- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sakal83 #14715 üzenetére
CRysis 2 80 fps folott van full hd ben... nemtudom mit csinaltok a geppetekkel de vicc hogy 30-40 fps rol beszeltek. a masik lehet hoyg a programok jobban futnak de engem csak a jatek erdekel, ha majd sajat szememmel latom hogy 20% is raver jatekban en is cserelni fogom addig nem igazan fog meg a dolog... egyenlore ezzel a konfiggal minden fullon tokeletesen fut.
(#14716) Tökmindegy nezd nem kepzelodom lattam a sjat szememmel atvittem a gepet es neztuk az fps jatek kozben... csereljem le i5 2400k ra mert attol tuti hogy 80 fps pluszban lennek? ha van itt budapesti lakos akinek van i5 je atmennek hozza megnezni hogy bizonyitson mennyivel jobb jatekban.
-
válasz
sakal83 #14684 üzenetére
ott kamuk ezek a meresek ahol csak akarjuk... atvittem a gepemet haveromhoz i5 750 van neekm 965be... vid kaik 6950 mind2 nek es nekem meg tobb fps em volt mint a sracnak full hd ben akar 10el is... innentol kezdve nekem nem mervado az egesz sot... o modolra 6970 re a karijat es ugy hozza azt ami nekem van kb.. szoval az hogy ennyivel jobb lenne az i5 nem tudom elhinni... ameg 70 fps korul stabilan megvan a bf2 crysis 2, neha a bf2 neten lemegy 60 ra es felmegy 80 fole..... 4 8 elsimitassal addig nem igazan hiszem hogy megeri kifizetni akar 30k val tobbet egy ilyen prociert. aztan kitudja lehet 1 ev mulva en is atvaltok mert annyira olcso lesz... de egyenlore inkabb 1 jobb vid karit erdemes azert a 30 k kulonbozetbol venni mint 1 i5 2500k-t... pl nem hinnem ha 5850 vettem volna i5-hoz jobban jartam volna mint most a 6950 el 965 hoz... nem bezelve arrol ugye hogy hasznaltan meg garisan eleg jo aron lehet kapni ezt a procit mig sandyribol szinte csak uj van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest