- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohir
tag
válasz
Nagynozi #31260 üzenetére
Ez a táp 2db 12V-os ággal rendelkezik. Nézd át a táp kábeleit, lehet hogy ugyanazon ágra van kötve a proci és az 5850. Mikor a tesóm megvette a 7850-et az FSP500-60GHN táppal sokszor lefagyott a gépe (pedig 500W elég a gépéhez), ezért új tápot vett. Mielőtt a tápot beszereltem a saját gépembe átnéztem a kábeleit és nála egy ágon volt a proci+VGA, lehet ez okozta a gondot.
Egyébként melyik a legjobb driver jelenleg az 5850-hez? Jelenleg még a 12.4-et használom.
-
Remus389
veterán
válasz
Nagynozi #31255 üzenetére
nekem egy 350W-os Chieftek vitte anno az E5200@3,6ghz@1.35v+5850 párost
ugyanaz a gépem, csak most már quad van, meg új táp (5-6 éves volt már a táp, és volt egy ilyen lehetőség ilyen főnök leírja az adóból az új tápot, ezért sem a legolcsóbb
)
ha az ehhez képest gagyi chifi 6 évet bírt (el is adtam, szerintem azóta is megy, ettől 10 évet várok minimum)
FSP Aurum, 23.000Ft volt
, a főnöknek
-
-
djculture
félisten
válasz
Nagynozi #31255 üzenetére
Gyanús hogy nem a táp kicsi (nekem egy 430-as chicony vitte gond nélkül az 5850-et egy athlon2 x4-el 4 vinyóval) csak éppen nem jó ágra dugtad az eszközöket. Mert ennek a tápnak két ága van 18A-el és szerencsétlenebb esetben ha nem osztod el a terhelést nem fogja tudni az eszközöket ellátni.
-
Tommee
aktív tag
válasz
Nagynozi #30835 üzenetére
Szerintem a válasz a megfelelő architektúra, ami illeszkedhet a sok Xbox és PS átirathoz
Igaz én most cseréltem 7850-re, de nem azért mert kevés volt, hanem b@szta a csőrömet h a Crysis 3 nem fut maximális beállításokkal.
Ja és csak 1280x1024-es felbontásban, mivel a monitorom ennyit tud(és nem is cserélem 1 darabig).
Most az új konzolok megjelenésével lehet h változik a helyzet...kitudja. -
Lupi00
tag
válasz
Nagynozi #30835 üzenetére
Az 5xxx-es szériát kicsit túlméretezték, ideje előtt adták ki. Olyannyira, hogy a 6xxx-es széria azonos példányai gyengébbek, mégis megálltják a helyüket. Nekem 5870-em van nem vettem még újat, bár lassan rá fogok kényszerülni. Fullhd-hez már kevés. Viszont a teszteket nézegetve nem látom annyival erősebbnek a 7870-et, hogy megérje a cserét. Még várok egy cseppet és olvasgatok. Lehet, hogy nV-re váltok.
-
Speed®
titán
válasz
Nagynozi #29147 üzenetére
Elég nagy a difi, én keményen húzott (1G/5G) 5850ről léptem 7850re és sokkal combosabb, főleg ha ez is megkapja a maga 40% OCját..a 660 meg ugye hasonló..ide-oda verik egymást, motorfüggően.
Megéri-e..ezt Neked kell eldöntened. Ha kevés már az 5850, és olcsón szeretnél ~50% kakaót, sok alternatíva nincs..esetleg jobb a 7870, lehet kapni azt is 60 környékén, érdemes lenne ránézni -
Lupi00
tag
-
Zoo123
senior tag
válasz
Nagynozi #27700 üzenetére
Tudom miről beszélsz, szintén zenész!
Crysis és Crysis Warhead is érintett, játsz dx9 módban akkor nem vált át a TV 24p módba.
Crysis exe után írj -dx9 kapcsolót, Crysis Warhead ikonján meg jobb klikk és futtatás dx9 módban.
-A TV-n a jelforráslistánál a HDMI 1-nek (remélhetőleg ide dugtad a PC-t) válasz DVI-PC üzemmódot.
-Állítsd át a TV-t Gaming módba, Menü\beállítás\általános\játék mód be
-Az is egy megoldás hogy amikor fut a játék addig nyomkodod az Alt+Enter gombokat amíg jó nem lesz. Nálam ez 24Hz fullscreen dx10--->60Hz ablak dx10---> 60 Hz fullscreen dx9
-Valaki javasolta hogy hozz létre egy custom felbontást pl (1919x1079@60Hz) és a "problémás" játékoknál ezt használd. Lehet hogy működik, nem próbáltam.Egyenlőre ennyi, valamelyik megoldás csak segít...én csak azt nem értem hogy Crysis, Crysis Warhead, Crysis 2, TDU2, stb miért gondolja úgy a TV hogy akkor most 24p módba kell kapcsolnia.
-
mambo71
csendes tag
válasz
Nagynozi #19537 üzenetére
rakd fel a 11.4 apr 5-ös drivert
-
jilian
addikt
válasz
Nagynozi #19530 üzenetére
Elvileg a te problémád (IS!)
a Firefox lesz, kapcsold ki a hardver gyorsítást.-más-
Mivel én is lecseréltem a 4870 -emet erre az 'extrem 5850' -esre...
kicsit hülyének érzem magam, hol is kell azt a bizonyos DX11 -et kapcsolgatni??
Mondjuk kezdésnek a DIRT 2 érdekelne.... -
kasa85
őstag
válasz
Nagynozi #15908 üzenetére
Nincs mit
Amúgy a lényeg,ha választasz házat és nem erre a kettőre esik a választásod akkor a lényeg,hogy a ki alakítása ugyanilyen legyen amit be linkeltem neked.Ha egy darabig használod még ezt a házat akkor szedd le az oldalát,és akassz fel a karival szembe egy 12-14cm es ventit ami közvetlen a karira fúj nagyjából,hogy a csipszeteket is érje a huzat.Legyen minél gyorsabb személy szerint egy 1200rmp vagy annál jobbat javaslok.Hidd el az északi és a déli csippek is meg fogják hálálni legalább -10C fokkal,főleg a déli.Jobban félteném a lapot, mint a karit +90C fokáll.Az akkor rossz ha még tuningolni is akarsz mert akkor megdobja még jobban az értékeket.Én az MSIAfterburner200 ajánlom.Be lövöd a venti értéket 65% ra mondjuk 70C foknáll mikor eléri a kártya aztán mindjárt barátságosabb lesz az érték,persze egy kicsit jobban fog süvíteni a levegő és a hajat is jobban lehet szárítani mellette,de valamit valamiért.
-
kasa85
őstag
válasz
Nagynozi #15898 üzenetére
Hát igen a profilodban meg lestem a házadat nem igazán jó mivel nem fujj közvetlen rá pl egy 12CM es venti a levegőt a karira ami a ki sugárzott meleg levegőt meg hajtaná az északi chipset körül,meg a délire se jutna szinte semmi a légáramlatból.Nekem egy Aeroo Engine 2 es házam is ilyen ki alakítású volt ,és azzal voltak ezek a durva hőfokok.Néz egy Haf 922 est vagy egy hasonlót.Vagy egy CM 690 Advanced házat nekem ez oldotta meg a gondot,míg egy HD5970 es házhoz nem jött.A szemétbe 1cm híján nem fért bele.Inkább vettem egy Haf 932 est abba még a lábvizem is befér
-
kasa85
őstag
válasz
Nagynozi #15898 üzenetére
Hali.Látom nem csak a kártyád hőfoka magas.Szerintem a házad itt a gond mivel a Chipsetre a délire gondolom rá lóg a karid, nekem is ez volt a gond.Ha a házad oldalán van szellőző tegyél oda egy nagy teljesítményű ventit mert a lapod is meg fogja adni magát egyszer csak.Cseréltem házat vagy tettem az oldalára egy ventit és az északi chipset 55C fokról le ment 30-32 c fokra (idle) maximum 40C fokos lett mikor a kari be fűtött neki.Jó szándékból írom ezt mivel a karid magas hőmérsékletét is megoldja -5-10C fokkal ha a venti a profilodban csak auton van ne csodálkozz hogy be éri a +90C fokot,mivel 88C foknál vált 40%-osra a ventid biosból.HA csinálsz neki egy profilt ,vagy ha a ventit be lövöd játékok alatt 65% os fordulatra akkor letudhatod a karidat 80C fok alá,persze amit fentebb le írtam.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Nagynozi #4741 üzenetére
Gyakorlatilag csak a furmark képes ilyen mértékben leterhelni a vgakat hogy elérje vagy túl is menjen a 90 fokon. Az 5xxx szériába be van építve egy olyan szintű védelem hogy ha elér egy kritikus hőfokot a kari akkor visszább veszi a feszt meg az órajeleket gyakorlatilag ezzel a progival is lehetetlen megsütni egy ilyen kártyát. MSI Afterburner progiba lehet szabályozni fix fordulatot lehet a ventinek adni. Vagy Ati tray tools ott van jó pár hőfok érték ahhoz lehet hozzárendelni ventilátor fordulat számot %-os értékben.
-
FragMaster
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest