- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisza25
félisten
válasz
jilian #20009 üzenetére
én úgy használom ahogy a játék alapból beállította, 1920x1080 ban nekem 40-45 FPS amíg a skript megy aztán a futam kezdetén megugrik 55-60 FPS-re a 60 fölé a vsync miatt nem megy, szóval ua. kari és nekem több FPS egy gyengébb CPU-val
mag/memória arány ilyen nincs húzhatod csak a GPU-t is, de én pl. alapon használom így is bőven jó volt eddig mindenre, mondjuk nekem ssd-van meg szűz windows nem tudom mennyit számít -
kisza25
félisten
-
Alister71
nagyúr
válasz
jilian #19556 üzenetére
A Metro2033-ban pl. a játék menüjében lehet DX11-re váltani, talán a Stalker COP-ban is, Lost Planet 2 a játék indításakor választható a DX9 vagy 11, AvP 11-ben indul, BC2 szintén. Dirt2 és F1 2010 szintén 11-ben indul. De mondom rakd fel az MSI Afterburnert és pipáld ki a beállításaiban a monitorozást. Akkor megtudod minden játékról, hogy miben fut.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
jilian #19533 üzenetére
Dirt 2-t nem néztem, amióta megvan a GTX, szal azt nem tudom, de pl a Call of Prypjatot tudom, de ez játékfüggő, de nem lehet a beállításokat nem megtalálni/elrontani
De lehet lehúzom Steamen és megírom, bár olyan gyorsan nem jön és csak holnapra tudnám a választ ott hol lehet beállítani a dx-et, ha lehet egyáltalán, de az is lehet, h ,ha dx 11-es vga-d van, alapból úgy indul, holnapra kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Amazon Kindle
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest