- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Ez teljesen igaz, de engem nem hat meg ha hatékony de sz#rul mutat.
Sajnos ez az én hibám. De ezt a Zalmant más színben el tudnám képzelni, mondjuk a burkolata nélkül, vagy átfestve.CptMisi: Nekem ez is fontos, azért intézem a Thermalright-ot és vártam rá meg elég sokat telefonálgattam, levelezgettem érte.
-
Robi BALBOA
őstag
-
AtisFace
csendes tag
Én rengeteget nézegettem, az AC Xtreme 5870-et az 5850-emre és szerintem kompatibilis vele, de sajnos neten még se megerősítést, se megcáfolást nem találtam.
Összehasonlítottam a 50-es nyákját a 70-essel és az alapján elvileg jónak kellene lennie, a vrm hűtés által használt felfogató helyek képek alapján meg egyeznek, viszont az 5850 GPU chipje közelebb van valamivel(kép alapján kb. 2-3 mm) a hdmi csatlakozó burkolatához ott lehet némi gond...
De lehet Zalman lesz a vége, de az sztem csúnya is az AC-hoz képest, és a Newegg-en is elég sok a negatív kritika...
-
-
kasa85
őstag
Én is ezt használom jobbak az élek tisztább a kép ezáltal igaz némi teljesítmény kompromisszummal de nem vészes majd a Crysis 2 rácáfol azt jaj neked HD5870 vs GTX480
.Ez a S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat mennyire lagolós fos olyan mintha rángatna vagy mi a csuda az elején kb: 10mp múlva a karakterrel elindulok befagy a kép kb: 5-10mp re és utána megy tovább.Mikor szaladok olyan min a Dirt 2 nél az a bizonyos kanyarban lagólás rángatás vagy mi a csuda efektnek nevezik ezt
Ennél még a diafilmek is folyamatosabbak ha gyorsabban tekered folyamatosabb lesz a megjelenített kép.
-
-
Gerisz
addikt
Én cserélgettem Öcsémével mikor megvettem és szórakoztam. Neki 4850 van. De nem volt gond.
Lenne valaki bátor és kipróbálná nem Asus kártyán az asus Catalyst-jét?
Mondjuk Te Giot. Érdekelne, hogy működik-e más kártyákkal is.
Neked ugye nem volt gond amikor tuning mellett is ment a Power-Play? -
Daffni2
addikt
Nem szeretném megölni a kártyám.
Már annak is nagyon örülök, hogy sikerült egy olyan 5850-es VGA-t kifogni ami bőven megy az 5870-es órajeleken.
Neked köszönhetőenpróbáltam ki a GPU Tool-t mert amikor megvettem akkor max 775/1125 volt "engedélyezve" a BIOS-ban.
Azóta már van újabb ami 920/1200-at enged.
Na ez nekem tökéletesen elég mindenre.Igaz, hogy az enyém meg 980/1250 hasít
Ezt nem nagyképűségnek szántam, azért is tettem
a végére
-
Daffni2
addikt
Ilyen extrém izzasztást biztosan nem fogok csinálni, teljesen felesleges ugyanis.
Annyi bőven elég számomra, hogy bármilyen játékkal akármeddig játszva tökéletesen működjön.
Az új BIOS amit kiadott a Giga 920/1200-at enged. Bármeddig játszhatok ilyen órajelekkel.
Csendes és hatásos hűtés mellett.Annyit megteszek majd, hogy valamelyik VGA zabáló játék alatt Everesttel monitorozok mindent és azt felteszem ide.
Az MSI tesztprogramja kevésbé izzaszt inkább a valóságos terhelést próbálja, tán nem véletlenül.
-
Daffni2
addikt
A BIOS-ban való "feljebb tolásra" értettem.
Az RBE helpjében olvasható:
Urgent information on overdrive increase
ATI approves the BIOS (or not), adds a signature to it and sends it back to the vendor. Only then the vendor can produce and ship the card, this is not possible without that signature. The signature mentioned is an encrypted key. The overdrive limit in the BIOS is protected by this key. It can be changed, but if so, the key won't match any more which makes the catalyst driver not recognize the card any more and therefore, this BIOS is unusable. RBE can't decrypt this key, but it can transplant an overdrive limit and its key to another BIOS.
Jééé tényleg ki írta a cikket?
-
Baga1983
senior tag
Nem is gondoltam hogy ez a legújabb progi, nekem legújabbnak egy másikat dobott Techpowerup-on. Na ja Catalyst, asszem marad a 10.4, nálam nem bejövős ez a elveszik az alacsony fogyi ha túnyingúsz...(közben meg igazából ne húzzad már a 5850-et mert akkor ki veszi meg a sok 70-est? Mégis tuningolsz???...Akkor nesze neked energiagazdálkodás..á la ATI)
-
Baga1983
senior tag
-
Robi BALBOA
őstag
-
CptMisi
őstag
videó alatt van
de itt van egy teszt 5870en
szintén ~68°C(69 pontosan)-t írnak 2 low rpm ventivel -
Dreamie
őstag
Asus 5850-es sima, a toxicra várnom kellett volna még 2-3 hetet, szal most ez van, de nagyon elégedett vok vele, mert elég jól lehet tekerni neki.
ez jó eredmény vele egyébként? 1000/1200-t lehet, ha még tovább adok neki kakaót akkor elbírta volna, majdnem végigment egyébként benchmark, uccsó teszten hasalt el
ja és 850/1200-n használom feszemelés nélkül és elég stabil is.
-
CptMisi
őstag
komoly tesztelgetésre se időm, se kedvem, se elég pasztám
ahhoz, hogy komolyan összehasonlíthassam, mindhárom kéne
havert megkérem, hogy mondja meg, hogy hány fokos az x3 720-a @x4 3,7GHz-en, és megírhatom a különbséget, de szerintem nem lesz logout cikk belőle...talán majd az egész gépről egyszer
-
CptMisi
őstag
láttam, de jó áron kézhez kapom a nordwandot, ami kb 1/2°C-al marad el tőle
Silent Knight 2jah majdnem lemaradt: ha jól tudom, ez téged érdekel
-
Robi BALBOA
őstag
Akkor ez csak egy kis ráncfelvarrás lesz.
(#12874)Sárpac: Ha rajta tuudod tartani a kezed több másodpercig akkor az olyan 50-55 fokos lehet, amit ha még kiegészítesz sünikkel tényleg nagyon baráti lesz.(mehet neki a fesz majd gazdagon
)
Azon gondolkodom amúgy, hogy most nyáron eladom a karimat és teszek hozzá annyit, hogy meglegyen a 90-100k és megvárom a 28nm-en készülő karikat, csak az a bökkenő ha több mint 1 év múlva fognak megjelenni.
-
-
DrJános
aktív tag
Tudom, hogy kari gyilkos egy játék az csak én húzás nélkül fogom használni, és azért kicsit elmegy az ember kedve hogy kiad 80 + és még így sem tökéletes. De azért CptMisi (#12750) válasza megnyugtat. De lehet hogy várok majd egy őszt aztán meglássuk, hogy jön-e 6XXX és hogy az árak hogy változnak. ( igaz a pénz az meg van rá, de mivel mostantól nincs ösztöndíjam és még nincs munkám így ha valami nem úgy jön össze mint ahogy terveztem de a pénzt elköltöm akkor lehetnek gondjaim.)
-
DrJános
aktív tag
-
CptMisi
őstag
hááát....egy Phenom 2 X2 555(->X4 B55)-ön érdemes lehet elgondolkodni, mert jó áron adják még a pretestedeket is
friss, ropogós PH-teszt
csak ehhez lapot is kell cserélni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest