- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lacika001
aktív tag
válasz
- = Zk = - #4475 üzenetére
Elég az 5850, kis tuningal 70est lehet faragni belőle, és pár tízezres megmarad.
Inkább az a kérdés hogy DX11ben hogy jeleskednek majd jobb, mivel egyenlőre arról nem sokat lehet tudni. -
Lacika001
aktív tag
válasz
->Raizen<- #4203 üzenetére
a sensors fülön kiírja, az nem jó?
-
Lacika001
aktív tag
Régi az afterburnered
[itt az új] -
Lacika001
aktív tag
válasz
banderasz77 #4011 üzenetére
nem tudom mi nem világos, ha kb 950MHzre húzod az 5850et akkor kb egyenrangú egy alapórajeles 5870-el.
-
Lacika001
aktív tag
Ha szintjét írok akkor a szintjére gondolok
, de alapfeszen még az órajeleit se lehet elérni, mindenképpen emelni kell a feszültséget, 1,2V-on stabilan viszi a 944MHzes órajelet, ami az 5870 szintjét jelenti, és nem kell hozzá vizesblokk, igaz kicsit nagyobb fordulaton jár majd a ventije.
-
Lacika001
aktív tag
válasz
banderasz77 #3995 üzenetére
Alapfeszen simán nem, feszemeléssel, az alapórajeles HD5870 szintje elérhető.
-
Lacika001
aktív tag
Az msi kártyák feszültségét is lehet állitgatni, nem kell rá asus bios, csak a legújabb afterburner[link].(csak ha valaki nem tudná
)
-
Lacika001
aktív tag
válasz
00roli00 #3916 üzenetére
nem volt tuningolva a vga, ráraktam az "asusbiost", elindítottam a gépet, feltelepítette a driver újraindult, és az asztal helyett a kékhalál jött be.De majd megpróbálom újra, csak nem hagy nyugodni a dolog
A ram nem megy többet 1105nél?
(#3921) Robi BALBOA igen csak a fesz érdekelt, kössz
-
Lacika001
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #3912 üzenetére
Dehogy akarom rárakni
, csak azért szedtem le hátha megtudom belőle mekkora feszt kap a GPU az 5870esen. Az asus 5850 bios-sal kékhalált kaptam (meg majdnem szívrohamot
)
(#3913) darky@: neki hogyhogy lehet az afterburnerrel állítani a core voltage-t, tán csak a CDn lévő driverrel megy?
-
Lacika001
aktív tag
Én is tudom hogy felesleges, E8400ből is vettem direkt egy másikat, mert az első nem bírta a 4GHzet (3.6 körül megakadt), utána ment kb 2 napot 4ghzen,
, de jó érzés ha tudom hogy van még tartalék a cuccban.
(#3908) RI/OS: nem tudod véletlen mennyit?töltöttem le 5870 biost, de az RBE se írta ki.
(#3910) 00roli00: oké, ha kb ez az átlag akkor megnyugodtam
, a tied mennyit ,megy max?
-
Lacika001
aktív tag
Tuningban nektek mennyit megy az 5850, nekem 800/1250 ami még stabil, de én ezt keveslem, nem kéne legalább annyit tudnia mint az 5870?Vagy az nagyobb feszt kap?
(bár a fogyasztása alapján nem kaphat)
Az asus bios-sal meg nem szenvedek, ha már feszt kell emelni akkor úgyse nagyon éri meg (legalábbis nekem). -
Lacika001
aktív tag
Nem vagyok akkora szakértő, de nem értem mi a probléma a heaven benchmark-kal, mintha a 3dmark-ok az éppen aktuális kártyákkal olyan elfogadható sebességet produkálnának....
(#3825) 00roli00 MSI 5850+ asus bios= jónagy BSOD, (nem tudom mi lehet a probléma.)Nálad meg megy rendesen?
-
Lacika001
aktív tag
ASUS BIOS-t flash-elt már valaki más márkájú 5850re?Működik a dolog?
-
Lacika001
aktív tag
válasz
bigdigit #3736 üzenetére
Ezzel lehet floppy-t emulálni, amit megformázol DOS indítóként, majd ezzel[/L] formattáld a pendriveot, a dos fileok helyeként meg a floppy-t kell megadni. Az MSI unlockos BIOS engem is érdeklene, de nem "merem" felrakni amíg valaki nem mondja hogy biztonságos.
Egyébként ha az asus biosát raknám az MSI-re akkor a feszt is lehetne állitgatni?
(elvileg referencia mindkettő) -
Lacika001
aktív tag
2GB-os 5870 teszt van már?
Egyáltalán gyorsulhat még a több memóriától vagy csak hatalmas felbontásban egy-két százalékot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest