- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Sondi1986 #37967 üzenetére
Kezd olyan érzetet kelteni a Lightning'érád, mint zack-é volt amíg meg nem unta..
Prémium kategóriás VGA-tól ez elég meredek élmény sorozat!
Mint neki is említettem anno, a Te türelmed is példa értékű!(#37969) Garsza:
Nem túl szerencsés dolog szakmai topicban hírdetni..
-
HSM
félisten
válasz
Sondi1986 #37919 üzenetére
Érdekes, nekem amióta stabil a procituningom, egy árva fagyásom nem volt BF4-ben, semmi leállás, fagyás, kék/piros, vagy bármi... Jópártíz óra alatt sem.
Win764bitsp1+14.9driver+DX Api. Mondjuk 290-essel, de nem hiszem, hogy ez lényeges különbség lenne.
(#37918) vbbb: Kár érte....
Reméljük, sikerül venned majd valamit jót már végre....
(#37922) Sondi1986: Valami pedig akkor mégsem oké...
-
-
-
zack
nagyúr
válasz
Sondi1986 #37600 üzenetére
Ilyen nincs hogy nekem is azonos BIOS-szal jött, és neked is.
Nekem mind a kettőben 1150/6000 volt, tehát még az sincs hogy vissza flashelték.
Gondolom az összeset vissza flashelték, és ezzel a probléma megoldva.
Én a helyedbe nem fogadnám el. Te nem ezért fizettél, hogy egy butított kártyát kapj. -
HSM
félisten
válasz
Sondi1986 #37289 üzenetére
Milyen lehet a többi, ha a minőség-garanciás csúcskártyájuk ekkora selejt....
(#37290) Asbee: A 7900/280-as szériát eléggé benézték... A Lightning BE, a 7950 TF, a VRM-melegedős BIOS csalással gyógyított első revíziós 280X... De még a mostaniakra se sikerült azt a szerencsétlen kilógó ramcsipet hűtés alá hozni.
-
zack
nagyúr
válasz
Sondi1986 #37274 üzenetére
Miután megvádolt az Ipon az első kártyánál, hogy szétszedtem 8 naposan, mert 1mm-t fel volt pöndörödve a széle a gari matricának, és csak feltételesbe vette át, az a csepp bizalmam is szertefoszlott. Kicserélték, de nem kívánom senkinek hogy 2 hétig olyan feszült legyen mint én voltam, hogy a garit bukom e vagy nem.
A 2. kártyával azért húztam ilyen sokáig többek között, mert nem mertem beadni az Ipon-ba, vajon mit találnak ki megint, mert ott is elég hamar kiderült, hogy nem jó. A pontot az "i"-re az tette fel, amikor megkerestem pü-be azt az embert, akit ti ajánlottatok, hogy majd segít. Ezzel nem is lett volna gond, azt mondta segít, de amikor közölte, hogy az előző 8 naposan visszavitt kártyámat úgy jellemezte, hogy "egy okádék szar szétszedett hulladék volt örüljön ha nem te vagy az eredeti tulaj, hogy kapott valamit helyette" úgy gondoltam akkor inkább az MSI-hez fordulok, mert elegem van az alaptalan vádaskodásokból, és gyanúsítgatásokból. El nem tudom képzelni, ilyet hogy találhat ki bárki is, hogy egy 8 napos kártyát megbontok úgy, hogy a gari cimke nem sérül leszedés közben csak az utsó 1mm nem ragad oda a szélén.
Írtam neki választ, hogy lehet a kártya meg lett bontva, de akkor az az Ipon-nál, vagy a nagyker-ben, vagy bárhol máshol, de nem nálam.
Elegem van, hogy kardoznom kell ha a jogos garancia igényemet akarom érvényesíteni, amit szó nélkül, heves elnézések közepette kellene teljesítenie a kisker-nek, nem pedig megvádolni, hogy egy szemét szar ember vagyok, aki egy szétszedett kártyát akar garanciáztatni. Jól tettem, hogy az MSI-hez fordultam, ők meg akarják oldani, hogy elégedett vásárló legyek a végén, sűrű elnézések közepette. -
Habugi
addikt
válasz
Sondi1986 #37279 üzenetére
Azabaj, olyan mintha vennél egy 70k-s olajsütőt ami képtelen lenne annyira "felforrósítani" az étolajat 30perc alatt (és a specifikációi alapján ehhez maximum 10p kéne neki..), hogy használható legyen. Visszaviszed gariztatni, hogy srácok ez nem frankó (provolone..), 3-4hét múlva szólnának hogy mehetsz érte, majd amikor a kezedbe adják tágranyílt szemekkel közölik veled, barátom márpedig nálunk kiválóan felforralta a vizet 10perc alatt!
- Ja vagy úgy.., ez igazán jó.., esetleg ha napraforgó olajjal is megnéznétek az igazán üdvös lenne.
- Kedves uram, tudja mi az olajsütőt vízzel teszteljük, semmi baja.
- Értem.., akkor ..[ választékos káromkodás ] de azt is lóháton, viszont látásra!Persze, nyilván az olajat nem szokás a szószoros értelmében forralni, de mégis máshol van a forráspontja mint a víznek, némiképp.
Kb olyan a viszonyuk mint a szintetikus teszteknek - játékoknak, a VGA-t is játékra veszed nem Valleyra, teljesítményre is mást kíván az olajsütőtől az étolaj mint a víz.
Szóval én csak azt mondom, hogy ez gáz.
Elhiszem, hogy a dolgozókat büntetné egész nap az égett olajszag ha azzal is szíveskednének tesztelni a hibával visszaküldött olajsütőket, az egyetlen probléma, nem értem hogy nekem ehhez mi közöm van. -
Sondi1986
addikt
válasz
Sondi1986 #37274 üzenetére
Iponosok mondták hogy cseréljek kártyát valakivel hátha a táp nem bírja, és adjak neki max feszt 1,3mV.
Haverral cseréltünk 1 hétre kártyát.Evvel prímán muzsikált a BF4.
Mikor vissza tettem a ligftningot.
Egy óra BF4 után újra lefagyott:de néha elsötétül a kép és kilép az asztalra.
Nekem ez már 3-4 hónapja van, és driver gondra gondoltam utána jött a proci hát ha nagyon fel van húzva, a táp is szóba került de a 12V ága 564W tud leadni akkor csak bírni kell.
Most jött el az az idő hogy inkább vissza küldöm. -
-
odorgg
addikt
válasz
Sondi1986 #35805 üzenetére
Tápos topik, mielött moderáció lesz!
Minőségi 600-650W-os bőven elég 1 kártyához.
-
belinho
senior tag
válasz
Sondi1986 #31186 üzenetére
Akkor nézd meg a Techpowerup-os tesztet is!
-
E1even
senior tag
-
E1even
senior tag
válasz
Sondi1986 #30399 üzenetére
Elvileg félkor kezdik.
Még nem kezdődött el a prezentáció, legalábbis a facebook oldalán ezt írták.Szerk.: Összeomlott a Livestream.
Sondi1986: Szívesen!
Szerk.2: Még 10 perc és kezdődik (most mondták be).
-
Cole86
senior tag
válasz
Sondi1986 #17756 üzenetére
Jah 400pontért nem fogom megsütni... gondolom az is feszelve volt.. Nekem ez csak a 7970 DC2T kari helyére jött ideiglenesen 1-2hétre max.
Majd eladom és az új tulaj megsütheti, amúgy állítólag bírják..
Mindenesetre az 1ik legjobb ár/érték arányú kártya jelenleg a piacon.. a fogyasztása meg relatív, szerintem erősen kártya példány függő az is.
ezeket nem lehet igazából feszelni, túl magasak a hőfokai tűrhető venti hang mellett.. 1venti, alapfeszes tuningra éppen ,h csak elég vagy inkább kicsit soványka.
-
Cole86
senior tag
válasz
Sondi1986 #17750 üzenetére
Ez fura.. nekem AB nem engedi a feszt szabályozni ,de ilyen hőfokok mellett már nem is erőltetném a feszelést...
Nekem alapfeszen , ami nálam 1,222v (gpu-z szerint) megy ilyen 1190et ,de pl a Unigien Valleybe csak olyan 1160 körül full hibamentes. Fehér kis pöttyöket generál magasabb órajelen ritkán, de észrevehetően, más tesztprogramokban meg hibátlan 1190/1650 fölött is.. (3dmark 11,vantage)
Unigien Valleybe már 71-72 +fokba is simán belenyal, pedig csak pár perces teszt..
40% ventinél még elfogadható házhűtéssel (oldalba kapja egy 200as max fordulaton, annak akkora a moraja másik 3db 200assal együtt, mint ennek 40%on) Ez még pont a nem zavaró szint kicsit sem számomra.
Foxmulder89 : úgy ahogy írod, az csak a max megengedett tdp limit feltolása.. a feszt a kari adja, ill a program, ha állítható.
axe125 : Én pont gtx 480asokról váltottam feljebb.. mondjuk nekem extra tuningos volt és 900mhzen használtam..
Hát memóriában dupla méret, az gondolom egyértelmű és gyorsabb is jóval..
A gpu ereje pedig szerint lazán olyan 35% +
3d mark 11 : gtx 480 900/4000mhzen gpu pontszám : 7000pont kb
3d mark 11 : HD 7950:1140/6000mhzen gpu pontszám : 10400 kb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest