Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Hát, az már másféle félelem
Nem tudom, a horrorhangulat eléggé elkopott olybá tűnik. Pedig volt benne. Régesrég az őri (
) avp 1-2 játékban megvolt. A 2010 es AVP gémben nyomokban (azt sokan rühellik, én a benne lévő jópár blődség ellenére azt nagyon kedvelem, és érdekes mód a colonialhoz hasonló grafon elment a régi 2 magos gépemen amiben egy régi 38xx szériás 512-es VGA van). De oda se neki. -
GoZoL
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Igen, megnéztem, pedig jöhetne ki hozzá egy kis javítás!
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nem teszi tönkre, én a 7870XT -re 7970 7950 biost is próbáltam többet is, hátha a boostot el tudom tüntetni róla. Még képet se adott velük, de igp segítségével lazán visszatöltöttem a gyárit. Lényeg, hogy le kell menteni azt ami gyárilag rajta volt és no para

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Python programozás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X 320 bit
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA - minimális alku OK
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom, a horrorhangulat eléggé elkopott olybá tűnik. Pedig volt benne. Régesrég az őri (