- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tökmindegy #14729 üzenetére
jo hat nekem 1920 es kozepes elsimitas
ezt meg lehet fokozni, de ez mar elvezheto!
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Tökmindegy #14729 üzenetére
nyilván ezért nem erőlteti amit Ő ajánlott fel miszerint egy I5-el szeretné összemérni a gépét
Én fel ajánlottam,ennyi -
válasz
Tökmindegy #14721 üzenetére
de alig jobb tesztek alpjan is full hadban az i5 2500k... leirtak itt is. elhiszem hogy minden masbna odavar az amd nek de full hdban nemtud csodat tenni 1 teszt alapjan sem a 2500k az meg hogy 1024 ben nem 90 hanem 140 fps em van pont nem erdekel. amugy 1.35 on a 965 3700 ra fel lehet huzni? milyen fesz beallitasokat ajanlotok alapbol 1 pici huzzassal esetleg.
-
válasz
Tökmindegy #14367 üzenetére
hat nemtudom minnel tobbet olvaslak titieket annal bizonytalanabb leszek
nagyon varom mar a vid karim hogy kiprobalhassam i750 kepes milyen ez a vas... de ha csak es kizarolag jatekrol beszelunk nem letezik hogy ilyen elonyben reszesuljon az intel...minden masban ok hogy oda bassza de ha tenyleg full hdban latok 15% lemaradast azonnal felkotom magam!
pl bf2 ben vagy crysis2ben... de maj kov hetvege fele tenyleg tobbet tudok mondani konfig kb ugyan az csak mas marka saphir vs gigabyt gail vs kingstone hyperx es AMD vs INTEL!!!
-
Borokafa
őstag
válasz
Tökmindegy #14358 üzenetére
Nálam általában az AMD-k is jól mentek
[link]
-
Borokafa
őstag
válasz
Tökmindegy #14355 üzenetére
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Tökmindegy #14355 üzenetére
az a gáz,hogy azt olvasom ,hogy az új AMD procik 6 meg 8 magosak lesznek míg sandyból 4-eseket adott ki az intel....Ha én vezetném az Intelt én is ezt tettem volna mert megvárom míg kijönnek az új 6-8 magos amd procik és akkor adom ki az én 6-8 magos cuccom
-
válasz
Tökmindegy #14338 üzenetére
de megy 1600 on tuti tegap ment csak mivel reseteltem igy a bealitas is resetelodott amin ment
de majd holnap hazamegyek munkabol felhivom akitol vettem es beallitom csak van 1-2 dolog ami idegesit mar most ezzel a konfiggal de majd ha meglesz aakrtya meg belesz allitva minden akkor kiderul.
-
válasz
Tökmindegy #14336 üzenetére
lehet de nem talaltam amugy a legegyszerubb ha felhviom a sracot akitol vettem tegnap...
a legegyszerubb megoldasok jutnak utoljara az eszembe mindig...
thx.
elobbneztem kulfoldi honalpot i7 sel volt tesztelve es 1 fps volt jobb full hd felbontasban
-
válasz
Tökmindegy #14333 üzenetére
asus 785 m evo ennyi remlik belole melohelyen vagyok igy pontosan nemtudom leirni
ASUS M4A785TD-V EVO google jo baratom -
válasz
Tökmindegy #14333 üzenetére
en ertem hogy bivaly de neztem en tesztet ahol 1 ghz felhuzas fullhdban jelenett szinten kb 2-3 fps-t na mind1 szerintem bf2 full hdban 6950 siman kell vinnie aztan ha latok valami olyan tesztet ami ennek ellent mond majd valtok, hakla az egnek viszonylag olcson juotttam ehez a konfighoz ugyhogy szerintem akar 0 ft be kerul hogy tuladjak rajta.
-
válasz
Tökmindegy #14328 üzenetére
hat ez tok jo csak sehol nem talaltam milyen neven van a ram ahol belehetne allitani 1333-1600 ra, csak procis bealitast lattam... csak ameg nem hoztam haza a lapot nem reseteltem 1600 kent latta szoval tuti belehet allitani csak meg nemtudom hol... de majd holnap felhivom a volt tulajt es megkerdezem. mindenesetre kicsit elronottad a kedvem ezzel hogy aztmondod a kozelebe sem er a proci... bar en tesztek alapjan jatekban full hd ban meg nem talkoztam olyannal ahol sandrit megerne venni... de gondolom 1-2 honap mulva ha nagyon gaznak itelem meg 40k csak eltudom adni procit plusz lapot.
-
válasz
Tökmindegy #14328 üzenetére
beszarok... hat akkor atvertek
aztmondtak hogy kb ugyan az ha jatekokat jatszunk full hdban... amugy mennyiert vetetek a 6950-t? na majd letezsltem haveromnak i5 750 van megnezuk mi a kulonbseg.
(#14329) LTwinHU fogalmam sincs intelrol valottam erre de kezdem banni
amugy nezd en azert valtotam hogy ne ddr2 legyen hanem 3 ne 30k kartyam legyen hanem 50k szoval ha engem kerdezel eladod a ddr2 veszel 20k folotti lapot 4 giga ddr3-t es mind 5850 es akkor 1 evig meg talan jo lesz a geped.
-
válasz
Tökmindegy #14324 üzenetére
inkabb segits hogy tudom atallitani 1600 mhz ra a ramot..
de mind1 kb annyiert el is tudom adni az egeszet amenyiert vettem ha nem jonne be esetleg az elvarasoknak es veszek sandrit...)
(#14326) LTwinHU vga bol az 5850 eppen eleg ha nem akarsz mindent maxra allitani full hdben... procit nemtudom de szerintem 955 ala ne adjad
-
válasz
Tökmindegy #14324 üzenetére
nezzel meg full hd ban teszteket tuti hogy 2 fps nel nem lehet tobb akar 6950 sem.. az hogy tomortesben stb jobb pont nem erdekel csak a jatek amugy meg legyen jobb jatekban is.. en 5850 helyett igy tudok venni 6950 amivel mar csak jobb... amugy i5 750 hez kepest a 965 azonos teljesitmenyben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest