- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Motion_Blur #16166 üzenetére
Köszi!
Tudom, meg is kérdeztelek mikor árultad, csak nekem a gyártói gari miatt nem volt megfelelő. Akkor sem mondtál semmi rosszat, és tesztek is jó, gondoltam kipróbálok egyet én is.
-
banderasz77
addikt
válasz
Motion_Blur #16166 üzenetére
Uff, ez a mem órajel durvaaaa!!!
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #15666 üzenetére
Köszi, így utólag már biztos elkerülném őket... Viszont arra gondoltam, megpróbálok előnyt kovácsolni a dologból. Letesztelem ezt, hogy mit bírna 24/7re max 1250mv-tal, és ha nem rossz, akkor maradnék ennél és elengedem a vízhűtés gondolatát. Az lenne a kérdésem, h mennyik azok az órajelek, amiknél már érdemes megtartani a kártyát? Szóval kb mennyi az a nemrossz kategória? 1200/1600?
-
kovsol
titán
válasz
Motion_Blur #15534 üzenetére
Igen, teljesen alap cata, most telepítettem fel frissen pár órája és hozzá se nyúltam a beállításokhoz. Egy 7850 helyére ugrott be. Az i5 mondjuk visszafogja az összpontszámot.
-
Zsohi
őstag
válasz
Motion_Blur #15199 üzenetére
A gigabyte 7950-esén nincsen vrm hűtő, még is terhelve 70 fok körül tetőzik. Nem pontos a softwares mérés? Esetleg a túlmelegedő vrm okozhat közel 0,2V-tos feszültség csökkenést? Bocs, hogy így rád zúdítom a kérdéseimet, de már nagyon elegem van a kártyából és a gigabyte is elhajt a fenébe..., de egyáltalán nem tartom normálisnak, hogy a gyári 1,093V terhelve egészen 0,930-920V-ig ereszkedik.
-
haddent
addikt
válasz
Motion_Blur #15199 üzenetére
Érdekes.. mindegy, köszi sajnos tárgytalan...
-
Firestormhun
senior tag
válasz
Motion_Blur #12329 üzenetére
Igen.
Crysis 2-ben azon a pályán ahol a szabadság szobor feje kiáll a vízből és egy kis barlangból kell kijönni ott pl. 36 fps-t produkál, a GTX 580 meg 42-őt.
-
lineage2
csendes tag
válasz
Motion_Blur #12323 üzenetére
Döntés képtelen vagyok.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Motion_Blur #12263 üzenetére
Köszönöm!
-
SzlobiG
félisten
válasz
Motion_Blur #12242 üzenetére
DOS alól illik az ilyeneket főleg, ha rá kell erőltetni a bios-t.
-
odorgg
addikt
válasz
Motion_Blur #12239 üzenetére
Top biossal is nézted? Elméletileg azzal is mennie kéne, de ha nem ránézhetnél akár fenti linkelt unlock biosra is
-
Gerisz
addikt
válasz
Motion_Blur #11718 üzenetére
Nekem az 5850-el is csinálta a flash frissítés óta. Ha beletekertem eltűnt.
-
haddent
addikt
válasz
Nekem még olyat is szokott, hogy elkezd csíkozni, mintha valami baja lenne, vidiben zöld csík átmegy stb... Kicsit dühítő, de amíg a brutál vadiúj játékok vajpuhán mennek nem igazán aggodalmaskodom felette..
-
SzlobiG
félisten
válasz
Okozhatja volt ez már régebben is hiba, de a flash is lehet a hibás.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Motion_Blur #11497 üzenetére
Ne kezdjétek el megint...még is mit csináljanak egy ilyen driver után? Jóhogy lemérik mennyit gyorsul.
[ Módosította: #65675776 ]
-
laca000
őstag
válasz
Ha ez a driver okés, a 680-as gárda bebukik, mert nem fognak tudni többet kisajtolni abból a kártyából..
Bruhaha..
-
válasz
Jólenne
-
E1even
senior tag
válasz
Motion_Blur #11473 üzenetére
-
válasz
Nem gondoltam volna,hogy még gyorsulunk ennyit gen váltás elött
-
SzlobiG
félisten
válasz
Látom van azért akit érdekel a gyorsulás.
-
jilian
addikt
válasz
Motion_Blur #10202 üzenetére
Nekem nem megy fel az X-Edition -onomnak a biosa, bezzeg a GHZ Edition igen.
Tehetsz 1 pròbàt, de az AB tovàbbra is szar marad. -
Angelo69
senior tag
válasz
Motion_Blur #10049 üzenetére
Igen sajnos azzal is, pedig reméltem, hogy megoldja...
-
omikron23
senior tag
válasz
Motion_Blur #9909 üzenetére
Nekem egyedül a csavarhúzókészlet kellene a csomagból...
Nem minden játék van kibékülve a 2 GPU-val... Alacsonyabb felbontásokban, még az 580 is be tudta előzni. Ez azért elég gáz, de tudjuk be a kezdetleges drivereknek... -
sakal83
addikt
válasz
Motion_Blur #9709 üzenetére
Köszi mindenkinek
-
pmheros
őstag
válasz
Motion_Blur #9656 üzenetére
nekem ref Gigabyte 7970 -enem van, (húzás nélkül) max 65°C volt a VRM BF3 alatt, 30°C -os szobahőmérséklet mellett. 95-98 is rendben van vrm -nél, nem kell hűtést cserélni
Szerk.: Ahogy korábban már előttem is írták a vrm nagyon magas hőfokra van tevezve, szóval bírni fogja .
-
szasanyi
félisten
válasz
Elvileg bírnia kell, a ASUS mérnökei nem hülyék - meg hát erre való a garancia, ha mégis történne meghibásodás. Aztán meg miért vesz az ember ilyen brutál3 hűtésű VGA-t ha aztán le kell(ene) cseréli?
-
peterm711
aktív tag
válasz
Szerintem asusék is tisztában vennak ezzel a VRM hőmérséklettel, és úgy tervezték meg a kártyát, hogy ez ne jelentsen nagy gondot. Hatással csak az élettartam hosszára lehet, de addigra sztem ez a kártya már rég nem lesz nálad
3 év garantált.
-
peterm711
aktív tag
válasz
Motion_Blur #9634 üzenetére
VRM alapból 80 fok Hát az elég gáz, nekem terhelve soha nem volt több 68 foknál, ref coolerral. Ezért kell a 3 slot-os hűtés, szégyelhetné magát az asus. Az egészben az a legszebb, hogy nem is kapni már ref karit asuséktól, csinálnak x darabot, az elfogy és már csak DCII van. Ha asust akar az ember akkor rá van kényszerítve a DCII-re
(#9637) szasanyi: Köszi! Toltam egykis bf3-at, egy darabig tartotta a 47-48 fokot, majd beállt 50-re, de az a max, tovább nem megy.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
És is pörgetem a CF t oldalról 2x12CM AC ventivel. Ami azért kb 6-7°C segít neki. (ez is sokat számít)
Azért hiányzik ez a 3 Slottos Asus bestia.
Kár, hogy cserélni kellett!:-/
VRM az jó meleg nálad!
Én néztem, hogy játék és heaven nél max 2°C volt az eltérés a GPU és a VRM közt.
Furmarknál már 10°C+ fok volt a különbség.Köszi. Nem sokáig kell már tűrni ezt a nagyon meleget remélhetőleg..
-
mclaren-d
aktív tag
válasz
Akkor nem csak én szenvedek coolink swif mániában
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Motion_Blur #9630 üzenetére
1, Panel.
2, Nincs kondi
3, Legmelegebb időszakban erről süt a nap!kb ennyi tényező van!
Többről nem tudok nyilatkozni!
jah és + a gép is melegít mint a pokol!
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
Motion_Blur #9630 üzenetére
Radiátort max kakón nyomatja
-
válasz
Motion_Blur #9540 üzenetére
Techpowerup számomra sem jelent semmit,minimum fps-t néztem volna meg,mert,hogy bohóckodnak 0,1fps-en az vicc
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
Ez mi ez már?
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Hát igen, nem kis LOL!
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Motion_Blur #9525 üzenetére
Enyém is szokot kerregni igaz felbasz idegileg... de csak akkor kerreg, ha 60-70% közt van a ventihasználat.. és akkor is csak a műanyag burkolat miatt van.. ha megnyomod kicsit a burkolatot akkor észreveszed hogy tényleg az.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Motion_Blur #9519 üzenetére
"legcsendesebb hűtés" ezzel én azért tudnék vitatkozni..
Nekem volt DC2 és most Sapi van.. Finoman szólva csendesebb a sapi mint a dc2! -
rEnk
tag
válasz
Motion_Blur #9514 üzenetére
Hát akkor a fesz miatt nem aggódom.
Viszont még egy érdekes dolog amint elfelejtettem írni. Teszteltem furmakal is, és azzal 1x sem sikerült elérnem hogy lefagyjon.
Pedig az elvileg fullon kihasználja a gput. vagy nem jól tudom? -
SVLaller
senior tag
válasz
Motion_Blur #9508 üzenetére
elég az 500W-os is, csak jó fajta legyen. nekem pl. gond nélkül megy.
-
omikron23
senior tag
válasz
Motion_Blur #9450 üzenetére
Köszi szépen...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Sikerült vissza flashelni a kártyát?!
-
SVLaller
senior tag
válasz
ehhez képest az accelero jobban teljesít és olcsóbb gyárilag 3 ventivel. csak jól le kell mérni a házat, nekem pár mm híján majdnem nem fért be, meg kellett egyengetni a hdd rekeszt.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Motion_Blur #9397 üzenetére
Igen. Így kell. Én is így csináltam anno 5850es korszakomba.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Motion_Blur #9394 üzenetére
Igen. Jó a ROM. Főleg ha az volt rajta.
Ha Dosból csinálod, figyelj nagyon a karakterekre és arra hogy melyik foglalatba van a kártya. Mert indexelni is kell majd neki. Vagyis, nvflashnél kellett.
//nvflash_-index=1_kártya.ROM
Érdemes lekérni először az információkat. Melyikbe slotban ül a kártya.
Majd ugye ahhoz kell majd nyúlnod. -
omikron23
senior tag
válasz
Motion_Blur #9394 üzenetére
Az Asus kártyáknál, ha jól látom a "Bios kapcsoló" csak a display portokat buzerálja...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Motion_Blur #9391 üzenetére
Jaj. Kapcsolóra se reagál a kártya?!
Dosból bármilyen videokártya mellett feltudod tölteni rá a bios-t. Ahhoz már picit jobban kell érteni de nem vészes.
Ha winFlash-t használsz. Kell hozzá egy ATi kari úgy tudom. -
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #9383 üzenetére
GHz edition bios-szal nem lehet állítani a GPU feszt (van csúszka de bármit állítasz nem történik semmi), mert még egyik program sem támogatja a "mókolt" kártyákat ilyesformán.
VRM fesz?
Szerintem AB-ben azért nem tudod állítani, mert szimplán nem támogatja a kártyádat.
-
intercooler
őstag
válasz
Motion_Blur #9375 üzenetére
Ja tényleg valóban
figyelmetlen voltam!
-
intercooler
őstag
válasz
Motion_Blur #9366 üzenetére
Mivel monitorozod ahol valósan írja? Bár nálam szerintem jó nem hiszem hogy alapfeszen menne 1250-1300
-
jilian
addikt
válasz
Motion_Blur #9366 üzenetére
Rohadjak meg ez a driver miatt lesz (12.8) engem is szopat rendesen.
ÁdiBá
Akkor hozza a 100% pluszt, bár az a nyomi min. is lehetne nagyobb... -
jilian
addikt
válasz
Motion_Blur #9341 üzenetére
Nekem meg 0,97-es
Ezek milyen òrajelen mentek? -
jilian
addikt
válasz
Motion_Blur #9319 üzenetére
Neked most melyik van fent , és müködik-e?
-
intercooler
őstag
válasz
Motion_Blur #9319 üzenetére
Csak lehetőleg egy fasza uninstallerrel szedd le az előzőt. pl?
-
omikron23
senior tag
válasz
Motion_Blur #9279 üzenetére
-
szasanyi
félisten
válasz
Motion_Blur #9264 üzenetére
Nem voltam biztos a dologban, de ez gáz. Máshova nem tudom tenni a WLAN kártyámat.
omikron23: így van, akkor x8 maradt, csak nem 1.1 hanem 2.0 lett.
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Motion_Blur #9249 üzenetére
Ezt már a 12.8-as driverrel??
-
válasz
Motion_Blur #9259 üzenetére
Vagy Z
Am igen azzal megoldodna
-
Sontir Fel
őstag
válasz
En es az e-peniszem megnyugodtunk, hogy nem adtuk el a kartyat
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Motion_Blur #9253 üzenetére
Nem kevés órát öltem bele a hibakeresésbe....
De megérte várni
-
TTomax
félisten
válasz
Elég csalós ez a grafikon,,,,
-
intercooler
őstag
válasz
Hoppá
Nem kicsit bizony.
-
válasz
Motion_Blur #9123 üzenetére
Egy elso generacios i7 kb 4200-4300n hajtja ki a jatekok tobbsegeben a kartyat ehhez viszonyitva az a cpu 3800 korul mar beadja a vganak rendesen...
-
peterm711
aktív tag
válasz
Motion_Blur #9123 üzenetére
Én 4,5GHz-en használom 24/7, és meg nem láttam soha hogy limitált volna
Megvan barátságos 1,3V-ból, és nem is melegszik. De szerintem alapon is elegendőnek kellene lenni, elég izmos cpu az, bár nem próbáltam, amint megérkezett már kapta ia az OC-t
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Motion_Blur #9037 üzenetére
Thx. Nem figyeltem.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #8993 üzenetére
És az a legidegesítőbb, hogy már csak azzal a sz@rral lehet megvenni az Asus vga-at.
-
peterm711
aktív tag
válasz
Motion_Blur #8993 üzenetére
Vízre, ezek a csodahűtők nem a vrm hűtésről híresek
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #8984 üzenetére
Ez vitán felül áll.
Igazi előrelépés egy SB lenne, és elég lenne egy 2500K.
-
válasz
Motion_Blur #8982 üzenetére
Na a felvágós....
Nem lehet mindenkinek ilyen szerencséje, mint neked
-
Cybertrone
veterán
válasz
Motion_Blur #8839 üzenetére
Ha fogyasztást mérünk akkor mérjük rendesen... még jó hogy nem a ruszki OCP tesztet mondtam... mái napig nem mertem elindítani
de szó mi szó nekem mind 1 hogy a kedves fórumtárs megpróbálja e a dolgokat, viszont az igen is karcsu ami a tápra van írva... SZERINTEM!
-
válasz
Motion_Blur #8824 üzenetére
Mostnyaldmeg
-
válasz
Motion_Blur #8742 üzenetére
Nálam annó 6950 DCII-vel nemment 65 felé a VRM,szóval szerintem nincs rendben,de lehet ennek már máshogy van a felépítése
-
válasz
Motion_Blur #8717 üzenetére
Nyílván ref, a DC2 sosem engedné ilyen relatíve magas hőfokra fel a gpu-t.
-
pityu8611
tag
válasz
Motion_Blur #8717 üzenetére
Ref!
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Motion_Blur #8684 üzenetére
Minimum fps terén elég sokat emelkedett.
De az a 10-11 Fps átlagot nem lehet hogy azért kaptad mert gyorsabban üzemelt a processzor?
Mégis majd 1GHz-el magasabb órajelen használtad utána.
Én inkább a processzort látom ott gyorsabbnak mint hogy a kártya gyorsult volna annyit.
Bár a GPU kihasználtság szerint akkor a kártya lett valamennyivel gyorsabb.
Más játékokban nem nézted meg? -
Varázslóó
senior tag
válasz
Motion_Blur #8630 üzenetére
15% hoz meghúzod Cata max ra :9 1125Mhz re
és máris ott a speed
kakaó !!!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #8630 üzenetére
Az a +15% az rendben van.
Húzd meg a 7970-t is, CCC maxon lesz az több is.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Motion_Blur #8476 üzenetére
Akkor nem csak képzelődtem és tényleg előfordul, hogy FB n képhibát ad. Pont ugyan ott!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Motion_Blur #8476 üzenetére
Eros neki a facebook...
-
szasanyi
félisten
válasz
Motion_Blur #8429 üzenetére
Köszi!
Még azt lenne jó tudni, hogy a 7950 Ghz Edition piacra kerülésével vajon nem csökkennek-e kicsit a jelenlegi árak? Nézz már bele a varázsgömbödbe lécci!
-
szasanyi
félisten
válasz
Motion_Blur #8427 üzenetére
Igen, én is nézegetek hasonlót a PH! apróban, de én úgy láttam az ilyen 2 hó meg 5 hó garis cuccok nem olcsóbbak annyival, mint a 95k számlás, hivatalos és teljes idejű garanciával rendelkező termékek.
Egyébként a Te véleményed szerint is jobb vétel +10k ártöbbletért mint egy 7870 ugye? -
szasanyi
félisten
válasz
Motion_Blur #8420 üzenetére
A tesztek is jók nem véletlenül nézegetem de az önmagában - tapasztalat nélkül - nem biztos, hogy teljes értékűnek tekinthető. Viszont ahogy írod a saját tapasztalataidat, az alapján is abszolút jó kártyának tűnik!
Képvillogás vagy képugrás, esetleg egyéb hibajelenség nem jelentkezett használat közben? Bárhol és bármikor, mert akik ilyenre panaszkodnak azok nem elsősorban játékok alatt, illetve nem csak tuning esetén tapasztalnak hibá(ka)t.
Az MSI R7950 TFIII mellett - ezzel szemben, teszt alapján - két adat szól: amellett, hogy épp olyan jó a TFIII hűtés is némileg kisebb fogyasztása és +1 év gari.E kettőn hezitálok, mert a 7870-esek sem olcsóbbak sokkal, és itt a memóriasávszél + 3GB VRAM hosszútávon szvsz mindenképpen jobb választás.
Egyébként neked hol, és mennyiért sikerült beszerezned mert én sajna 95k+ árakon láttam... priviben is jó, ha úgy gondolod. -
SSJmeszes
senior tag
válasz
Motion_Blur #8413 üzenetére
Köszi.
Ezen már túl vagyok, de ez is az AMD hez vezet vissza! -
KAMELOT
titán
válasz
Motion_Blur #8208 üzenetére
és (#8207) Cifu ...Köszi szépen! Gondolkodom egy HD7950 vagy HD7970 kártyán.
-
válasz
Motion_Blur #8117 üzenetére
Mindig ezt csinálják... Szánalmas.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Motion_Blur #8117 üzenetére
Nyílván a többi kártyát is csak copyzták, és csak a ghz edition ment az új driverekkel... masszív dolog ez így és félrevezető... no mind1, az AMD megmutatta Boostolni ő is tud... éljen... mint hogy mind a 2 cég úgy csinálná mint régen még bonyolultabbá teszik...
Arról nem is beszélve hogy fücsőrökben mindíg ott volt az AMD, csak bugokat is hoztak a ficsőrök... 500 dodót ez nem ér akkor inkább sima ennek a biosával és csókolom...
A fogyasztás engem nem érdekel, viszont az volt a hírekben hogy 1.0xv os gpu-k lesznek rajta... ez messze áll tőle... a hűtőt is átdolgozhatták volna igazán ha már ugyan azért megint pénzt kérnek... -
válasz
Motion_Blur #8035 üzenetére
Köszi, kiindulásnak nagyon jó lesz!
Még kérdéseim:
- melyik progival érdemes húzni (Afterburner, Trixx, CCC)?
- a hőmérsékleteknék a GPU-t mondjátok, mert van még vrm is (és ez nekem bezony magasabb a gpu-nál)?
- a memóriák tuningja mennyire javallott hosszú távra (6950-nél lebeszéltek róla)? -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #8016 üzenetére
Ezért is jó lenne egy ilyen teszt, végre tiszta vizet öntenének a pohárba. Plusz a 12.6-al megszűntek az anomáliák, amik eddig bosszantóak lehettek. Ez sem elhanyagolható.
Csak összeszedte magát az AMD. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #8014 üzenetére
Sajnos nincs. Csak a PH-s 670-es, de az még a 12.4-es. Bár A gyorsulás ott is látszik, mert már fordult a kocka a 680-al szemben. Én ma kaptam újra egy 680-at, mert visszakértem, hogy majd csinálok egy gyors összehasonlítást, de vissza is küldtem. Pont most mondta be az unalmast az alaplapom, így le is tettem róla.
Egyébként a 12.6-al még tovább gyorsult a kártya. Azért nem kis tartalék volt benne driver szinten. De ezek szerint nem csak ott, hanem architektúra szinten is. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #8012 üzenetére
A legjobb az egészben, hogy a TDP -ben ennek köszönhetően elég sokat nyersz, nem fog limitálni a hardware olyan korán, mint most. Szvsz szerintem esélyes, hogy lazán 1300MHz fölött fognak szaladgálni, főleg ha odapakolod neki az 1.3v-ot. Még az 1400 sem kizárt, ha jól skálázódik.
Végre megjön a trónfosztás, és a 7970-t letaszítja az első helyről. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #7724 üzenetére
Nálam is. Mondjuk nekem eddig jó volt, ahogy felment a 12.6, egyből elkezdte. De különösebben nem érdekel, nem az AMD hibája, az AB nem tud alkalmazkodni a Radeonokhoz. Itt a nyár, lehet törlöm is a fenébe, egyébként is a Trixx-et használom. Trixx is okoz ilyen hibát?
Ha már Trixx... Nem találtam benne a power tune csúszkát.
Akkor most mi van, CCC -ben kell módosítani, majd Trixx-ben tuningolni?
-
Cybertrone
veterán
válasz
Fasza AB optimalizaciot kapott akkor a driver... Csak tudnam abu miert mondja hogy minden jo, mikor egy. Halom szemet az egesz!
-
ffodi
veterán
válasz
Erre az a megoldás, hogy az AB-ben kikapcsolod az Unofficial Overclockingot. Vagyis a CFG-ben 0-ra állítod az említett sort, az EULA-nál pedig kitörölsz mindent. Újraindítod az AB-t, és ugyan csak CCC maxig engedi a tuningot, de legalább jól fog működni.
-
HuTi.HUN
tag
válasz
12.6-tal nekem is csak 500-ra veszi vissza, de nem érdekel. Hiba nincs, vízzel meg így is 32 fokos.
-
Def26
félisten
válasz
Motion_Blur #7686 üzenetére
Értem, akkor erre nincs szükségem.
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #7634 üzenetére
Közben megoldottam a dolgot. Szépen megy az új driver és az MSI AB egymás mellett. Nincs villogás, és tuningolt órajelek mellett minden ok eddig.
Pietrosz:
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #7621 üzenetére
Próbáltam már. Ez legalább már nem villog, de..........ha alapórajelen van a vga, akkor sokszor rendben vannak a dolgok, de sokszor akadozik a Win7 aero, és az idle órajel 500/150 MHz! Ha kicsit tuningolok CCC-ben (AB és egyebek OFF), akkor üresjárat esetén 300/150 MHz helyett 500/150 MHz-en fut a vga 3D fesszel, amúgy minden OK. Ha AB-ből tuningolok, akkor 500/"a beállított vram" MHz az idle órajel és 3D fesz társul mellé. 1-2 esetben itt visszavette 300/150 MHz-re az idle órajelet és a feszt is szépen visszavette, viszont ilyenkor minden 2D-s alkalmazás (az előbb említettek alapján az Aero is) szaggat, mint a vadállat. Ismét back to 12.3RC.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #7621 üzenetére
Király.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #7604 üzenetére
12.5 beta -ra amint látom Nálad is 12.4-et ír, csak a verziószám más. Én meg már azon filóztam, hogy biztos rosszat telepítettem.
-
XenHai
senior tag
válasz
Motion_Blur #7604 üzenetére
Jól döntöttem ,hogy rendeltem 1 7970-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest