- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
zserbox #20129 üzenetére
Ahhoz képest 90% ig biztos vagyok benne, hogy ott van a lehetőség, ahol elsőnek automatikusan tesztelte, mennyit bír, majd engedte kézileg beállítani, mennyi legyen az órajel. Most nem tudom megnézni melyik verzió, mert nem otthon vagyok, de az a catalyston belül volt tudtommal...de nem tudtam, hogy az összes verzióban tudod, mi van benne, bocsánat akkor... De felőlem mondhatnál valami erre szolgáló progit is, ha ismersz.
Zserbox: ez az amiről szóltam, köszönöm.
Igen, AMD processzorom van ( A8 3870k), ezért kérdem, hogy a többi catalyst verzióban van e mód erre, amit említettem. Jó lenne ha nem kelene még valamit leszednem csak erre. Viszont pl régebbim, ami fent volt, azt hiszem ezt nem tartalmazta, vagy csak nem ilyen szembeötlő módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest