- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
Motion_Blur #33555 üzenetére
Köszi az együtt érzést
Az elöző tulajt is csak egy 7990 fogja majd vigasztalni
Egyébként 1200/1500 simán megy neki beállított 1,2V-al, és olyan 65 fok körül elvan egyedi ventiprofillal.
(#33556) HSM
Ha nálad is fenn ált ez a jelenség úgy hogy a memória vrm része is hűtve volt, akkor nemfoglalkozok a dologgal. Egyébként az ötlet is jó, erre nem is gondoltam hogy elektromos zaj és akár a nagy igénybevétel is okozhat ilyen problémákat.
Köszi
-
válasz
Motion_Blur #33384 üzenetére
Szerintem a 7970 dragabban nyitott mint a 290x igy tularazasrol nemkene beszelni.
-
HSM
félisten
válasz
Motion_Blur #33384 üzenetére
Szerintem rendben van... A jobb csipeket válogatják arra, szóval mondjuk 15%-al gyorsabb lapka és ez szerintem simán indokolja a 33%-os felárat. A 7950-eket is fel lehetett húzni 7970 szintre, csaképpen közben jóval többet zabáltak és melegebbek is voltak, általában.
-
HSM
félisten
válasz
Motion_Blur #33260 üzenetére
OKé, oké, de a régin még a régi revíziós GPU volt, abból sokkal több magas ASIC volt.
Azonkívül asszem azon más feszültségszabályzó is volt. A Ghz GPU-knál tök általános ez a 60-65%-os ASIC...
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Motion_Blur #33252 üzenetére
ez a 8nap egy akkora parszt dolog,szivesen fejbe rugnám aki kitalálta.milyen az már, ohgy valaki 1 hétig használ valamit,pl nitrozza a procit orba szájba és visszaviszi? az ilyen emberek miatt nemveszek semmi ujat mostanában,mert nagyvaloszinüséggel igyis ugyis használtat kapok joval drágábban mint itt hardverapron.
-
daveoff
veterán
válasz
Motion_Blur #33247 üzenetére
A DC2 egyáltalán nem csinálta. De egyébként, ha instabil a tuning nem egyszerűen csak képhibák szoktak lenni, előfordulhat az is, de csak akkor ha túlmelegszik a kártya. Nekem 65°C alatt van minden. Ha annyira instabil lenne, akkor ki kéne fagynia a játéknak. Meg játszok 1 órát, aztán semmi hiba, utána mapot váltok, aztán előjön a hiba. Ez nekem már magas, ilyennel még nem találkoztam. Szerintem visszaküldöm én is....
-
daveoff
veterán
válasz
Motion_Blur #33245 üzenetére
Csökkentettem az órajeleket és ugyanúgy csinálja......
-
Cseneles
őstag
válasz
Motion_Blur #33242 üzenetére
Na majd kitesztelem bár az enyim elég tuningos darab alap feszen megy 1200Mhz-t ha valami szarakodik akkor a vRam lesz szerintem, lehet az lesz megy vissz aztán jön az R9 290
-
pityu8611
tag
válasz
Motion_Blur #33028 üzenetére
Tegnap éjjel 2-3 óra intenzív bf4 hiba nélkül ment,kezdtem bizakodni,de ma délelött új jelenség a pályán egy hatalmas textúra csík lett!!játék restart és semmi hiba!Hát kezdek én is driverre gyanakodni!Mindenesetre ma elviszem egy haverhoz ő is nyuzza pár napig aztán majd meglátom!!
-
zack
nagyúr
válasz
Motion_Blur #33028 üzenetére
Mondtam.
Nem szabad kapkodni. Én se vittem volna vissza, de amikor döntenem kellett, 50-50% esélye volt a hardver és a driver hibának. Már ez kiderült, hogy 90% hogy a driver a bűnös. Nincs ezekkel a Lightning kártyákkal semmi baj.
Persze ez az új példány jobb lett tuningban, de ugye az is benne volt, hogy rosszabb lesz mint az előző. -
zack
nagyúr
válasz
Motion_Blur #33015 üzenetére
Azért mert BF4 hiba. Nekem is volt olyan mint neked. Ne ezzel teszteljétek. Olyan hibák vannak benne, amilyet én még kiadott játékban nem láttam.
Konkrétan nem tudom tovább vinni a játékot, amikor "menj vissza a valkűrre" a feladat a vízen. Konkrétan ahonnan jön a heli, és lelövöm, azon a hajón keresztbe hosszába át tudok menni. Ordító hiba. Ezek után majd egy órát hánykolódok a vízen, keresem azt a nyamvadt valkűrt, de semmi. Elúszott? Elsüllyedt? Sehol sem találtam. Majd egy levegőben levő vadászgép ami álló helyzetben lebegett, már kezdett felb@szni. Hajókázok, egyszer csak egy mentőövetz látok lebegni a víz felett. Ez volt a valkűr, csak éppen a textúra hibák miatt láthatatlan lett. Annyira, hogy azt se tudom hova kell mennem a csónakkal, mert nem jelez semmit, és hát láthatatlan. Majd nagy nehezen megtaláltam a hátulját, ls most jön a lényeg a hajóval beugrattam a valkűr belsejébe., és onnan se előre se hátra.
-
trufa12
addikt
válasz
Motion_Blur #33015 üzenetére
Bele jött
-
pityu8611
tag
válasz
Motion_Blur #32975 üzenetére
Az enyim is hasonlót produkál!!Most random fekete csíkok vannak a böngészőben!!
-
zack
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32988 üzenetére
Én már felkészítettem őket, hogy majd jönnek többen is...
Visszaküldték az enyémet a forgalmazóhoz, a csatolt videóval.
Ha rám hallgatsz, csinálj egy videót a problémáról, úgy hogy AB-vel monitorozod az alap órajeleket bizonyságnak, és az rma@ipon.hu-ra elküldöd a Dévai úti szervizbe a videót, miután beadtad a kártyát.De előtte azért tesztelném más játékkal is. Másik konfiggal felesleges. Crysis 3, vagy bármi ami grafikailag kiforrott, nehogy a játékhibából adódóan legyen a jelenség.
-
HSM
félisten
válasz
Motion_Blur #32995 üzenetére
Van 280x topik, ott van már tulaj, aki elégedett. Illetve volt valszeg egy hibás is, amin visított a venti, és cserélte az illető Dual-X-re. De itt gyuszaa is egy 7950-el nagyon jókat linkelt szénné tuningolva 1200-on... Ugyanaz az összes, szval releváns infók ezek.
Nekem meggyőző volt, amit eddig láttam. -
WaterWawe
őstag
válasz
Motion_Blur #32992 üzenetére
Én a 7950 Dual-X-eket megtudom erősíteni. 2 van a gépben belőle és annak ellenére hogy 1 slot hely van közöttük meglepően jól lehűti a felső kártyát is anélkül hogy ordítana a hűtő.
-
HSM
félisten
válasz
Motion_Blur #32992 üzenetére
Én is a Vaport venném mindenképp.
Nagyon jó kis karik azok. Nekem a 7970 Dual-X OC is ugyanaz a NYÁK, és hasonló hűtés és nagyon jó.
Bár azt az ára miatt nem tudom ajánlani, 99k-ért drága, amennyiért Ipon adja. Mivel Te tuningolnád, így ha egy torkosabb 280x-et fogsz ki se baj, mert akkor sanszos, hogy tuningosabb is lenne.
A 280-ból viszont fél slotot fogyott a Dual-X hűtés, és az egyik memóriacsip sem kapott hűtést, így azt annyira nem merem ajánlani. Úgyhogy Vapor, az tuti jó.Egyedül a ventiprofil, amit lehet utána kell majd állítani, a 280x topik lakói alapján az gyárilag túl hűtene és így hangos.
-
válasz
Motion_Blur #32983 üzenetére
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Motion_Blur #32988 üzenetére
drága és forró. abból max majd később az egyedi hűtéseseket.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Motion_Blur #32983 üzenetére
GPU1: 62,5
GPU2: 64,4 -
HSM
félisten
válasz
Nálam is ugyanezt csinálja, ha túlhúzom a GPU-t. Nálam 1150Mhz megy 1,25V-al, de 1175-ön mindenképp szemetel 1,3V-on is. Én Valley-ben szoktam ezt tesztelni, ott pikk-pakk kijön mindenfelé elkezd így villogni, ha sok neki.
Tökéletesen megerősíti ezt, hogy 1100-on jó.
Szóval, ha azt vesszük, nem hibás, csak nem bírja a GPU a gyári OC-t.
(#32981) odorgg: Oké, de ha nem megy, viheted vissza, míg ha a mezei 7970-ed elhal 1100-on is, akkor így jártál.
Azért ez nagyon nem mindegy....
(#32983) Motion_Blur: Nekem a régi 59.9%-os Sapphire és a mostani 65%-os is 1150-en stabil (volt) 1,256V-on. 1200-on mindkettő szemetelt 1,3V-on is. Bár a régin így is végigment a Valley teszt, az újon nem próbáltam...
Én simán 3 napban cserélném, ha amúgy meg voltál elégedve vele. A gyári tuning előfordul, hogy beég a karin, de ezért van a gari.
Vagy a ráfizetés, akkor hamarabb leszel a pénzednél szsvz...
-
válasz
Nem bírja azt az órajelet, ez a szemetelés, grafikai hibák jelennek meg, ha nem bírja az adott órajelet.
Nem bírja a gyári beállítást ----> garban vissza. -
Attix82
addikt
válasz
Esetleg nem melegszik? Általában nem a GPU miatt csinálja ezeket hanem a VRAM.
Melegedést azért kérdezem, mert nem a legjobb hűtés van rajta. (Asus matrix jobb)
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Motion_Blur #32910 üzenetére
uninstall + driversweeper ffodi ajánlásával.
Mindenki a BF4-et tolja?Nem csak éjféltől lesz elérhető?
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #32910 üzenetére
"Nekem sincs még fent 8-as beta, de BF4 így is jól megy, bár amikor omlik össze a kurva i*ten is, na akkor azért megállunk gondolkozni 30 FPS-el..."
Bizony, főleg FullHD felbontás felett...... ennek ellenére, szó mi szó azért a grafika lehetne jobb. A víznek a merev, mesterkélt mozgásától okádni tudnék, a bugokról pedig ne is beszéljünk.
Bár az is lehet, hogy a Crysis 3 után nagyok voltak az elvárásaim.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Motion_Blur #32907 üzenetére
szuper, várom az eredményedet. Most pucoltam ki a rendszert driver ügyileg nullára és raktam fel a 8as beta-t. sokkal gyorsabb a rendszer, mint a 7-el. Előkészületek a BF4-re...
-
KAMELOT
titán
válasz
Motion_Blur #32872 üzenetére
-
trufa12
addikt
válasz
Motion_Blur #32886 üzenetére
akkor ennyivel jobb a vga-d
pedig ugyan az van nekem is csak ez nem msi hanem sapphire .
haha proci teszt nem kell köszi
-
trufa12
addikt
válasz
Motion_Blur #32880 üzenetére
nem sokat dob rajta az i7 ! . én meg emiatt nyugodtam meg
-
válasz
Motion_Blur #32875 üzenetére
Annak tunik
nekem 1240 korul 50fps az atlag es 40 mhz nem kene hogy dobjon ennyit.
(#32880) Motion_Blur najo en 1600 futattam
-
trufa12
addikt
válasz
-
válasz
ezr 7950 el merted?
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Motion_Blur #32803 üzenetére
a legújabb béta a dmarkok alatt rosszabbul teljesít, jó látni, hogy játékok alatt ez a fordítottja.
-
tipuka
addikt
válasz
Motion_Blur #32706 üzenetére
Ilyen problémám nekem is volt, de nem emlékszám már mi oldotta meg ezt az idegesítő dolgot.
-
válasz
Motion_Blur #32806 üzenetére
1.3 alatt van, talan 1 picit emeltem az 1.25 alapfeszhez kepest.
-
pityu8611
tag
válasz
Motion_Blur #32803 üzenetére
Most érdekesség képpen reseteltem a lap bios-át,és láss csodát 30 perc játék alatt semmi hiba!
-
joshua7
veterán
válasz
Motion_Blur #32780 üzenetére
Pontvadászat?
szerk: ismerős, én is arra várok.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Motion_Blur #32782 üzenetére
nesajnáld,most huzzad és nézd meg mit bir nehogy utánna legyen gond vele
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Motion_Blur #32780 üzenetére
azért nem az f1-el tesztelném a vga-t
tolj neki bf-et vagy crysis 3mat
-
zack
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32706 üzenetére
Nekem Crysis 3 alatt is, Part Nero GSM honlapján, PH-n....Facebookon nem volt.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Motion_Blur #32668 üzenetére
nállam 13.10 és semmi gond eddig
-
pityu8611
tag
válasz
Motion_Blur #32664 üzenetére
Csak nem!!Most megpróbálok egy régi drivert felrakni!De érdekes h csak egyszer jött elő,azóta is lépegetek ki a játékbol de nem láttam!
-
zack
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32622 üzenetére
Nem ezért vették be feltételesre, hanem mert 1mm fel volt jőve a gari címke sarka a kártyán, ami lehet olyan volt gyárilag. Azzal is meg lettem vádolva, hogy le volt szedve, és azért.
Arra a kérdésre "miért tettem volna", már nem tudtak semmit mondani.
(#32619) Motion_Blur
Én kaptam számlát. Muszáj volt, mert adószámos vásárlásnál általában az áfa visszaigénylése miatt adják meg. Más példáját hoztam fel.
Töröltetem az ezzel kapcsolatos hozzászólásaimat. Elgurult a gyógyszer.
B Vagyunk ezzel így páran. Sorry mindenkitől.
-
zack
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32603 üzenetére
Dévai u.-ban, vagy a 14.ker-ben?
-
válasz
Motion_Blur #32603 üzenetére
Ajánlom én is, nagyon kedves és értelmes ember
-
zack
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32561 üzenetére
Elállnék tőle, de akkor ne mondjam hogy baja van?
Mire hivatkozzak? Miért kérek másikat?
-
Attix82
addikt
válasz
Ott már minden tartozékra szükség van, vagyis a játékra is....mivel ugye olyan állapotba kell lennie ,hogy azt más megveszi.
Ergo: nincs elállásra lehetőség.
-
szasanyi
félisten
válasz
Ott már lehet gond, mivel a kártyát eredi állapotában, sérülésmentesen és hiánytalan tartozékokkal kell visszaadni. Ezt most tartozékként kapta, szvsz kérhetik és feltétele lehet az elállásnak.
-
zack
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32537 üzenetére
Szép kilátások...Ez is ki fog nyíródni akkor.
Pont ilyen nálam is.
Azért megnézem a legfrissebb beta drivert.
-
zack
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32534 üzenetére
Szerintem memória hiba lesz.
Vagy driver.
De most tettem fel frissen a 8.1 Enterprise Edition-t. Semmi se zavarhat be.Tegnap Win7 alatt lett levideózva, tehát még OP rendszer gond se lehet.
De ha kártya gond, többet nem kell MSI. Alaplapokkal is mindig becumiztam velük. Ez az első MSI VGA-m. Lehet az utolsó is.
-
válasz
Motion_Blur #32507 üzenetére
Köszönöm a választ!
Később kérek majd segítséget ebben a témában.
-
zack
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32413 üzenetére
Szerintem kizárt, hogy vinni fogja. A 2 kártya eleve 500W környéke, a CPU meg simán felvesz mellé leterhelve 160-180W-ot. Ide minimum 850-1000W tápegység kell, hogy maradjon is tartalék, és nem peak-en járasd a tápot.
Nálam fesz emeléssel 7950 CF-et tuningolva nem bírta el a 850W tápom.A proci hasonló kaliber mint a tied...1,24V 4,6 Ghz I7 3770K. Ez jó irányadó lehet.
Alapon nem volt gond, de a VGA húzást már nem bírta a táp. -
válasz
Ha kellemes feszeket lősz be neki akkor menni fog.
-
szasanyi
félisten
válasz
Ez nem Lightning hanem a BE verziója, ami akár ~60W-tal is többet fogyaszthat terhelve. [link] Szerintem nem fogja bírni.
-
Attix82
addikt
válasz
Motion_Blur #32380 üzenetére
Sajnos azok is csak azt mutatják mint a konbustor.
Csak az MSI afterburner mutatja ki, hogy a V core 1,2 V (1188 van beállítva), VRAM voltage 1,6 V.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Motion_Blur #32327 üzenetére
ezt használhatom az AB-vel együtt vagy az mellett is?
köszönöm! -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Motion_Blur #32308 üzenetére
3dmark alatt szinte hangtalan volt.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Motion_Blur #32309 üzenetére
Jah, mert berendeltem egyet én is
Kérdéses még, hogy átveszem-e... mennyire lesz nyűgös a referencia értékesítése... vagy max építek egy cfxet
159k iponban a 290x... ebbből kijön két lájtning. Vélemények? Ami még a 290x mellett szól, hogy dobnak mellé egy bf4et. A tesztet nézve a 7990 viszont combosabb.
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Motion_Blur #32287 üzenetére
a nagy CPU hutok mellet mar nem hiszem hogy befer a kartya az elso slotba..
-
Raggie
őstag
válasz
Motion_Blur #32275 üzenetére
Pedig most gondolkodtam el, hogy már kiforrhatott annyira, hogy megnézzem jó-e ez a win8.1, de ezek után inkább maradok a 7-esen! -
WaterWawe
őstag
válasz
Motion_Blur #32243 üzenetére
Tedd be a másik mellé CF-be.
-
zack
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32243 üzenetére
-
válasz
Motion_Blur #32239 üzenetére
70k alatt tudnad eladni szerintem
-
zack
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32239 üzenetére
Helyes.
-
szasanyi
félisten
válasz
Motion_Blur #26627 üzenetére
Sajna nem én csinálom a teszteket de kiindulásnak nem rossz. Ment 1,5 óra BF3 is, ott sem volt gond.
asdxv: igen, erről indulunk. Sajna ennyi nincs rá, majd kiderül pici alkuval megy-e a dolog - HA C3 és FC3 alatt is stabil lesz! Annak eredményére még várok, de a hétvégén meg lesz, mert hétfőn jön a srác felém és hozná is a kártyát ha kell, és meg tudunk egyezni.
-
Cole86
senior tag
válasz
Motion_Blur #26623 üzenetére
Jessus... kispórolták ott a vrm bordát vagy mi a fene?
-
glspeter1
őstag
válasz
Motion_Blur #26467 üzenetére
Akkor megnyugodtam, mert csak lestem, hogy mi ez az idle 40 fok (28 helyett).
-
lowzor
veterán
válasz
Motion_Blur #26464 üzenetére
Én csak a procit feszeltem alul. A 3570K az őszi/téli/tavaszi beállításommal most meggyulladna terhelés alatt.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Motion_Blur #25979 üzenetére
ezzel a linkelt editorral,csináltam egy biost.1112mv-ra lötem be a feszt és 1200-at 0.998mv-ra droppolt fesszel simán lefut a furmark és a valley teszt
(sapphire Dual -x fekete nyákos)
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #25983 üzenetére
Ezzel a GPU Tweak verzióval megnézted már, hogy működik-e a fesz. állítás? Állítólag jó, max MSI AB-vel ki kell tolni az órajel limitet előtte, mert az limitált.
-
glspeter1
őstag
válasz
Motion_Blur #25986 üzenetére
Driver összeomlott és újraindítást kért. Ha ezt megtettem, utána már nem kapott jelet a monitor.
Szóval egyből vissza kellett rakni az előző biost. -
válasz
Motion_Blur #25986 üzenetére
Még ha össze is jön a kép: 3D alatt elszáll a driver, de ha van rá 30 perced akkor nyugodtan próbáld végig
-
glspeter1
őstag
válasz
Próbáltam az összeset, egyik sem működött.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
Ezek szerint igen
-
glspeter1
őstag
válasz
Motion_Blur #25979 üzenetére
Sima DC2-es 7970-en akarsz feszt állítani ?
Ha igen, akkor most tegyél le róla.
Lehetetlen. -
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #25966 üzenetére
AIDA-ban a GPU mag gondolom nem változik terhelés alatt, annak függvényében, hogy a feszt mire állítod. Vagyis, ugyanannyit mutat (1,170 V), ha mondjuk 1,2 V-ra állítod, mintha 1,1 V-ra. (nálam így van)
Ebből az következik (illetve abból, hogy üresjáratban gondolom mást mutat 0,8-0,9 V körül), hogy az a feszültségérték az adott state-hez tartozó gyári feszültségszintet szemlélteti. A GPU VRM, az a mag feszültsége lényegében, pontosabban annak valós (droppolt) értéke ebben az esetben. (Értsd így egyszerűbben: VRM feszültség = a tápkörből a feszültségátalakítást követően kijövő feszültségérték, ami ebben az esetben a magot táplálja, vagyis ez a magfeszültség valós értéke
)
-
válasz
Motion_Blur #25920 üzenetére
Nem akartam 3D -be leterhelni ~1,37.v al(mert én még az 1,30.v ot is sajnálom tőle), ezért hogy GPU -Z ben látszódjon a beállított fesz, a kép készítésig bepipáltam a "Force Constant Votage" opciót a TriXX nél!
********************************************************************************
Amúgy az a TRÜKK hogy a 4.4 hekkelt verzióval feltoljátok a feszt max -ra(1,381.v) leokézzátok majd kiléptek a Trixx -ből ezután el lehet indítani a 4.6 -ost és lehet resetet is nyomni benne hogy vissza álljon a fesz a gyári értékre, de ezután már 1,381.ig fogja engedni állítani a feszt, sajnos csak gép újraindításig, tehát minden gép indítás után el kell játszani akinek kell a "Force Constant Votage" opció mert más végett nem látom értelmét a 4.6 -ost használni én még mindég a 4.4 et használom -
ÁdiBá
veterán
válasz
Motion_Blur #25920 üzenetére
Ezt néztem én is! Nálam is így írta ki.
Terheltem.: 1,17-18V
Nem terheltem.: 1,28V -
HSM
félisten
válasz
Motion_Blur #25747 üzenetére
Jó, hát ez az ajánlás tiszta vicc...
Marhára nem zabál annyit, mint amiket itt írnak.
Egy átlagos PC, ha nem húzzák, mondjuk max 150W terhelés játék alatt VGA nélkül, erre jön rá a VGA, ami hivatalosan 250W, de gyakorlatilag kicsit alulfeszelve. +20% poweren gyári órajelen inkább max 200W a legbrutálisabb terhelésen, de tipikus játék alatt szvsz a 150W-ot se nagyon éri el.
Nekem pl. a 7950 alulfeszelve +20% limittel alapon +I5 3570k alapon játékok alatt komplett a komplett gép 200-280W konnektorból, szval max 230W, amit a tápnak le kell adnia....Persze, a tuning, pláne ami a PH berkein belül népszerű, mindenből húzzuk ki ami csak a csövön kifér, úgy szvsz egy 850W-os táp se elég egy 7970 CF-nek...
-
glspeter1
őstag
válasz
Motion_Blur #25700 üzenetére
Én eddig bármilyen biost tettem fel rá, sose ment. Mindig driver error volt.
-
N_A_S
veterán
válasz
Van TPU-n is: non Platinum Matrix BIOS
-
foka
aktív tag
válasz
A korábbiakban beszélt 7950-emnél van értelme egy újabb bios buherának, vagy amit lehet ki tudom hozni belőle a trixxel is?
-
N_A_S
veterán
válasz
Motion_Blur #25695 üzenetére
A TOP és a non-TOP között szerintem csak BIOS-ban van különbség, ugyanúgy ahogy a Matrix-nál a Platinum és non-Platinum között. Szerintem egy próbát mindenképp megér! Lehet hogy a tudok kotorni a gépemen non-Platinum Matrix BIOS-t, ha kell.
-
tom_tol
addikt
válasz
Motion_Blur #25695 üzenetére
Ha sikerül mindenképpen írj!
-
asdf2
tag
válasz
Motion_Blur #25618 üzenetére
Autós szimóknál simán kell a 100 FPS, ha valaki komolyabban megy időket, stb. Mondjuk látni én nem látok nagyon különbséget 60v80v100 FPS között. Nekem 50 ami kell, hogy kellemes legyen singleplayerben.
-
Speed®
titán
válasz
Motion_Blur #25618 üzenetére
Vagy olyan rendszere van, ami mentes a microlag átkától..én ezért adtam el a 7950et..hiába ment 1200on, 100+FPSnél is volt stuttering
-
HSM
félisten
válasz
Motion_Blur #25437 üzenetére
Persze, 6 mag + HT azaz 12 magnál ez nagyon becsapós, mivel rengeteg játéknak max 2-3 processzormag kell, de azok jó magas órajelen. Ezért szerepelnek bizonyos játékban olyan csúnyán az "új" AMD FX-ek annak ellenére, hogy remekül helytállnak rendesebben megírt motorú játékokban.
Az a szép a 12 szálban, hogy feladatkezelőben 8% CPU használatnál is lehet 100%-os CPU-limitben egy egyszáló programban.
Én a nyamvadt 4 magommal és tuningolatlan 7950-el is számtalanszor láttam ilyen 50% CPU használat mellett CPU-limitet, mivel a VGA 80-90% környékére esett a kihajtott 99%-hoz képest...
Mondjuk 3570k tuning nélkül, de sehol nem ütköztem még zavaró limitbe, nem éreztem szükségét, hogy felhúzzam 4,5Ghz-re, pedig röhögve viszi. -
fatal1ty1984
őstag
válasz
Motion_Blur #25398 üzenetére
elég jo eredmény az asustol,nállam 1200-nál droppol le 1.059-re
-
sixpak
nagyúr
válasz
Motion_Blur #25394 üzenetére
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Motion_Blur #25396 üzenetére
ez már a droppolt amit terhelés alatt kap a vga?
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Motion_Blur #25394 üzenetére
és mennyi az alapfeszed?
-
HSM
félisten
válasz
Motion_Blur #25184 üzenetére
Biztos, hogy ez VGA téma? Nálam ilyet komolyabb procituningnál csinált utoljára a régi x58 masinám...
De általában ez BIOS/Driver/tuning problem, ha valami nem klappol, ez a funkció az elsők között száll el.... -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #25176 üzenetére
Ugyanez 1100/1600-on: [link]
Úgy emlékszem mintha a patch előtt nem lett volna ilyen micro lag probléma
ricshard444: tudunk többet is
-
válasz
Motion_Blur #25176 üzenetére
14k/s szép, nekem csak 10
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur #25173 üzenetére
Mennyin járatod a kártyát?
Esetleg próbáld meg alacsonyabb órajelen. -
fatal1ty1984
őstag
válasz
Motion_Blur #25173 üzenetére
Kicsit bövebben ha lehet
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Motion_Blur #25104 üzenetére
ennek mi lenne az előnye, élettartam növelés?
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Motion_Blur #25101 üzenetére
tehát fesz lockos az összes DC2 es verzió igaz?
egy másik kair - pl. sapphire dual-x - magától állít feszt ha csak az órajeleket állítgatjuk?
-
glspeter1
őstag
válasz
Motion_Blur #18528 üzenetére
Írtam privit.
-
glspeter1
őstag
válasz
Motion_Blur #18525 üzenetére
Egy pillanat és megnézem.
Asus GPU Tweak szerint 1.113mV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux felhasználók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest