- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
Nehezem igaz, de megváltam az Asus 5850-től, de jó helyre került, szal vigyáznak rá!
-
Dreamie
őstag
gratula hozzá! Lehet nekem is úgy kellett volna feltennem, hogy előtte leszedem a régit....
mindegy, most jó, szal nem variálok!
-
Dreamie
őstag
Hali!
Felraktam az új 10.11-es csodát... Érdekes dolgok történtek... Valakinek csinált olyat, hogy újraindította a gépet, felállt a rendszer és 5 sec után elsötétült a képernyő? Ez most az új driver csinálja, vagy mi lehet az oka? Tegyek fel régebbit?
-
Dreamie
őstag
Üdv!
Asus EAH5970-hez 550-es Chieftec táp elég?
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, Asus 5850 ref kari hűtőjének leszereléséről? Nem volt időm még megnézni, ezért előbb érdeklődök, hogy mennyire egyszerű leszedni, vagy inkább neki se álljak.
Előre is köszi.
-
Dreamie
őstag
sziasztok!
Van egy Asus 5850-em (ref.), ha lecserélem a gyári hűtést rajta akkor buktáztam a garit?
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy alapot kérdezek, de 5850 CF építés, úgy néz ki, hogy leszedem a sima catalystet, majd bedobom a másik kártyát, összekötöm a kettőt, gép bekapcs, és cf catalystet feldobom? Vagy van még vmi amire oda kell figyelni.
2. kérdés: Az 5850 Cf-et lehet húzni? És ugyanúgy kell csinálni, mintha egy kártya lenne a gépben, vagy külön-külön kell beállítani.
Lehet, hogy alapvető dolgot kérdeztem, bocsi ezért.
Ha esetleg CF építésről van vmi linketek akkor kérném szépen, ha lehet.
Köszönöm a segítséget!
Pusszantás!
-
Dreamie
őstag
válasz
Pagi79 #13242 üzenetére
azért azt hozzátenném, hogy a kártyavásárlás valamilyen szinten lutri is, hogy milyet fogsz ki, a gyártók amiket felsoroltak és ajánlottak a kollégák, azok mind-mind jók, kell egy kis szerencse is, hogy beleszaladj egy kivételesen jól tuningolható kártyába, de előfordulhat, hogy hibásat fogsz ki. Asusom van, jól szuperál, előtte Sapphire toxicom volt, hibás volt, pedig csupa csupa jót olvastam róla és Giot barátunk is beleszaladt egy kivételesen jó példányba, ez van, LUTRI!!!
-
Dreamie
őstag
válasz
Robi BALBOA #13015 üzenetére
-
Dreamie
őstag
válasz
Robi BALBOA #13006 üzenetére
10.5-ös driver, ventit beállítottam msi after-rel 55% a max kb. 75 fokra ment fel
tápom 550 w-os chieftec táp!Megpróbálom 1000/1150-en hátha CPTMisinek igaza van, azt még nem tom mennyi kakaót adjak neki. Melyik fesz érték lehet veszélyes, meddig lehet elmenni? Hűtője meglepően jól bírja egyébként. Csajom ott alszik mellettem és nem ébred fel, csak, ha mellébújok!
-
Dreamie
őstag
5850-nél 1000/1200-nél mekkora feszültséggel próbálkozzak? kb.? 1,35 kevés volt...
-
Dreamie
őstag
Asus 5850-es sima, a toxicra várnom kellett volna még 2-3 hetet, szal most ez van, de nagyon elégedett vok vele, mert elég jól lehet tekerni neki.
ez jó eredmény vele egyébként? 1000/1200-t lehet, ha még tovább adok neki kakaót akkor elbírta volna, majdnem végigment egyébként benchmark, uccsó teszten hasalt el
ja és 850/1200-n használom feszemelés nélkül és elég stabil is.
-
Dreamie
őstag
kicsúsztam a szerkesztésből... bocsi egy pár kép
[url=http://kephost.hu/share-1374_4C17FAC8.html][img]http://kephost.hu/thumb-1374_4C17FAC8.jpg[/url]
[url=http://kephost.hu/share-1638_4C17FAC8.html][img]http://kephost.hu/thumb-1638_4C17FAC8.jpg[/url]
linkelés, na az nem megy...
-
Dreamie
őstag
új kártya, nagy meleg, szar meccsek, unatkoztam, egy kis próbálkozás.
http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=42A19C8D9B8A622E24ED157DAAD67A0A
feszt még nem emeltem..., majd próbálkozok még azzal is...
875/1200
-
Dreamie
őstag
Öööööö.....
Asus EAH5850 DirectCU TOP/2DIS/1GD5
és EAH5850 DirectCU/2DIS/1GD5ezekről van már vmi tapasztalat? Van ilyen vkinek esetleg?
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Kártyámmal kapcsolatban úgy fest, hogy hibás, szal kapok újat, ami a napokban érkezik, remélem lesz olyan kis takaros, mint Giot-é!!!
-
Dreamie
őstag
hujjujj, nagy a csönd
CPTMisi, meglett a problémád a configoddal, vagy még mindig nem derült ki?
-
Dreamie
őstag
ööööö.... én nem vok annyira járatos a témában, de ez a fiziksz x-es dolog jónak tűnik, nekem a régi kártyám egy asus ngts 250-es. Be lehetne tenni ezt is a 5850-es toxic mellé, vagy esetleg próbáljam becserélni kisebb kategóriájúra? 550-es chieftec tápom van, elbírja-e a két karit?
erről a rendszerről, hogy hogyan lehet kivitelezni van valahol vmi leírás, hogyan lehet összepakolni esetleg?
előre is köszönöm!
-
Dreamie
őstag
hát vazzeg, ha visszaküldik, hogy nincs baja, akkor nem is tudom mit csinálok...
mondjuk, amilyen szerencsém van ott nem fog előjönni a hiba...
-
Dreamie
őstag
válasz
Kristof86 #12321 üzenetére
hát... én most hívtam a boltot, hogy mi a helyzet, kb. 2 hetet mondtak... ha tovább tart biztos bemegyek és rájuk borítom az asztalt...
egyébként pont ugyanígy voltam, felújított gép (alaplap, proci, memoria), videokarira eddig gyűjtöttem, hogy minél jobbat vegyek, és becummantottam... ez van. -
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
hoppá.... 10k-val drágább a 5850 toxic, mint két hete, ez azért nem semmi...
-
Dreamie
őstag
nekem sem a BIOS frissítésre sem pedig a winfos újrafeltolására sem változott a hibám, viszont én csak 10.4-es driverrel próbálkoztam... szal, nem biztos, hogy javul Captain a hibád... én most már megvárom a cserét, vagy, hogy visszadobják...
-
-
Dreamie
őstag
válasz
CptMisi #12163 üzenetére
mellélóbáltam akkor, bocsesz, csak tippeltem.
remélem én is, hogy gyorsan megoldódik, és kicserélik. egyébként ezt a Bios-os dolgot sem értettem, szar Bios-t raktak az én szériaszámú karimra, és a kutya sem szólt, hogy frissíteni kell... 1 hét után jöttem rá forumokat olvasva, hogy lehet azt is frissíteni kell, mondjuk fura volt, hogy nem lehetett húzni a kártyát Bios miatt, dehát én ezt honnan tudjam
-
Dreamie
őstag
én is ezt gondoltam, meglesem furmarkkal, és semmi... hát mondom ez érdekes... az 1/4-es elcsúszás winfosnál volt, és wow töltőképernyőn, de wow futott vele nem csúszkált. Viszont meghúzva a Settlers 7 elindult, de sötét képernyővel. Windows betöltésekor, mintha az alsó 1/4-e a képernyőnek fekete homályos vibrálás lenne, ami megintcsak furcsa, és eltűnik amikor windows betölt. érdekes dolgok ezek. Bárkivel beszéltem nem tudtam rájönni mi lehet. Mondom mindent megpróbáltam két hétig bírtam, tegnap feladtam, visszavittem, meglássuk mit mondanak. Mindenképp jelezni fogok, ha rájöttek, hogy mi a gond, de sztem új karit küldenek, legalábbis remélem. Másik, a Te kártyáddal semmi gond és az őrületbe kergetted... szal ez is vicces azért, hogy mák kell a minőséghez, vagy nem tom, hogy van ez.
Gratula hozzá! Mákos!
-
Dreamie
őstag
csak azt nem értem, hogy furmark 2*1,5 óra alatt nem fagyott ki, szépen 70 fokig melegedett, benchmarkok is szépen lefutottak rajta, de 1/2-3/4 óra settlers 7 meg taccsra teszi...
-
Dreamie
őstag
Akkor nagyon úgy fest, hogy beleszaladtam egy rossz darabba, ez van.
Köszönöm a segítséget srácok!
-
Dreamie
őstag
válasz
CptMisi #12125 üzenetére
Alap beállításon csinálta a fagyást, nem húztam meg. Amikor én picit följebb rántottam, akkor máris rezonált a képernyő alsó 1/4-e. Ennyire nem merültem még el a tuningban, de, ha jól működne alap gyári tuningon, természetesen megpróbálnám. Melyik progival lehet feszkót is állítani?
-
Dreamie
őstag
nekem 24"-es monitorom van, és 1920*1200-as felbontáson tolom. Érdekes mód Wow szépen fut, habár ott is előfordult csíkos fagyás, de ritkábban. Külföldi forumokon azt írták, hogy általában ez a csíkozódás túlhajtott kártyáknál előfordul. Lehet nekem sem lenne, ha visszavettem volna a gyári tunningból, de akkor meg máris kidobtam15-20k forintot az ablakon. Kíváncsi vok, hogy mennyi idő múlva kapok helyette másikat, vagy javízják meg, ha egyáltalán tökölnek ilyesmivel... habár most az árak inkább felfelé mennek, de a pénzem akkor is áll benne.
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Frissítettem az 5850 toxic BIOS-át, hát sajna ugyanúgy csíkosra fagyott Settlers 7 alatt, szal visszaküldtem a kártyát, már mindent megpróbáltam, sajna kifogtam a rossz szériát, vagy nem tom...
Más 5850 toxic tulajnál volt ilyen probléma esetleg?
ja igen, még vmi, kicsit húztam a tuning progijával amennyit engedte. Kép alsó 1/4-e vibrált, vmikor alulról felfelé 1 képvibrálás(csík) futott szép lassan fel a monitor tetejéig. hm...
-
Dreamie
őstag
válasz
#35434496 #11936 üzenetére
Öööö,, azzal volt egy kis problémám. Megcsináltam a flashdrive-ot, viszon bebootoláskor fekete képernyő bal felső sarokban fehér kurzor. Szal nem tudtam az új biost feltenni e miatt, szériaszám stimmel a bioshoz, szal lehet ez lehet a problema.
egyébként Köszi a helpet
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Másfél hete tulaja lettem egy Sapphire hd 5850 toxic kártyának. Úgy örültem neki, mint majom a farkának, ez volt az álmom. Eleinte nem volt vele gond, szépen muzsikált, de World of warcraft alatt is 1x és Settlers 7 alatt pedig sűrűbben csíkosra fagy a képernyő és csak a reset segít. Amiket próbáltam már. Tápcsere (Chiefec 550w), Winfos 7 64 újratelepítés, Furmarkkal 2* 1,5 óráig ment 70 fokig melegedett a kártya, de nem volt fagyás, tegnap az alaplap biosát is frissítettem, így még nem próbáltam, nem volt időm rá sajna, de ma meglesem. Még annyi, hogy Wow-nál nem mindig jön elő, gondolom régebbi játék és nem eszi úgy a kártyát.
Ha van vkinek vmi ötlete legyen szíves segítsen.
Előre is Köszönöm!
Üdv.: Dreamie
u.i.: még annyit tanácsoltak, hogy vegyek vissza órajelekből és akkor valószínű elmúlik, de akkor meg minek a gyári tuning?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest