- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
echterion #14846 üzenetére
Nem, arra lennék kíváncsi, hogy a gép kb. mennyit fogyaszthat Idle-ben és mivel fogyasztásmérőm nincs így gondoltam kiszámolom. Egy kis időmbe beletelt, de csak rátaláltam egy tesztre ahol mérik ezt: [link]. Mondjuk elég soknak tűnik, én valahogy 20-30W környékére tippeltem volna.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
echterion #14843 üzenetére
Ne haragudj, de ezt már én is végig olvastam és nincs benne csak az, hogy a teljes rendszer mennyit fogyaszt, engem viszont az érdekel, hogy csak a proci mennyit eszik. (Vagy ha átsiklottam felette akkor légyszíves emeld ki, mert én nem találom.)
(#14842) pepusos: Nem, de ezt nem is neked írtam, csak úgy általánosságban kérdeztem.
-
antikomcsi
veterán
válasz
echterion #8282 üzenetére
Igen, de Neked nem giga lapod van. Giga lapoknál eddig úgy volt, ha elállítod a szorzót biosban, nem megy a C'n'Q. Direkt olyan a biosa, hogy szívjál vele.
Ezen a téren, még az asrock is előrébb jár. Remélhetőleg előbb-utóbb megoldják ezt a "problémát".
NB-vel kapcsolatban a proci NB-t mondja, nem az alaplapi chipsetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nyaralás topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest