- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Algotis #29885 üzenetére
Tomb Rider @ Ultimate preset benchmark @ 1680 x 1050
7870 LE @ 1100 / 1500
7870 LE CF @ 1100 / 1500
Single VGA
CF
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
PandaMonium
őstag
válasz
Algotis #29849 üzenetére
Számomra még mindig az az egyetlen egy dolog nem tiszta, hogy miért akarod egyszerre mindkettőt használni? Miért nem elég csak az egyik?
Más: Nem tudom, hogy a topikból van-e aki haszál vagy használt linuxot, valószínűleg rajtam kívül más nem nagyon, de azért érdekesség gyanánt leírom: Kíváncsi voltam mit tud az Ubuntu (ha valaki nem ismerné, ez a leghíresebb linux disztribúció) az új géppel és felraktam, de az AMD bizony le van maradva, mert nincs a Tahiti-LE -hez linux driver. Már kiadták a 13.4 WHQL driverjüket is de azt írja, hogy nem támogatott ez a kártya. Gyárilag Xorg driverre teszi az ubuntu a drivert de azon baromi látszik, hogy nem használja a kártyát (vagy ha igen akkor nagyon rosszul) mert szaggat minden. Ha átrakom a software sources-nél proprietary driver-re akkor minden faszán működik csak a jobb alsó sarokban van egy jó nagy AMD logó, azzal a felirattal, hogy Hardware not supported és folyton felül van, szóval nem számít, hogy megy közben böngésző, játék vagy bármi, egyfolytában látszik és nagyon zavaró, arról nem is beszélve, hogy valószínűleg tényleg nem támogatott így a kártya és 1000 meg 1 bug lehet vele. Nem jellemző ez az AMD-re, ha lesz egy kis időm küldök is nekik egy emailt mert nem egyedi probléma: [link] (alsó kommentek).
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Algotis #29820 üzenetére
Most komolyan, az atomrobbanás után. Nem lesz baja a kártyádnak órajelemeléstől. Ha szemetel a kép, nyilván lejjebb kell venni, a tuning meg esetleg rövidíti kicsit az élettartamát, ha magasabbak a hőfokok, de ezeknél az új kártyáknál már ez sem reális veszély. Úgyhogy nyugodtan húzhatod, amíg nem artifactol, topikgaranciát vállalunk rá.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Algotis #29799 üzenetére
Jóideje az MSI AB-t használom fesz és órajel állításra, nálam még sosem volt gond vele.
(#29806) Algotis: Természetesen alacsonyabb memória órajelekhez elég alacsonyabb feszültség. Egyébként szerintem próbáld ki, hogy fogsz egy papírlapot és összeírod a benned felmerült kérdéseket, aztán teszed fel őket mert veled van tele lassan a fél topik.
(#29809) Algotis: Öcsémnél Gigabyte HD7850 van és nála is MSI AB-val vannak beállítva az órajelek és a feszültség, semmi gondja nem volt még vele. Egyébként van ám szerkesztés gomb az előző posztoknál.
-
-
KYZRR
őstag
válasz
Algotis #29715 üzenetére
MSI Afterburnerrel is lehet feszultseget allitani, csak van egy kis csavar a dologban, mert ha engedelyezed az unofficial overclock modot, akkor hiaba allitod a feszultseget, visszaugrik az eredeti feszultsegre.
Nekem sem engedte a feszultseg allitast.Nos, a beallitasoknak, ahol beallitoddtad az unoffOC-t(NEM .CFG FALJ MODOSITASSAL!), ott van felette, hogy extend official overclock limits. Azt bepipalod, reseteled a gepet, es voila, lehet allitani a feszultseget.
(MSI Afterburner verziom: 3.0.0 Beta 9)
-
HSM
félisten
válasz
Algotis #29700 üzenetére
Csak engem zavar, hogy egyikőtök se írja le, milyen tesszelációval futott a játék? Mert brutál különbség sebességben, és akárhogy állítod, a bench eredményére kihat, de a fejlécben csak az lesz, not supported...
Ja, meg procit se írtok mellé.
Így elég esetleges az összehasonlítás.... -
kovsol
titán
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Algotis #29337 üzenetére
Hang és hálókártya, esetleg egér/bill ha olyanod van amihez kell/van. inf, azaz chipset driver csak akkor tesz fel mindent ha csinálsz neki egy parancsikont és -overall paranccsal indítod!
Hibajavításokon kívül nem hiszem hogy tartalmaz mást az első kettő, de érdemes feltenni a saját oldalukról azért a legfrissebbet, nem az alaplapod oldaláról ha esetleg onnan tetted.dxwebsetupot is tölthetsz, hogy leszedjen a DirectX-hez frissitéseket, illetve .Net keretrendszer is kellhet, esetleg PhysX, akkor is ha atid van.
-
lowzor
veterán
válasz
Algotis #29089 üzenetére
1-2 napja még te írogattál, hogy hogy lehetne msi ab nélkül 40% alá vinni a hűtést, mert hogy ez így kényelmetlen neked...Akkor még bajod volt vele, most meg már félvállról veszed?
Ez van akkor, ha valaki nem bírja elviselni, hogy más nem azon a véleményen van 1 kártyáról, mint ő maga. Nekem most pl Sapphire kártya van a gépemben és bevallom, hogy gagyi rajta a műanyag burkolat. Ha valaki más mondja, akkor sem leszek lelki beteg...Főleg nem úgy reagálok, mint Darky.
(#29091) PandaMonium:
Az Asus is hűvös, meg a legtöbb 7850 is korrekt hűtővel van ellátva. tök mindegy, hogy 65, vagy 70 fokon megy, a hangja az, ami nem mindegy.
-
lowzor
veterán
válasz
Algotis #29061 üzenetére
A 7870 az Pitcairn XT.
Engem személy szerint zavarna az a 40%-os alapfordulat, mert annál lustább vagyok, minthogy az Afterburnerrel szórakozzak a ventiszabályzással. Aztán a búcsúba illő minőségű műanyag burkolat sem vonzana nagyon felé. Kb az egész kártyáról cseng számomra a költséghatékonyság. A WF3 is hangos szerintem pl a Dual-X-hez, DC2-höz képest. -
válasz
Algotis #29059 üzenetére
Köszi
Akkor sanszos, hogy a Giga felé fogok hajlani, hacsak valaki el nem tántorít.Meg itt vannak ezek a Tahitik is. Ha nem nagyon vagyok az a feszültségállítgatós fajta, akkor azok nem valók nekem, ugye?
Ha jól olvastam, nem igazán a legjobb beállításokkal kerülnek ki a gyárból. -
kovsol
titán
válasz
Algotis #28846 üzenetére
Te ilyeneket figyelsz ? Eddig mi voltam azt se tudom
Viszont 2999napja vagyok regisztrálva, holnap meglesz a 3000. Mikor beregisztráltam még egyetemista voltamRégi szép idők. Mondjuk előtte is már kb egy éve olvastam a weblapot, de akkor még nem volt ennyi irkálási hajlam bennem így read onlyban toltam.
-
marcusa
addikt
válasz
Algotis #28788 üzenetére
Ha elég hosszúak a tápod kábelei, akkor alsótáposban gondolkodnék, ha nem, és felsőtápos kell, akkor a legjobb választás: AC silentium t11
Sereghajtóként végzett egy több mint 40 házat tartalmazó tesztben.http://shellkretor.hu/index.php/8-hirek/10-arctic-cooling-silentium-t11
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Algotis #28788 üzenetére
Aktív topik, nézd meg az összefoglalót is, 12-13-ért már aránylag korrektek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged