vapor esetén erre is szuper kilátások vannak.
(#30654) Rocko66: Az esetek 90%-ában igen. Ahol meg nem, oda az 5Ghz-re nitrogénnel húzott 6-magos sem elég.
(Szarul megírt, vagy nagyon nem grafikára kigyúrt játék program esetén. De akkor kár ezen aggódni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest