- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
raubisoda #20110 üzenetére
Mármint pontosítva... a GPU támogatja (1. része- GPU-ból kiolvasva, fix) ami fut (@ = run on) egy adott értéken, ha HTPC alaplapba teszi ott a hosszú slot is lehet 4x-es mert néha annyi ér van bekötve... az a legjobb, ha az 1. érték szorzója megegyezik másodikkal és a 2. is legalább PCI-E 2.0 (energiatakarékban néha 1.1 nekem, de ez nem gond sose).... 3.0 előnyt ebben a kategóriában tuti nem ad.
-
-
LaleeeSan
tag
válasz
raubisoda #20092 üzenetére
Betegnek nem hinném, hogy beteg (azaz remélem), mert más játékoknál nem csinálja.
Pasztázni tudom, hűtést nem tudom mire cserélni, keret meg most nincs ilyesmire.
Gpu-t még nem pasztáztam, cpu-t már igen.
Mennyire kell odafigyelni?
Mennyire könnyű lesarkazni?
Kupak van rajta? -
-
-
urbi73
senior tag
válasz
raubisoda #19963 üzenetére
Na akkor örüljünk az ingyen + teljesítménynek ,igaz hogy DX alatt , de a f.......szomat se érdekli ha jobban megy
. Mondjuk azt nem értem nálad HD- Fb - ban hogy van ennyi FPS . Nálam 1440 x 900 -as Fb - ban 50 - 60 között ingadozik , sőt eseménydúsabb jelenetnél beesik 30 - ra is akár .
-
urbi73
senior tag
válasz
raubisoda #19953 üzenetére
Viszont DX -ben , meg jobban megy a 14,1 es driverel a BF4 . A mi kártyánk gyenge sajnos a Mantle kihasználásához . Nézz utána , azoknak gyorsult akiknek eleve erős kártyájuk van . 7990 - 290 stb. Próbálkozni lehet de , nálam lement 2 Fps - re is a BF4 , olyan akadásokkal hogy felejtős .
-
-
dragonfx
veterán
válasz
raubisoda #19705 üzenetére
Masfel éve volt 32 a 7770.es kb.
Egyáltalán nem elavult pár. Játékot kivéve fhd ultrara eleg.
Hagyjatok már ezt a fogyasztást..mindennk ára van ez a szeria xart se fogyaszt régen 3x ennyit evett egy vga.
Aki nem manual fán controllal hasznaljaakataa ne csodalkozzon a zajon es a magas hofokon. -
TIT
veterán
válasz
raubisoda #19699 üzenetére
Akkor jól átvertek,mert 25-ért van 7770 2év garral.
Az,hogy itt mennyi használtan nem számít.(még jó,hogy olcsóbb)Más: Nekem volt asus alaplap amd 754 procival,semmi baja nem volt,gigát meg szídják,hogy szar a hűtése az alaplapnak vr-nél vagy hol.Asrock elég vackokat gyárt drágábba is.
-
Alister71
nagyúr
válasz
raubisoda #19690 üzenetére
15 körül el tudod adni azt a 7750-est, egy 5 ezressel megtoldod, és veszel egy fasza Sapphire 7770 GHz editiont. szigorúan a régi nagy nyákos hőcsövest Feltolod rá az OC biost, és lesz tuning rögtön, nem is kevés. Én is 20-ért adtam el a Sapphire-omat. Egy kis fesszel 1290-et ment a GPu, és a 70 fokot még akkor se lépte át, mindezt teljesen csendben.
raubisoda: nagy hiba volt, de még nem késő eladni.
-
miresz
veterán
válasz
raubisoda #19655 üzenetére
Ezért vagyok bajban én is. Nem tudom,hogy lehetne átírni az értékeket. Ha van valakinek ötlete,akkor várom.
Esetleg egy R7 260X biosát rátenni,az sem lenne rosz megoldás,de azt is hogy tudom?
+honnét szedjek a kártyára való 260-as biost? Esetleg jó rá másik 260-as biosa is nem csak az MSI-é?
-
-
KAMELOT
titán
-
djculture
félisten
válasz
raubisoda #19640 üzenetére
Azért nem 5fps a különbség :
Higher battlefield 3 framerate
41.4 fps vs 26.9 fps Around 55% higher battlefield 3 framerateBetter passmark direct compute score
1,382 vs 946 More than 45% better passmark direct compute scoreBetter SmallLuxGPU 2.0d4 score
9,600 vs 7,300 More than 30% better SmallLuxGPU 2.0d4 scoreHigher crysis: warhead framerate
23 fps vs 17.7 fps Around 30% higher crysis: warhead framerateSlightly higher batman: arkham city framerate
36 fps vs 29 fps -
djculture
félisten
válasz
raubisoda #19632 üzenetére
Én közbe utána néztem, ezen egy xfx core edition kártyán rosszul sikerült cape verde chipek találhatók amiknek hogy működjenek nagyobb core feszt kellett beállitani igy mivel a pcex slotból 75 wattot tud felvenni max a kártya Ezek a kártyák meg a maximum 75w körül esznek teljesen terhelésen , igy terhelés esetén ha húzol rajta bármennyit egyböl túl is lépi a határt és belép a védelem.
Ez sajnos ilyen ezért olcsó, a hibás chipeket amik működnek de kicsit nagyobb fogyasztással is felkerülnek az alsó szintű gyártók kártyáira.
Ha lenne rajta tápcsati lehetne húzni is de így nem lehet a leirt okok miatt..
Ettöl még egész jó teljesítménye van és olcsóbb mint a konkurencia 1-2 ezerrel..
-
Gainka
őstag
válasz
raubisoda #19548 üzenetére
Nem a reakcio idő miatt, hanem a láthatósàg miatt szoktuk lejjebb venni a grafot multiban. Mi haverokkal keményen nyomtuk a cod2 cb war sajàt server klàn frag muvi stb kb 5 évig és kb 4000 orank volt atlagba ( mind e mellet nem voltunk kockàk csak hozza teszem).
Én cod 4 eztem is neha most is szoktam es a grafo minimumon van minél kissebb legyen a world részletesség. Cod 2 be tudom jol példàzni ott szinte egyszinu sik fal van lowon és jobban làtod ha pl resnyire lesekszik valaki.
Szerintem a mai jàtékokba ez màr nem szàmit annyira mert low grafon is làtszik pl a vakolat repedezett le hullot vagy akarmi. -
djculture
félisten
válasz
raubisoda #19509 üzenetére
Az a helyzet hogy ezt a powertune hülyeséget azért vezették be, egyelőre a gyártóra van bizva a használat de én nem csodálkoznék ha az amd egy következő szériában ezzel simán megakadályozná tuningot.
Xfx-nél biztos vagyok benne hogy levan fixálva hiába állitod te feljebb -
-
Alister71
nagyúr
-
feco002
csendes tag
válasz
raubisoda #19451 üzenetére
Köszi!
Remélem nem is lesz vele semmi gond.Mert én is sokat kinlódtam mire minden flottul megy.
Sokáig nem volt jó csak a 13.4 CCC mással fagyott meg belassult a VGA fele lett a teljesítmény.
De amióta lecseréltem a biost a lapon azóta minden ok3603 volt fent és visszatettem a 3402 és azóta nincs gond.
-
CirrMee
addikt
válasz
raubisoda #19266 üzenetére
Az ilyen "vágott" kártyák alapvetően két forrásból dolgoznak:
1.: azokat a szeleteket, amelyek nem képesek a top (7770) kritériumot teljesíteni, bevetik kistesónak (7750), ha annak még megfelelnek
2.: ha éppen nincs kéznél ilyen "hibás" egyed, akkor kénytelenek hibátlanul működő példányokat lefokozni, mivel a piacot ettől még ki kell szolgálni (és az olcsóbb kártyára ráadásként mindig nagyobb a kereslet).Értelemszerűen jókora szórás lehet 7750 és 7750 között, pont emiatt.
-
CirrMee
addikt
válasz
raubisoda #19263 üzenetére
>Annyira szarok az AMD driverei,hogy az már fáj.
Ez igaz lehet a 7790 -esre, de a többi kortársra, vagy elődre nem nagyon.
7790 tulajként viszont azt mondom, hogy Win8.1 alatt, 13.12 -est minden hiba nélkül használom, egyedül az S3 -ból felébresztést kell mellőzni, mivel azt a hibát a mai napig nem javították.>Ezt a 7750-et egyáltalán nem lehet meghúzni mert rögtön fagy az illesztő program.
Másik univerzumban élsz.
A driver csak az üzemi freki belövésében vesz részt esetünkben, a lefagyás már valaminek a következménye. Pl annak, hogy nem minden szilícium szelet képvisel ugyanolyan minőséget, így vannak jól, illetve kevésbé jól húzható egyedek. Te kifogtál egy olyat, ami a hivatalos órajelét még éppen teljesíteni tudja - a gyártás során csak a hivatalos órajelet kell stabilan tudni, a tuningolhatóságot senki nem fogja neked garantálni.Ráadásul a 7750 eleve a nagyobbik tesó (7770) magjára épít, ahol nagyon is reális az esély arra, hogy ha 7770 -esnek alkalmatlan a szelet (akár órajel, akár számolóegységek hibái miatt), akkor butítással lehet még belőle 7750...
-
dragonfx
veterán
válasz
raubisoda #19235 üzenetére
csak nem az van hogy nekem a feszabályzo direkt ennyin van mert ennyit bír max? vagy a sapphire direkt letiltotta?
nem hinném variálnának ilyen piti alkatrészzel vagy mégis?
akinek vapor x vagy jo hőcsöves sapphire 7770e van meg tudja mutatn képen melyika za a feszabáylzó mert megnézem akkor enyémen is milyne van....
neked 1.1V votl a amx és igy irtad át flashelted fel? -
TaylorXIII
őstag
válasz
raubisoda #19211 üzenetére
Szerintem tuningnál már több fesz kéne a kártyádnak ami kevésre van biztos belőve mivel a 7750 még mindig a legerősebb kis fogyasztású kártya. De lehet átlagon aluli GPU-val szerelt kártyát fogtál ki. Nem bír semennyit se? Memória órajelt nem kell húznod mert 7770 is ennyivel gazdálkodik és jóval gyorsabb. 900 MHz nem megy neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest