Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Ahogy írtam korábban tegnap szereltem be öcsémnek egy Giga WF2-es HD7850-et (WF3 -al nincs tapasztalatom, bár az szerintem csak jobb lehet) és egyáltalán nem találtam "gagyinak" a műanyag burkolatot rajta, a Sapphire-okon is kb. ilyen a burkolat csak matt festéssel. Venti profilt állítani tényleg pár perc, a hűtés pedig nem igazán 3°C -al hűvösebb hanem legyen mondjuk 8 (ami azért már elég nagy különbség, főleg mikor a többi kártya már 70°C -nál jár). Persze kinek a pap, kinek a paplan de én személy szerint tudom javasolni a Gigát, főleg ha a többi márkát drágának találod.

-
HSM
félisten
válasz
lowzor
üzenetére
"Engem személy szerint zavarna az a 40%-os alapfordulat, mert annál lustább vagyok, minthogy az Afterburnerrel szórakozzak a ventiszabályzással."
Ezt úgy írod, mintha akkora nagy meló lenne beállítani. Ja, legalább 10 percet elvesz az életedből a kiteszteléssel együtt...
Utána meg már megy magától...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Utána meg már megy magától...