- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli-206
senior tag
válasz
szatocs #9134 üzenetére
Bocs, igazad van, elnéztem. Nem mindenhol van 5k különbség, a 945 és a 955 BE között. Szerintem érdemes szétnézni és rászánni azt a + 3-4 K-t, de te tudod. A GTA 4 esetében egyébként inkább a CPU a szűk keresztmetszet, bár a 945 már nem számít annak. Ahogy jónak látod....
OCZ ramokkal voltak gondok, ill. voltak többen akiknek nem ment. Biztosan megy rengeteg féle memória a lapban, de én nem mertem kockáztatni
-
Zoli-206
senior tag
válasz
szatocs #9132 üzenetére
A kiszemelt cuccok jók, de én inkább Black Edition-t választanék a helyedben, így a 945-ösből pikk-pakk 965-öst tudsz varázsolni egy jól megtámogatott hűtéssel
Memóriából Kingmax vagy Kingston 1333 ami eddig mindenkinek gond nélkül bevállt, persze tehetsz bele mást is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest