- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
E1even
senior tag
válasz
#67026816 #17052 üzenetére
Akkor meg tényleg valami átmatricázott 7950-es lehet, bár nem biztos, mert az egyik külföldi fórumon is van valakinek egy ilyenje, mint a Tiéd.
Még a kártyán lévő matrica segíthet benne esetleg, hogy melyik típus pontosan.
Én is Vapor-X-re gyanakodtam másodjára. Lehet, hogy nem felet meg a kritériumoknak a nyák, és ezért felhasználták sima 7970-hez is. -
válasz
#67026816 #17052 üzenetére
Hát én kerestem azt a kártyát ami elv nálad van,de Sapphire-ból nem találtam csak a Vapor X-t ami ilyen tápellátással operál.
Elv tényleg 6+8 pinesnek kéne lennie, akkor tudnánk csak konkrétat mondani ha tudnánk milyen cucc van a hűtés alatt, de nem kell szétszedni ezért -
-
ffodi
veterán
válasz
#67026816 #16317 üzenetére
Ha nem 100%-on van folyamatosan a vga, akkor kisebb terhelést kap, ergo akár kevesebb fesszel is elmegy ugyan akkora órajelen. Ebből az a hátrány következhet, hogy néha-néha kifagyhat.
A hőmérséklet rendben van, ha bírja a vga, nem csíkoz, és a vrm sem forró, akkor szerintem mehet. Nyilván valamilyen szinten károsítja a kártyát az ilyen használat, de szerintem te már ezt nem fogod megérezni, mert addigra ár jó eséllyel nem lesz meg.
daneeeeee:
A "nem rossz" az majdnem jót jelent.
"Persze le lehet cserélni egy ref-re de nem biztos, hogy az sokkal jobban fog menni. Az viszont biztos, hogy melegebb és hangosabb lesz mint a mostani."
-
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
#67026816 #15664 üzenetére
jó olvasgatást, elég vegyesek a tapasztalatok
-
BeLucZ
addikt
válasz
#67026816 #15664 üzenetére
nemzeti fogyasztóvédelmi hatóság a legvégső esetben
én is odamentem volna, ha szarakodnak velem, csak amig én sétálok 5 percet a mester utcátol és elintézem addig neked nem lesz ilyen egyszerű dolgod a pixmániával... oda vissza szállítgatás csomó idő, akkor lehet megint szart küldenek, lehet kiküldik FR-be. hát nem tom, sztem gondold meg legközelebb ha onnan akarsz rendelni vagy kérdezd itt meg a tapasztalatokat
amúgy jogos amit irsz, nem is kivánom neked hogy ugy járj mint én a HIS-el, mert valóban szimpinek tűnhet, csak jó páran megjárták már velük, emlékszem anno olvasgattam a fekete listás topikban róluk eleget
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
#67026816 #15660 üzenetére
te kajak bemerted vállalni a pixmániát ?
bátor gyerek vagy hallod e
én onnan nem rendelnék ilyen értékben, kicsit bonyesz a gari intézés is, nem nagyon dicsérik őket és rohadt drága is szerintem
(#15662) ricshard444: én anno egy ipod shufflet, és meglepetésemre azt kaptam
-
BeLucZ
addikt
válasz
#67026816 #15084 üzenetére
hát én is visszavihettem volna a hardverkerbe, hogy hé a képen fekete nyákos a kari élőben meg kék, de végülis egyelőre semmi baja, majd a tuningot megnézem, 3 év gari van rá ugyanúgy, ha hozza amit kell és nem lesz vele baj, akkor nem izgat, de ha gond lesz vele,akkor megy vissza gariba
Abuval értekeztem a dologról és azt mondta nincs jelentősége a színnek, a HIS kékre szokta kérni, mert hogy már van erre is lehetőség a rendelésnél.
-
SVLaller
senior tag
válasz
#67026816 #14121 üzenetére
ha később vízhűtést szeretnél akkor nem marad más választásod csak a referencia kártya. a legjobb választás szerintem egy első szériás hynix ramos ref. 7970 és arra valami aftermarket hűtő vagy vízhűtőblokk.
amúgy ha a 4,4GHz-es 3570k kevés egy 7970-nek akkor a 955BE is kevés lesz, lehet nem tudod vele kihasználni az erejét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged